Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Армия от Делиормана превзема днес '' ТИЧА"
Тая публика от Разград нещо почна всеки ден да се покачва,както и отборната премия за успех едните от 1000 станаха над 2000,а премията от първия ден от 60 000 стана 100 000.Аз точно няма да имам тоя мач възможност,да съм във Варна,защото бях на бачкане до 14.Но иначе във Каварна нямам пропуснат наш мач.Нашите журналя всичко си измислят,във Търговище официално продадените билети във Разград са 3850 на цена по 10 кинта,и да има още максимум 500 купени във самия град от цена 5 лева,тая бройка както и да я броя не е никак над 5000 както се появи във пресата.Журналистиката ни е пълен та...к.Дано да стане хубав мач,и дано да вземем поне точка във Варна.Аз винаги гледам реално на нещата,всичко друго поне на мене ми се струва немислимо.
Re: Черно Море - Лудогорец - 6 кръг А ПФГ
Под ръководството на Стефан Генов сме изиграли 12 домакински срещи, W9 D2 L1, голова разлика 21-3.
Само един от получените голове е от игрова ситуация -- на Георги Миланов при загубата от Литекс с 0-1 миналата пролет. Останалите два са дузпа на Христо Златински при равенството (1-1) с Локо Пд и брилянтно изпълнен пряк свободен удар на Иван Цветков при победата над Левски (3-1). Головете за Черно море са отбелязани от 12 различни футболисти, като 10 от тях са все още в отбора.
Само един от получените голове е от игрова ситуация -- на Георги Миланов при загубата от Литекс с 0-1 миналата пролет. Останалите два са дузпа на Христо Златински при равенството (1-1) с Локо Пд и брилянтно изпълнен пряк свободен удар на Иван Цветков при победата над Левски (3-1). Головете за Черно море са отбелязани от 12 различни футболисти, като 10 от тях са все още в отбора.
Знаете ли колко е билета ?????
Би трябвало да е 6 лева.
къде ви е публиката бе моряци. Преди време някой тук ми обясняваше, че стадиона се пълнел всеки мач. Играете с втория в класирането, а стадиона ви не е и на 50% пълен.
[center]
[/center]

stannn написа:къде ви е публиката бе моряци. Преди време някой тук ми обясняваше, че стадиона се пълнел всеки мач. Играете с втория в класирането, а стадиона ви не е и на 50% пълен.
Може би някъде при вашата публика, нали все пак имате най-многобройни фенове в България? Но като гледам тези 2000, които журналята бяха написали са много над тези 50, които виждам аз

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Може би някъде при вашата публика, нали все пак имате най-многобройни фенове в България? Но като гледам тези 2000, които журналята бяха написали са много над тези 50, които виждам азНо извинете ме мен, все пак смятам да догледам Тотнъм с Ливърпуул, а след това Челси с Юнайтед. Пак ще кажа: Успех на морето!
Явно наистина ти е време за преглед при очен. На кой мач ЦСКА са имали 50 човека публика?
[center]
[/center]

е тва черно море , въпреки че са ми симпатичен отбор, са отборът с най-малко футболни качества в а група ..... как пък една смислена атака не направиха за цяло полувреме .... не че лудогорец се разбиха от комбинации ама поне направиха няколко а чм нищо .......иначе за борбеност им давам 10 от 10 точки ........
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Освен атаката с тънкия пас на Бадема през първото полувреме Лудогорец не показаха нищо футболно! Много грозен мач засега се очертава
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
във Варна е така. И Барселона да играят там няма да покажат нещо повече. Първо това не е стадион, а поляна с трибуни, второ морето винаги играят бетон, а напред ако стане нещо, стане. Очаквам и нас да ни мъчат 90 минути. Дано вкараме поне гол.
[center]
[/center]