ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.

Мнениеот thebully » 28 окт 2011 00:25

thebully написа:под 3.5 гола-това е моята прогноза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: важното е лева да върви

Еми ,без коментар :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 28 окт 2011 12:30

Сега последно юношите ли са виновни ?
Янчо колко мача има за мъжете ? Ами я си спомнете миналата година Сашо срещу Здравко на Лаута ?
А пък съм сигурен , че който и юноша да изиграе мачовете на Дончо "машината за голове ", пак ще има повече от него !
Да предпочитам да падаме със собствени момчета вместо да бием със звезди професионалисти !
ex Popeye

green team
Контакти:

Мнениеот green team » 28 окт 2011 17:28

Ron Jeremy на 28 Окт 2011 11:30

Янчо колко мача има за мъжете ? Ами я си спомнете миналата година Сашо срещу Здравко на Лаута ?
А пък съм сигурен , че който и юноша да изиграе мачовете на Дончо "машината за голове ", пак ще има повече от него !
Да предпочитам да падаме със собствени момчета вместо да бием със звезди професионалисти !

Според официалния сайт:
С №17 e Янчо Андреев – халф , 08.01.90 . Висок 177 км, тежи 71 кг.
С № 90 е Румен Николов – нападател , 05.02.90 г , 178 см, 70 кг, 8 мача и 2 гола за юношеския нац. отбор до 17 г и 5 срещи до 19 г .
Веселин Марчев- халф . Младежки национал – роден през 1990 г. Юноша на Локомотив Пд , преминава през Брестник и Сливен

Тези футболисти след 2-3 месеца ще навършат 22 години.Щом на 22 години са 'юноши,значи няма да пораснат никога.
Лео Меси на 21 години спечели първата си златна топка,а Роналдо на 22 години (2007 г) остана втори.
Да не ги сравнявам с боговете, един Паломино е на 23 години.
Меко казано е странно когато се изказват мнения,че ако играел Т.Колев е щяла да бъде по различна играта ни.Той е еднакво посредствен с Дончо и спрете да се самозалъгвате,че може да направи разлика.Единствените които реално са все още юноши и могат да се развият са Капитанов и Митев.

Ron Jeremy
Да предпочитам да падаме със собствени момчета вместо да бием със звезди професионалисти

Това твърдение е абсурдно освен ако не се отнася за друг отбор или форум.Подхожда за форум на фк "ЮНОШИ" или форум "и да паднем и да бием пак ще се напием".
Това е форум на фк "ЧЕРНО МОРЕ" и няма никакво значение къде са родени и тренирали футболистите,какъв цвят на кожата или на каква възраст са.Трябва да играят футбол и да се опитват да побеждават.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 окт 2011 18:47

green team написа:
Ron Jeremy на 28 Окт 2011 11:30

Според официалния сайт:
С №17 e Янчо Андреев – халф , 08.01.90 . Висок 177 км, тежи 71 кг.
С № 90 е Румен Николов – нападател , 05.02.90 г , 178 см, 70 кг, 8 мача и 2 гола за юношеския нац. отбор до 17 г и 5 срещи до 19 г .
Веселин Марчев- халф . Младежки национал – роден през 1990 г. Юноша на Локомотив Пд , преминава през Брестник и Сливен

Тези футболисти след 2-3 месеца ще навършат 22 години.Щом на 22 години са 'юноши,значи няма да пораснат никога.
Лео Меси на 21 години спечели първата си златна топка,а Роналдо на 22 години (2007 г) остана втори.
Да не ги сравнявам с боговете, един Паломино е на 23 години.
Меко казано е странно когато се изказват мнения,че ако играел Т.Колев е щяла да бъде по различна играта ни.Той е еднакво посредствен с Дончо и спрете да се самозалъгвате,че може да направи разлика.Единствените които реално са все още юноши и могат да се развият са Капитанов и Митев.

Ron Jeremy
Да предпочитам да падаме със собствени момчета вместо да бием със звезди професионалисти

Това твърдение е абсурдно освен ако не се отнася за друг отбор или форум.Подхожда за форум на фк "ЮНОШИ" или форум "и да паднем и да бием пак ще се напием".
Това е форум на фк "ЧЕРНО МОРЕ" и няма никакво значение къде са родени и тренирали футболистите,какъв цвят на кожата или на каква възраст са.Трябва да играят футбол и да се опитват да побеждават.

+ 1 000 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 28 окт 2011 19:57

green team написа:Това твърдение е абсурдно освен ако не се отнася за друг отбор или форум.Подхожда за форум на фк "ЮНОШИ" или форум "и да паднем и да бием пак ще се напием".

Абсолютно точно!!! Даже е на ПФК "Черно море" ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 окт 2011 20:23

Аз съм на мнение, че до края на сезона плюс мачовете за купата, трябва да се заложи твърдо на младите момчета (не ги наричам юноши). Говоря за това да са титуляри, а не да играят по десеттина минути на мач.

До сега от началото на шампионата, реалностите за атакуващите ни млади играчи са:
Румен Николов (само в два мача е титулят, перманентна резерва е с по 15-етина минути на мач; или общо 208 минути игра):
http://www.zerozero.pt/jogador.php?epoc ... stats=club

Тодор Колев (играл е в един мач: 17 минути игра):

Ратников (2 мача влиза резерва и 51 минути общо):

Марчев (5 мача, 4 от които влиза, като резерва, 183 минути игра):

Последен в списъка ми е Ил.Капитанов най-редовно играещият от всички (9 мача, 6 от които титуляр, цял мач не е изиграл; 468м. игра):

Искам да попитам тези които ги критикуват как разбраха, че не стават?
Колко минути са играли всеки един от тях в официални мачове, за да давате оценки и излизате със заключения?

Остават четири мача за шампионат и два за купата ако не се лъжа, играем с последните в класирането все пак.
Аз лично, искам да видя колко могат в няколко последователни мача горепосочените момчета като титуляри, за да си съставя цялостно мнение за играта им. Да разбера стават ли или не. От единственият мач в който ги гледах с Астра, единственно съм расочарован от Ратников.

Нагледах се на Дончо и Божилката. Всички във форумът ни знаят мнението ми за тях, поне от година.
Чидя се и се мая :mrgreen: Генов какво очаква от тях още. Какво трябва да се случи та да седнат на пейката и двамата.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 28 окт 2011 22:13

За мен вариантите са два от тук нататък : Или 12 точки от оставащите 4 мача за първенството или опит за разместване на "титулярите".В случай на 0:0 в кой да е от мачовете,Генов да отива в Локо Пд /там също страдат,като нас .Това,което ме радва е ,че нашите проблеми са от друго естество:чисто технически/.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 28 окт 2011 23:07

пич те ако ставаха нямаше да са пореден сезон резерви. или пак има някакви световни конспирации срещу нашите невероятни юноши. мислиш ли, че генов не ги вижда на тренировките и не му ясно. направи си сметка, щом при тая липса на конкуренция в отбора и видимия спад в играта, те не могат да се преборят за титулярно място или поне да са в групата за мача. аз честно казано на т.колев и р.николов не сьм им гледал един добьр мач. вярно може би при мен критерия за добро е сьвсем друг. писна ми да гледам дьрварски футбол на отвратителен терен от любимия ми отбор. така че недоволството е абсолютно разбираемо.
а да. ясно е, че може и по-зле, но мен това не ме интересува.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 31 окт 2011 09:20

Извинявам се на всички "професионалисти -анал лизатори" , че написах юноши вместо момчета от школата /а те няма как да не са били наши юноши/, че така ви обърках ,наслаждавайте се на професионалистите като Дончо Атанасов и ред такива знайни и незнайни заплатаджии минали през отбора , а аз с умиление ще си спомням за отбора , в който играеха 80% местни момчета и може да не са били големи таланти , но играеха на 100% от това , което умееха .... мястото ми наистина не е в този форум във ФК "Разбирачите" ем !
Зелен нямаш право да се изказваш от името на другите с това +10000 т.е. да изземваш правото на мнение на другите !
ex Popeye

Върни се в “Черно море”