Фен Теми за всички играчи на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Контузията на Паломино...истина или измислица?

Мнениеот greenpeak » 19 сеп 2011 01:29

ShooterMan написа:Веднъж да съм на едно мнение с Грийнпийк-относно уговорките и относно информациите.Казаха контузен е,какво повече,пресконференция на тема "Паломино" ли да се прави.

Ти от футбол не разбираш, как да сме на едно мнение с теб бе стрелецо :mrgreen: .

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Паломино - фен тема

Мнениеот morqche » 19 сеп 2011 17:09

Здравейте днеска си писах с Паломино, предлагам ви част от разговора помежду ни!
АЗ: Hola amigo, los aficionados del club de fútbol más antiguo de Bulgaria están en completa ignorancia sobre su salud y la preocupación acerca de por qué no jugó mucho.
¿Podría decirme qué está pasando con usted y cuando ven a la tierra por el mar Negro sufre de su ausencia? Gracias amigo!
Превод: Здравей приятел, феновете на най-старият футболен клуб в България са в пълно неведение за здравето ти и се тревожим за това, защо не играеш напоследък.
Можеш ли да ми кажеш какво става с тебе и кога ще те видим да играеш защото Черно море страда от отсъствието ти? Благодаря приятел!
Паломино: Hola amigo, no he jugado porque estoy lesionado :(:(.. Sufri una lesion en el menisco y ligamento, ahora estoy en recuperación.. Con el favor de Dios pronto me recupero
Превод:Здравейте приятели, аз не съм играл, защото бях контузен :(:(.. ранени на менискус и сухожилие .. Аз съм сега се възстановява с помощта на Бог аз се възстанови скоро.
П.П да се надяваме че ще е скоро иначе момчето има голямо желание да къса мрежите и бил се поболял от това че не е играл втори пореден мач :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 19 сеп 2011 19:51

Дано се възстанови по-скоро.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 21 сеп 2011 13:26

днес в феусбук е публикувал че вече 3 дена се натоварва пълноценно в фитнеса и не е почуствал никакви болки,вероятно тези дни ще излезе и на трнировка
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 22 сеп 2011 19:47

nikorz написа:Венецуелският нападател на Черно море Хермес Паломино е пред трансфер в отбора на Лудогорец, твърди "Дефакто: ВестникЪт", позовавайки се на човек близък до варненския клуб. Собственикът на новака в елита Кирил Домусчиев е готов да палти 500 000 евро за услугите на тарана.

Във Варна дори се заговори, че Паломино не е играл при загубата на "моряците" с 0:1 от Лудогорец, като част от сделката между двата клуба. Към нападателя интерес има също и от Левски, както и от няколко руски клуба.

извадка от форума на Лудогорец..
:? :? :?
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 сеп 2011 20:20

iskrichka написа:
nikorz написа:Венецуелският нападател на Черно море Хермес Паломино е пред трансфер в отбора на Лудогорец, твърди "Дефакто: ВестникЪт", позовавайки се на човек близък до варненския клуб. Собственикът на новака в елита Кирил Домусчиев е готов да палти 500 000 евро за услугите на тарана.

Във Варна дори се заговори, че Паломино не е играл при загубата на "моряците" с 0:1 от Лудогорец, като част от сделката между двата клуба. Към нападателя интерес има също и от Левски, както и от няколко руски клуба.

извадка от форума на Лудогорец..
:? :? :?

Това го пише и в "балона". Не ми се вярва, но пък до колкото познавам собствениците на отбора нищо няма да ме учуди. Проблем с минискус значи или 10 дневна почивка или ако до това време травмата не отзвучи - директна операция. Друго положение няма.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 сеп 2011 20:49

iskrichka написа:Във Варна дори се заговори, че Паломино не е играл при загубата на "моряците" с 0:1 от Лудогорец, като част от сделката между двата клуба.

Към сделката са включени също:

- Препоръчителни (да се чете: задължителни) застраховки на служителите на БМФ (вкл. плавателния състав) и Хювефарма в Армеец
- Базова застраховка "Hull & Machinery" на 10 среднотонажни и сравнително модерни кораба на БМФ в Армеец за набъбнала застрахователна премия
- 2 кораба от серията "Богдан" на тайм чартър със срамно ниска ставка на разположение на фирмите на ТИМ
- 1 тласкач и 4 баржи на БРП на преференциални навла за превоз на химически материали по линията Дегендорф-Русе за срок от 1 година; претоварните операции и сухопътния транспорт Русе-Разград също поет от фирми на ТИМ
- Почивни карти на лукративни цени за служители на БМФ, Хювефарма, Биомет, и т.н., и т.н., и т.н., в някои от запустелите, но иначе луксозни, хотели на ТИМ по българското Черноморие
- <търговска тайна>
- <...горното се повтаря 8 пъти...>

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 сеп 2011 20:57

Сделка м/у БРП и БМФ за нов ферибот ;) :

Наш ферибот тръгва от Варна до Кавказ:

Морският и речният флот гарантират $9,2 млн. кредит от ЦКБ за покупката

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=382462

А Паломино ще е "кристница" на кораба :mrgreen: .

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 22 сеп 2011 21:09

Домусчиев е купил БМФ с кредит от ЦКБ. ;) Това няма нищо общо с Паломино.В крайна сметка футболът отдавна не е за феновете,поне ако става дума за професионалния,той е бизнес на 100%.Футбол за феновете е този на игрищата в Младост,МЕИ,Аспарухово и т.н.Никой вече не се интересува от феновете,още повече когато те нямат финансова възможност да купуват карти и билети. :roll:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 сеп 2011 21:17

Навързани са, като свински черва тарикатите. Включително в общи фирми, съвсем явно без да се крият.
А ние няма къде да се изпикаем на стадиона.

Върни се в “Черно море”