Започна се!Звезди в отбора на морето!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Re: Започна се!Звезди в отбора на морето!

Мнениеот ncbs » 08 юни 2009 21:04

ogrizko написа:Нали имаме вече 4 звезди, за какво са ни още... ще ни се претрупа емблемата :P

От още звезди, глава на боли! :)
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 юни 2009 21:27

Колкото и да сложим,все ще са ни малко!!! :lol:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 08 юни 2009 21:32

Veso1913 написа:Колкото и да сложим,все ще са ни малко!!! :lol:

Едно небе звезди,
едно небе за Черно море,
а за спартак полумесец и звезда :mrgreen:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 юни 2009 21:38

Пичове, ние вече имаме най - голямата българска звезда - Алекс остава при нас!!! Велико!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 08 юни 2009 21:43

зеления написа:Пичове, ние вече имаме най - голямата българска звезда - Алекс остава при нас!!! Велико!

Дано остава по собствено желание ,а не само заради договора си ,все пак в живота е важно човека да е щастлив ,така би дал и още повече за отбора.
Наистина голяма звезда ,като Сириус нещо! :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 08 юни 2009 22:45

София. Собствениците на Черно море от групировката ТИМ удариха за втори път в разстояние на две седмици по мераците на Тодор Батов за качествена селекция. След като предупредиха "сините" да стоят по-далеч от звездата на варненци Александър Александров, сега ТИМ-аджиите развързаха и кесията. Бронзовите медалисти искат на всяка цена да привлекат напускащият Чарлтън Светослав Тодоров, от който се интересува както Левски, така и бившият му български клуб Литекс. Според наставникът на Черно море Никола Спасов, Тодоров е необходимият футболист, който да придаде завършен вид на отбора и той да погледне решително към титлата през следващия сезон. В името на тази цел, варненските бизнесмени са предложили на Тодоров заплата, която е с 5000 евро по-висока от оферираната му от "Герена". :geek:

xmode
Контакти:

Мнениеот xmode » 09 юни 2009 12:33

good ще бъде добър трансфер , и дано да вземат повече класни попълнения за да постигнем още по велики постижения в Лига Европа от миналата година !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!! :P :P :P

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 юни 2009 14:47

Стетльо Тодоров,ако не се контузва и играе ще бъде вече последното решително звено в нашия щурм към титлата и групите на Лига Европа.Опитен,класен,кален в Англия - идеалния партньор на класния,младия и талантлив,но все още неопитен Миро Манолов.Пасовете на Кривия и Жоро Илиев и тупалките на Юрука и Наката отдалече - ще мачкаме всичко живо.Сега вече ако ни се падне някой като Щутгарт няма да отърват кожата,този път късмета няма да ги спаси ако имаме един опитен и рутиниран нападател,който да ги жили при всяка грешка!Гледах репортаж от Готлиб-Даймлер Щадион и ако не бяха безумията на Каруча отпред спокойно можехме да им поведем с 0:3 и да им натикаме главите в кофите :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 юни 2009 21:29

Още ме е яд,за този мач в Щутгарт.Ако Алекс бе играл,може би щяхме да сме в групите. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юни 2009 20:31

garfild8 написа:Още ме е яд,за този мач в Щутгарт.Ако Алекс бе играл,може би щяхме да сме в групите. ;)

Предполагам, че си прав. Кривия е един от най-класните, да не кажа най-класния футболист, който сме имали в отбора! А аз помня мачове на Черно море от началото на 70-те.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”