Черно Море привлече Здравко Лазаров

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно Море привлече Здравко Лазаров

Мнениеот Sagittarius » 15 юни 2009 15:54

soilwork написа:Носете си го под мишница тоя пенсионер Лазаров!! Кви шампиони ще ставате,кви пет лева? Погледнете си халфовата линия-300 годишна :evil: Отзад сте трагедия,отпред най-слабо нападение от първите 5 отбора! Орисията ви е такава -не разбрахте ли?? Винаги под Левски и ЦСКА-стига сте бълнували :evil: :twisted:

Хахаха,ние сме с най-добрата защита.Трагедия е онзи пъпчасал смешко Иван Иванов,който се опитвате да наречете футболист :lol: .Вече коригирахме нападението и титлата ако не е наша,то поне няма как да бъде и ваша.100% сте зад нас,зад Литекс и Левски,в люта битка с Локо Сф за 4-тото място,което според мен ще загубите :arrow:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Мнениеот Lime » 15 юни 2009 16:24

Здравейте Моряци,
относно трансфера на Здравко Лазаров, въпреки годините му, аз мисля че е повече от позитивна придобивка. Играч с неговия опит, качества и не на последно място играл навън и знаещ що е дисциплина ни е необходим. Тъпите чорбари докато човека им играеше и правеше голове го хвалеха и при първа възможност се нахвърлиха срещу него. Ама то при тях е нормално, видяхме и с Данчо какво направиха, да са живи и здрави, скоро ще се молят да ни вземат резервите, да се подсилват.
За мен е повече от добре че избраха пак българин и то не случаен за попълнение, аман от набедени трансферни икони. И да вземат още един поне вече имаме избор в атака. Евала на Миро, сърце и душа дава отпред, само да има един да го подкрепя още и ще мачкаме наред.
За Станишев е ясно, че е смешник, само дето развали празника. Иначе клуба пак показа европейско поведение, дано почнат другите да ни подражават скоро и затова и за честната игра, че ми писна от евроидиоти( без да обиждам никого). Не искам да ни мислят за мишоци щом сме от България и мазни съдии да се гаврят с нас под и над път.
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 15 юни 2009 16:53

батков-тъпако пак спиш.изпуснахме най-добрия играч в българия

Lori_7396
Контакти:

Мнениеот Lori_7396 » 15 юни 2009 17:14

Sagittarius написа:
soilwork написа:Носете си го под мишница тоя пенсионер Лазаров!! Кви шампиони ще ставате,кви пет лева? Погледнете си халфовата линия-300 годишна :evil: Отзад сте трагедия,отпред най-слабо нападение от първите 5 отбора! Орисията ви е такава -не разбрахте ли?? Винаги под Левски и ЦСКА-стига сте бълнували :evil: :twisted:

Хахаха,ние сме с най-добрата защита.Трагедия е онзи пъпчасал смешко Иван Иванов,който се опитвате да наречете футболист :lol: .Вече коригирахме нападението и титлата ако не е наша,то поне няма как да бъде и ваша.100% сте зад нас,зад Литекс и Левски,в люта битка с Локо Сф за 4-тото място,което според мен ще загубите :arrow:
Няма празно при теб! Само тъпотий! Да ви е жив и понякога здрав дядо Лазар! Абе дочух че и Божил Колев се връща! Какви шампиони бе селяни!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 юни 2009 17:23

Селянин си ти си си мери приказките "гражданче"......
На оня фен ан Ковънтри освен да му кажа да се скрие в миша дупка-ВИНАГИ ЛСЕД НАС ЩЕ СТЕ РАЗБЕРИ ГО!!!!Колкот и да купувате и продавате-все ще сте евросмешници!!!!!
Никога няма да имате колектива на Черно Море!!!!!Пълна трагедия сте!!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 15 юни 2009 17:25

Нещо много ни мразиш,защо нещо да не сме те подразнили че отбора ни играе добре.Както гледам доста често влизаш в форум Черно море да си показваш селския манталитет.Ако имаш психически проблеми обърни се към някой психолог или комплексите са от друго естество дано се оправиш. :)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 юни 2009 18:05

Lori_7396 написа:
Sagittarius написа:

Няма празно при теб! Само тъпотий! Да ви е жив и понякога здрав дядо Лазар! Абе дочух че и Божил Колев се връща! Какви шампиони бе селяни!

Смешник! Ти гледаш ли БГ първенството изобщо? Не разбра ли ачкаканино, че няма възрастни, а можещи и неможещи футболисти! Относно селата и градовете: Варна е град 11 ВЕКА преди скапаната ти София!!!
На Ръководството - голямо Благодаря, че подсигуряват най - класните български футболисти за Черно море!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 юни 2009 18:35

Остави го тоя -поредния дето говори за село,а не си вижда селяндурското си поведение-кой го знае него от кое село е,че всичко за него е селско :lol:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 15 юни 2009 19:35

fewgtg написа:Въобще не съм го очаквал този трансфер :shock:

Сети се защо "електричката" изпусна дузпата, май той го е очаквал! :evil:

предлагам вече да му викаме "теснолинейката"
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 юни 2009 19:40

DANS,не забравяй че и теснолинейката гази.Айде легни на релсите й,като мине отгоре ти ефекта ще е същия,все едно е минал отгоре ти широкорелсов влак. :P
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”