Мнениеот Lime » 15 юни 2009 16:24
Здравейте Моряци,
относно трансфера на Здравко Лазаров, въпреки годините му, аз мисля че е повече от позитивна придобивка. Играч с неговия опит, качества и не на последно място играл навън и знаещ що е дисциплина ни е необходим. Тъпите чорбари докато човека им играеше и правеше голове го хвалеха и при първа възможност се нахвърлиха срещу него. Ама то при тях е нормално, видяхме и с Данчо какво направиха, да са живи и здрави, скоро ще се молят да ни вземат резервите, да се подсилват.
За мен е повече от добре че избраха пак българин и то не случаен за попълнение, аман от набедени трансферни икони. И да вземат още един поне вече имаме избор в атака. Евала на Миро, сърце и душа дава отпред, само да има един да го подкрепя още и ще мачкаме наред.
За Станишев е ясно, че е смешник, само дето развали празника. Иначе клуба пак показа европейско поведение, дано почнат другите да ни подражават скоро и затова и за честната игра, че ми писна от евроидиоти( без да обиждам никого). Не искам да ни мислят за мишоци щом сме от България и мазни съдии да се гаврят с нас под и над път.