Никола Спасов: Убеден съм, че продължаваме

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ivooou
Контакти:

Re: Никола Спасов: Убеден съм, че продължаваме

Мнениеот ivooou » 22 юни 2009 17:43

mursusaid написа:обаче ме радва Колъо как всеки път се изказва със самочувствие,срещу който и да играем.По принцип така трябва,остава и на терена да му подплатят самочувствието футболистите,а те засега го правят.Така че остава само да си пожелаем успех,на 16.07 сме в Бургас пък дано ни тръгне играта и успеем да вземем удобен аванс

За добър аванс просто няма защо да се притесняваш,ще го вземете със сигурност.Играете добър футбол за нашите стандарти.Може би и най-добрия в момента.Съжалявам ако е граматически не издържано това което пиша,защото като гледам в този форум има и литератури,ама ние за разлика от селтаците бягахме чат-пат от час по Български,защото го говориме правилно и няма нужда някой да ме учи как да го говоря или пиша.:) И успех на ЧЕРНО МОРЕ.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 юни 2009 17:51

ivooou написа:
mursusaid написа:обаче ме радва Колъо как всеки път се изказва със самочувствие,срещу който и да играем.По принцип така трябва,остава и на терена да му подплатят самочувствието футболистите,а те засега го правят.Така че остава само да си пожелаем успех,на 16.07 сме в Бургас пък дано ни тръгне играта и успеем да вземем удобен аванс

За добър аванс просто няма защо да се притесняваш,ще го вземете със сигурност.Играете добър футбол за нашите стандарти.Може би и най-добрия в момента.Съжалявам ако е граматически не издържано това което пиша,защото като гледам в този форум има и литератури,ама ние за разлика от селтаците бягахме чат-пат от час по Български,защото го говориме правилно и няма нужда някой да ме учи как да го говоря или пиша.:) И успех на ЧЕРНО МОРЕ.

То обикновенно човек пише както и говори ! Момчето много правилно ти написа, че след всеки отбор е написано - България ! Аз пожелавам успех на всички български отбори и ще се радвам на всяка една победа, независимо от отбора ! А ако спреш и да обиждаш ще е най-добре !!!!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 юни 2009 18:16

алоооо левски и цска,направете си тема и си коментирайте там за вашите отбори,тук не сме длъжни да ви търпим заяжданията помежди ви :!:
За вас моряци ний живеем...

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 22 юни 2009 18:52

Имате всички шансове да продължите напред.Успех!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 юни 2009 18:59

Колю да помисли за 2-3 контроли в Бургас преди мачовете от ЛЕ.За да не се пързалят пак моряците на изкуствения терен,както на мача с Черноморец и след това половината отбор с контузии :!:

Върни се в “Черно море”