Капитан*Скръц написа:morqche написа:Честита победа на всички моряци, поздравявам феновете от Перник които бяха днес на стадиона, доста цивилизованиняма да правя разбор, колегата над мене го е направил както трябва, искам само да попитам другите фенове които са гледали мача по нета да споделят, как беше връзката картината и така на татъка
благодаря предварително!
Честито на всички моряци !!
Гледах мача в нета и мога да споделя моите впечатления.
1. Качество на картината - прилично, но на малък прозорец, на цял екран разделителната способност е ниска (нормално за стриймване) и не се вижда добре и при движенията, особено бързите, на камерата или играчите доста "маже"
2. Гледни точки и повторения - има какво да се желае, според мен се снимаше с 1 камера , най-много 2 , не мога да преценя. Пускат повторения, но липсата на различи гледни точки е определено минус. Дано в бъдеще това да се подобри.
3. Връзка - /тук нещата може би зависят от нета/ - кратки прекъсвания (при мен), но като цяло съм доволен, не ми се губеше трасето и почти нямаше сривове.
4. Коментатори - нямам особени забележки, даже на моменти се усещаше известна пристрастеност към Черно море ( от Недко Петров ако не се лъжа)
Като цяло - Добре, но може и по-добре !!! Все пак съм доволен и благодаря за предоставената възможност.
точен и изчерпателен отговор, мерси много колега