Черно Море - Миньор - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно Море - Миньор

Мнениеот зеления » 24 авг 2011 15:46

petrof написа:
зеления написа:То бива, бива фенщина ама чак толкова бива ли, бе? Разни изцепки от рода на: Миньор равностоен на Черно море ми звучи някак си като: Малеш Микрево равностоен на Барселона. Сега сериозно. Миньор винаги са били корав отбор, но тази година просто класите са други. Резултатът е 3:0.

Ха-ха, човече ти пък съвсем се оля :lol: ... И каква е толкова разликата в класите между двата отбора? Миналия сезон завършихте 6-ти, а ние 9-ти. Отборите, които завършиха миналия сезон между 4-10-то място може да се каже, че са горе-долу на едно ниво. Исторически погледнато във вечната ранклиста на А група вие сте 7-ми, а ние 10-ти, т.е пак близко като класация. Е, направихте в последните години 2 участия в евротурнирите, за което евала. Та имате като цяло някой минимални предимства пред нас, не го отричам. Да се говори обаче за голяма разлика в класите е несериозно...

Не искам да се впускам в дълги разяснения. Ще ти кажа само 2-3 думи. До сегашния сезон сме били силни по целия терен с изключение на завършващата фаза в атака. Сега това е променено - Пантерата и новото място на Божилов. От ден на ден и Миро Манолов навлиза във формата си. Разигра се и нашата млада надежда Капитанов. И да не забравя най-важното - най сетне случихме и на грамотен и можещ треньор!
Ако следиш по отблизо Черно море просто не би написал това.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 24 авг 2011 20:50

Това ще ми е първия пропуснат мач на Тича за последните 3 години май :-(
Някой ще трябва да подкрепя двойно!!! :-)
Не можем винаги да бием, но точно този мач - едва ли ще направим равен, още по-малко да паднем ... няма вече лесни мачове, но и така трябва да бъде, за да са пълни стадионите!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 авг 2011 21:01

Нека да се бетонират,нека.То всеки ден да не е бабин ден,един път мина номера "Монтана"...пробваха го пак първия кръг,нали?2:0,супер лесен мач,без напрежение,почти на ходом си го взехме макар и в 50 минута да вкарахме първия.Изобщо не се притеснявам от Миньор - нито имат класата,нито манталитета и характера да гостуват в Ада на Тича.Тука дори Левски и ЦСКА пълнят гащите,че те ли няма?Те ли?Ще ги спукаме от бой с поне 3 гола разлика,имаме настроение,играта ни върви,изобщо...тежко им и горко на Миньор,още повече,че както казах-на тях имаме да им връщаме немалко.Който взема парите на Гигов трябва и ще яде бой.Който влиза в схеми насочени срещу Черно Море - трябва и ще яде бой.Левски го разбра,Монтана го разбра,сега и тези ще го разберат.Адски много ме ядосаха как играха и ритаха като магарета нашите младоци там,за да заработят Гиговите мръсни пари....и не е въпроса,че са играли като за Световно,въпроса е що на предното си домакинство с Ч-Ц нямаха голово положение и паднаха 0:1 от клоуните на Гочето?Защо?Ами продадаха мача,затова,цъкнаха 2-ка на тотото и толкова.Напомнят ми на Спартак Вн от времето на Ишков,т.е. много противен отбор,продажен като му дадеш,иска премии да скача...аааа не,мачкаме ги 4:0 за НАЗИДАНИЕ както казах!Този сезон се нарича "Отмъщението на Моряците",за дето ни прекараха предния по криминален начин този ще вървим като парад,ще газим,и ни куфари,ни съдии могат да ни спрат,дори Гонзо с присъщата си злоба и оранготанщина виждайки как духа новия вятър се кротна и прие съдбата си.Разберете го - Черно Море този сезон е много силен....и просто...НЕ СЕ И ОПИТВАЙТЕ(към Гигов,Коко моко и сие - НЕ СИ ХАБЕТЕ И ПАРИТЕ,онези,от черните каси,за подкупите).
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 авг 2011 21:03

R.DRAGOEV написа:Мача ще бъде труден и нервен.Въглищарите ще се бетонират отзад и ще разчитат на грешки от наша страна .Дано решим всичко в началото с ранен гол или голове :) :) :) Защото иначе много нерви ,много нерви и ядове.

Какви нерви и ядове, бе човек? Миньор винаги са ни били абонати и такива ще си останат. Пак ще се повторя: минимум 3:0.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 24 авг 2011 21:07

ShooterMan написа:Изобщо няма никаква допирателна между голямата класа на Черно Море и средната такава в Миньор!!!Допирателна има,ако Черно Море играе с 4-5 юноши и е гост на Стадиона на мира,тогава Миньор с мноооооого мъки може да извади някой равен.Но за мачове във Варна?Няма такива филми.Въпроса е колко гола ще им натоварим в кошничката,дали пак миналогодишната 3-ка на нула или ще се върнем във времената на Кривия,когато ги качвахме на 4-ка,отново на нула.

Неуместно е да хвърчим в облаците и да подценяваме съперника. Миньор са бойци и могат да бият всеки отбор от А група, дори и като гости. Миналия сезон нашите бяха пределно мотивирани да измият срама от Каварна. Но след като поведохме, жълто-черните започнаха да играят футбол и мисля, че се получи нелош мач. Сега може и да са хвръкнали в облаците след трите победи и да направят представление като срещу Монтана пролетта. Винаги се притеснявам преди мачове с Миньор, особено сега, когато имат кадърен треньор, който разбира от футбол.
Освен това изключително много държим да разгромим този отбор за НАЗИДАНИЕ,защото като бяха домакини на Локо Сф - кротко полегнаха с 1:3,нежничко,а срещу нас-взеха куфарите на Гигов и играха като финал за ШЛ срещу децата ни(седмица преди това кротко бяха ПРОДАЛИ мача с Черноморец на Гочето,0:1,дори и удар във вратата им нямаха-странно)....Както казах-никаква милост пред препълнения Тича,това са едни от най,ама най-задължителните и сигурни 3 точки,а и ще си оправяме головата разлика.

Горчивата истина е, че не можахме да бием Монтана вкъщи (мач от типа "най-задължителните и сигурни 3 точки") и това ни изяде класирането в Европа. Припомням, че 1-1 срещу Локо Сф беше благоприятен резултат за нас.

Ще се радвам Ещадио да Тича да се препълни, но не вярвам. Срещу Миньор миналия сезон бяхме 600-700 човека (трагедия), сега очаквам не повече от 3000.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 авг 2011 21:13

Уверявам те,че изобщо не мисля за подценяване.Мисля само как да ги разгромим - а това значи да излезем на МАКС,да играем на МАКС и да ги накажем!Да излезеш да размажеш съперника няма нищо общо с подценяването,напротив дори.
Горчивата истина е, че не можахме да бием Монтана вкъщи (мач от типа "най-задължителните и сигурни 3 точки") и това ни изяде класирането в Европа. Припомням, че 1-1 срещу Локо Сф беше благоприятен резултат за нас

За това НЕ съм съгласен,защото по време на мача с Монтана Гигов гостуваше в Севлиево и Плана му даваше 3 точки.Ние се издънихме,те се издъниха,Локо Пд и те направиха равен 2:2 с Пирин!Равния с Монтана изобщо не промени нищо с разликата,че вместо по 3 точки 3-те отбора взехме по 1.Промени Плана:
1.Невзимането на точки срещу Литекс!!!За този мач аз казах,че е решаващия.Всички видяхте накрая,че 1-3 точки от там ни пращаха в ЕКТ.
2.Антон Генов който взе подкупите на Гигов - закла ни в решителния мач като видя,че бием 0:1 и извхърляме отбора му от Европа.

ПС:Впрочем,я вижте кой е съдия на Видима-Локо Сф :lol: .Антон Генов разбира се,дето е служител на Гигов!Видя Николайчо Литекс как се издъни там,видя си изпадащия отбор и нареди на служителя си Генов да помага.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 24 авг 2011 21:30

ShooterMan написа:За това НЕ съм съгласен,защото по време на мача с Монтана Гигов гостуваше в Севлиево и Плана му даваше 3 точки.

3 точки срещу Монтана и щяхме да сме с равни точки с Локо Сф накрая, ако не ме лъже паметта. Предимство при директните двубои след равенството в София и съответно четвърто място. Можеше и да победим Миньор в Перник ако бяхме в пълен състав, но истинската издънка си беше равенството с Монтана вкъщи.

И изобщо не съм съгласен, че първия ни мач този сезон е бил лесен. Въобще не се виждаше първото полувреме как ще отбележим, даже единици от отсрещната на Козирката трибуна се "изказваха" негативно, което не се случва често и ми направи неприятно впечатление. На почивката явно един човек от Пловдив е говорил някои неща в съблекалнята, и второто полувреме изглеждахме по различен начин.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 авг 2011 21:36

3 точки срещу Монтана...да,но никой не предполагаше,че Локо Сф ще се издъни в Севлиево или,че Локо Пд няма да бие Пирин.То по тази логика най-много ни презака дузпата на Димов в Зарата,това бяха нарисувани 3 точки :!: .Както и да е.За мене мачлето с Монтана си вървеше леко,първи мач,нормално е точно така да се развие-ялово ПП и нормален завършек второто.Жалко,че не беше 3:0.Козирка трибуна е перманентен негативен фактор в такива мачове,но пък трябва да я похвалим за представянето срещу Левски-отличници,не бих искал да съм на Гонзовото място :mrgreen:

R.DRAGOEV
Контакти:

Мнениеот R.DRAGOEV » 24 авг 2011 21:51

"Този сезон се нарича "Отмъщението на Моряците"."-хареса ми . Дано да сте прави пичове,дано да няма нерви и ядове .Една класическа победа с 3-0 ще налее допълнителна увереност и самочуствие в редиците на моряците за доста по-тежките мачове които предстоят.
Успех моряци!!!! ;)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 24 авг 2011 22:24

ShooterMan написа:Изобщо няма никаква допирателна между голямата класа на Черно Море и средната такава в Миньор!!!Допирателна има,ако Черно Море играе с 4-5 юноши и е гост на Стадиона на мира,тогава Миньор с мноооооого мъки може да извади някой равен.Но за мачове във Варна?Няма такива филми.Въпроса е колко гола ще им натоварим в кошничката,дали пак миналогодишната 3-ка на нула или ще се върнем във времената на Кривия,когато ги качвахме на 4-ка,отново на нула.Освен това изключително много държим да разгромим този отбор за НАЗИДАНИЕ,защото като бяха домакини на Локо Сф - кротко полегнаха с 1:3,нежничко,а срещу нас-взеха куфарите на Гигов и играха като финал за ШЛ срещу децата ни(седмица преди това кротко бяха ПРОДАЛИ мача с Черноморец на Гочето,0:1,дори и удар във вратата им нямаха-странно)....Както казах-никаква милост пред препълнения Тича,това са едни от най,ама най-задължителните и сигурни 3 точки,а и ще си оправяме головата разлика.Точка.

ПС:След този кръг мисля и,че ставаме едноличен лидер,даже и по точки,ЦСКА няма да бие в Монтана :!:

Като говориш за полягане от страна на Миньор срещу Локомотив случайно да си спомняш как завърши мача между Локомотив София и Миньор в София?
Иначе за мача, дано се получи здрав мач както беше пролетта в Перник, пък каквото стане.
Вие сте фаворит като домакини, но да се говори за накаква разлика в класите е меко казано несериозно.

Върни се в “Черно море”