Жоро Илиев
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Жоро Илиев
А вие в какъв турнир участвахте,че забравих 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
най-много мечето да иде в черно море
- Ticha
- Контакти:
Той и да се оправи ще му трябва време да навлезе във форма. Не мисля че ще играе толкова рано.
tomandjerry написа:Morqk написа:Малко вероятно. Жоро ще бъде готов налъно за началото на следващия сезон. Да се надяваме да се оправя все по-бързо и отново да ни радва с играта си
Ето едно реално мнение - участието ви в турнирите ще е приключило до старта на първенството.
Злобееш ли,а??АМи,ако продължим то ти сигурноп или ще се обрежеш публично,или ще се обесиш...Колко мъка има по тоя свят!!!!!
tomandjerry написа:Ето едно реално мнение - участието ви в турнирите ще е приключило до старта на първенството.
Ето един плебс ще се обади и ще се издриска

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
tomandjerry написа:Morqk написа:Малко вероятно. Жоро ще бъде готов налъно за началото на следващия сезон. Да се надяваме да се оправя все по-бързо и отново да ни радва с играта си
Ето едно реално мнение - участието ви в турнирите ще е приключило до старта на първенството.
Това не съм го казал, защото смятам че няма да стигнем достаъчно напред в ЕКТ, а защото нещата, които чувам са, че Жоро ще е готов за игра наесен

ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!