Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Лудогорец - 6 кръг А ПФГ
th3_gr3en_rapper написа:Колеги,съфорумници или както искате да ви наричат... Смешно е да се правят прогнози от рода на 3:0,4:0 или 5:1 : ) Едно е да искаш победата! Друго е да мечтаеш![]()
ПС --> Много чорбарчета са се навъдили в нашия форум : ) Явно скоро ще сменят отбора
Не знам. Може и да си прав, но ако си погледал макар и малко мачове на "гранда" Лудогорец си мисля, че щеше да имаш по друго мнение.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
kanar4o написа:Отдавна някой не е бил Славия 6-0.
Ако ги потренира още малко физкултурника Кушев и помощника му Данчо Петков може и да изпаднат дори,не да падат с по 6:0.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Никой не е казал че ще бием ... честно няма да се очудя на нито един изход от мача .... Ние играем доста добре ... , но като ви гледах срещу Левски бях приятно изненадан меко казано ... Ако не беше този мач бих бил почти сигурен в успеха ... но ..
Определено за мен мача във Варна може да предентира за мач на кръга с този ,който ще бъде на Герена.
Яко ще се хвърлят и 2-та отбора. За мен по-класния тим с една идея е този на Лудогорец (като единици може би) ,но само за това ,че мача е на "Тича" ,очаквам Х ,като няма да се изненадам и на 2-ката. Защо не и 1-ца с гол след 80-тата минута.
Яко ще се хвърлят и 2-та отбора. За мен по-класния тим с една идея е този на Лудогорец (като единици може би) ,но само за това ,че мача е на "Тича" ,очаквам Х ,като няма да се изненадам и на 2-ката. Защо не и 1-ца с гол след 80-тата минута.

-
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Никой не е казал че ще бием ... честно няма да се очудя на нито един изход от мача .... Ние играем доста добре ... , но като ви гледах срещу Левски бях приятно изненадан меко казано ... Ако не беше този мач бих бил почти сигурен в успеха ... но ..
Играете добре,ама срешу слабаци и посредственяци,това е истината,а срещу малко по-силния отбор на Локо Пд се наложи да им отменят редовния гол на хората...бихте Видима,Светкавица,Берое от които само Видима има 2 точици,а другите два още са кота 0,Славия пък има 4,което показателно как играят и на какво ниво са...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Мача е 1:1, а може дори и 1:2 

- зеленобелия
- Контакти:
Този мач ще бъде по труден от колкото с Левски.
3-2
3-2
Да кажем, че ще бием лесно, е доста силно. Но и аз съм оптимисти и за това
Черно море - Crazy forest 2:1
Черно море - Crazy forest 2:1
- spridaqdeshkartofi
- Контакти:
Като гледам Лудогорец без да се напрягат си вкарват головете днес от 8 положения вкараха 6 гола
Имат добри изпълнители а и отбора колкото и да е странно е доста добре обигран според мене
От друга страна моряците набраха скорост а всички знаем че от всеки стадион най-трудно се играе на Тича
Това до голяма степен ще окаже своето влияние
Според мен един голов Х най-много приляга на този мач и моята прогноза е 2-2 

Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !
FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !
FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D