Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Мнениеот garfild8 » 16 юни 2009 18:16

soilwork написа:Аве смешни "византийчета" стойте си в подножието на върха :mrgreen: :mrgreen: още вчера ви се каза! В ДНК-то ви е програмирано да сте второразреден отбор! Радвайте се там на пенсионерското отборче и стига напъни и бълнувания.Той и тоя дето е написал темата се е изразил ясно: Черно Море протяга ръце...... :mrgreen: :mrgreen:

ОК,пенсионирано отборче,но какво направихте срещу него? :lol: :lol: :lol: А вие ще си мечтаете да имате отбор и организация като нашата(ръководство и треньор).Докато Титан ви измъкне от тинята,ще мине поне петилетка,така че не ни се надувай,като гайда на сватба. :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 16 юни 2009 18:18

soilwork написа:Аве смешни "византийчета" стойте си в подножието на върха :mrgreen: :mrgreen: още вчера ви се каза! В ДНК-то ви е програмирано да сте второразреден отбор! Радвайте се там на пенсионерското отборче и стига напъни и бълнувания.Той и тоя дето е написал темата се е изразил ясно: Черно Море протяга ръце...... :mrgreen: :mrgreen:

ми то и с ковънтри е така,ама никой не ти го казва ;) и като те гледам,май говориш наизуст,"пенсионерско отборче" имаме 3-4 по-опитни и това е,от които на терена ще са не повече от трима,трима ама какви-кривия,Лазаровв и Борносузов.Милен е резерва на Борносузов.Всичките ни останали футболисти са на средна възраст 22-23 год.Жорката е на 28 златна за футболист възраст,така че ккато не си запознат недей говори глупости.Нормално е покрай по-младите да има и няколко опитни да им помагат на терена с опита си ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 юни 2009 18:29

Със сигурност Манчев ще остане в ЦСКА. Очакваме в близките дни да подпишем нов контракт", обясни ситуацията около Манчев, изпълнителният директор на червените Венци Живков. Аре стига сте се пънали,куция кон Здравко ви стига :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 юни 2009 18:31

Мърсисайд,той ако разбираше,нямаше да говори глупости.
Само Черно море.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 16 юни 2009 18:40

soilwork написа:Със сигурност Манчев ще остане в ЦСКА. Очакваме в близките дни да подпишем нов контракт", обясни ситуацията около Манчев, изпълнителният директор на червените Венци Живков. Аре стига сте се пънали,куция кон Здравко ви стига :mrgreen: :mrgreen:

абе той и Колъо преди малко го чух по ринга да казва,че има интерес към футболисти,но Манчев не сред тях,все пак докато няма нещо черно на бяло,всичко друго са слухове,а до тогава можем само да си чешем езиците.Само че друго ми прави впечатление,как така Лазаров докато беше при вас и преди зимата когато играеше редовно,казвахте че е един от най-добрите футболисти в първенството ни,а сега като вече не е при вас,изведнъж стана "куц кон".Ей това сте вие(не всички все пак),не си цените какво имате и като не е при вас,дай да го плюем, и затова ей такива като теб целеха с камъни друг ваш бивш футболист Юруков.Пак казвам не всички червени са като теб,което е добре,че иначе...но такива като теб заслужават да си гледат на армията подобни като митко Удоджи,Маркиниосци и тем подобни ;)
За вас моряци ний живеем...

fairplay88
Контакти:

Мнениеот fairplay88 » 16 юни 2009 19:00

ЦСКА-рите казват, че отборът ни е пенсионерски. Напълно резонно мнение, нали те самите мислят с юноши да спечелят титлата. А и наште "старчета" играят с мого повече идея и ентусиазъм от момчетата от прехвалената ви школа.

Потребителски аватар
Maurice Greene
Контакти:

Мнениеот Maurice Greene » 16 юни 2009 19:51

ааааа, тези ли пенсионери бяха, дето ви скриха титлата този сезон. В крайна сметка Алех си го казва човека. Има можещи и неможещи футболисти. Нашите опитни футболисти се видя, че са можещи. А вие играйте с онези дантели отзаде Иван Иванов и Маркиньос и чакайте успехи /и двамата не могат да се опрат и на малкия пръст на Сашо Тунчев/. Нали се сещате, че през изминалия сезон ако не бяха брадвите с които ни заклаха срещу Ботев, домакинския с/у Черноморец и секирата срещу говедата на Герена от Цеци Баничката и ако я нямаше издънката срещу Беласица, великия армейски отбор къде щеше да се намира в крайното класиране на А група в сезон 08/09. Да по-голям отбор сте, с повече успехи, трябва да съм идиот за да не го призная. Но използвали сте най-качествените футболисти в БГ през годините, с помоща на БКП, а така всеки може. Но ако, ще и не 31, ами 61 титли да имате никога няма да стана шопска подлога /независимо синя или червена/, винаги съм бил /гледал съм моряците на живо и съм ги подкрепял не само срещу Щутгарт, това съм го правил и срещу отбори като Овеч Провадия, Арда Кърджали и Първа Атомна Козлодуй/ и винаги ще бъда за моряците. Ето затова, такива успехи като бронзовите медали ги ценя истински. А в крайна сметка кой е по-ниско разряден отбор, Левски, Литех, ЦСКА или Черно Море, ще се разбере много скоро. В Европа ще се покаже кой кой е. Кой е млад но некъдърен отбор, кой е пенсионерски но пък боеви отбор. Може и обратното да стане, времето ще покаже, но да ми идвате със съдите навсякъде в цяла БГ и да ми се тупате в гърдите, че сте първа класа в БГ, това не мога да го приема

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 16 юни 2009 21:43

JohnnieWalker написа:Все ми е тая кой ще взимате но се надявам да направите силна селекция. Фен съм на Левски, но ЕВРОБОЙЦИТЕ СТЕ ВИЕ :!: РЕСПЕКТ ;)

А бе ти луд ли си?Виж коефициента пак и ми се обади. :oops:
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2009 21:57

Какво МУ Е НА КОЕФИЦИЕНТА-ЗА 1 година участие натрупахме най-голям коефициент от бг отбороите и бяхме на първо място в класацията-айде моля...
Ковънтрито е с бан оп ип-залсужи си го не престана вече няколко пъти да ни обижда-това ще понесе и всеки едни,който прекалява..
Сагитариус мери си и ти пирказките,че да не се налага и на теб да ти слагам бан-или ще се научите да водите разуемен дилаог,или няма д апишете тук-това е!!!!!
Цскари слезте на земята много ви порасна самочуствието ,а всъщност отбора ви не представлява кой знае какво,а в Европа ви бъркат с Цска,ама Москва :lol:
Така,че точно вие и Левски да ми се правите на отворени някак не го приемам-д ане кажа,че футбола който играем е доста по-добър от вашия най-малкоот имаме 4 точки от сблъсъците с вас,а вие 1!!!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 юни 2009 22:51

Нито Манчев ще остане в ЦСКА,нито жалкото отборче Ковънтри ще влезе в Б група на Англия,там,долу,при Кидърминстър,Уолсол и Торки :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”