Mourinio написа:gogo_cska написа:Ще победим,макар и трудно.С 1-0 да е,но за нас да е.Дано времето е по-добро,защото вчера във Варна беше страшно,ужасно време.Надявам се да стане хубав мач,в който да победим във Варна за първи път от 2008.
Да си роден и да живееш във Варна и да се радваш на победа на софийски отбор над варненски, безумиеето защо истинските фенове стават на стадиона, а не пред телевизора
Първо съм роден в Пловдив,не във Варна,с нашите сме дошли във Варна,когато съм бил на 3 месеца.За ЦСКА съм от 3 годишен,баща ми е пътувал с влак от Пловдив,бягал е от часове за да ходи да гледа ЦСКА със Ботев,с Левски.Никога не съм бил за ПФК Черно Море Варна,никога.Не отричам,че живея във Варна,не се срамувам от това,но ЦСКА е най-големия и заради това,че има фенове в цяла България.Да ти си по-голям фен от мен,имаш възможността да гледаш отбора си на живо,аз не,но не можеш да ми кажеш,едва ли,че като живея във Варна не мога да подкрепям ЦСКА.Всеки си има разбирания,никога не съдя и на никого не се натрапвам.От малък съм възпитан да обичам ЦСКА,за мен това най-великия отбор в България.Помисли малко,преди да ми отговориш,ако въобще ми отговориш.