Ботев Вр - Черно Море - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

zeleniq
Контакти:

Re: Ботев Вр - Черно Море - 0:1 FT

Мнениеот zeleniq » 22 авг 2011 01:30

ЗЕЛЕНИТЕ В АТАКААА !!!!!

П.П Успех на Ботев от тук нататък ;)

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 22 авг 2011 10:03

r.h. написа:Заповядайте малко снимки от мача, качени в нашата галерия:

Имам едно питане...
Имаме една песен, която завършва със "Спартак - свине, свине, свине, свине", и при всяко изпяване освирквахте. Да не би да сте си симпатични със съгражданките?

Много лошо впечатление направи и факта, че се виждаха хора с фланелки на Левски и ЦСКА, на ваш мач с варненски отбор.

Провокациите от страна на агитката ви няма смисъл да се коментират, не бяха нещо необичайно. :lol:
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 22 авг 2011 12:43

Нещата с агитката и провокациите наистина не заслужават коментар.
Относно фланелките на Левски и ЦСКА дори и да има такива, са единици и не виждам нищо странно в това. От близо 6-7000 души на стадиона е нормално да има и такива.
За мен лично по-странно е, че миналата седмица на вашия стадион една голяма част от публиката бяха левскари. Не го приемай като заяждане. Просто за мен е странно, че при наличието на два отбора с история и традиции във Варна има толкова много фенове на отбор от София.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 22 авг 2011 13:41

r.h. написа:Относно фланелките на Левски и ЦСКА дори и да има такива, са единици и не виждам нищо странно в това. От близо 6-7000 души на стадиона е нормално да има и такива.
За мен лично по-странно е, че миналата седмица на вашия стадион една голяма част от публиката бяха левскари. Не го приемай като заяждане. Просто за мен е странно, че при наличието на два отбора с история и традиции във Варна има толкова много фенове на отбор от София.

В Пловдив са повече, тука от Шумен и Добрич идва основната група на двата ''гранда'', от селата, от Варна се намират фенове с объркана представа за реалността, които подкрепят шопските отбори, но тва си е техен проблем, винаги ще си останат ТВ-фенове, а относно фланелките, не трябва да го допускате, на ''Тича'' ако дойде някой на наш мач с фланелка на Левски или Цска, първо че ще остане без фланелката и второ доста тупаници ще отнесе ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 22 авг 2011 14:45

motion_man написа:Много лошо впечатление направи и факта, че се виждаха хора с фланелки на Левски и ЦСКА, на ваш мач с варненски отбор.

Ето какво съм написал, а именно - тъпо е да си с фланелка на трети отбор на стадиона, докато други два играят.
В нашия случай, на Тича на мач Черно море - Левски е нормално да има хора със сини фланелки. Но на никой друг мач няма да видиш такива ;)

Колкото до броя им - това е друга тема, Синдел, Игнатиево, Добрич, Аксаково, Шумен и т.н. и т.н. :mrgreen:
Ф.К.Ч.М.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 авг 2011 19:26

Много важна победа от психологическа гледна точка и страхотен старт на сезона. Оттук нататък само постоянство трябва, и подкрепа от трибуните.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 22 авг 2011 21:34

r.h. написа:Заповядайте малко снимки от мача, качени в нашата галерия:

Много добра посещаемост ... ето такива отбори трябва да са в А група, за да се възвърне интереса към футбола на мястото, където трябва да се гледа - на стадиона! А не като някои софийски отбори от близкото минало, със средна посещаемост от 22.3 човека на домакински мач!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”