СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ogrizko » 11 авг 2011 18:26

мисля си, че и Силвена трябва да почне да посещава психоложката :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Silvena Dimova
Контакти:

Мнениеот Silvena Dimova » 11 авг 2011 18:28

greenpeak написа:Всъщност аз съм дъртака-простака.
Ще ходя на мач с каска от днес :mrgreen: .
Та по темата мадам Димова, ще споделите ли с нас констатациите на д-р Янчева, отностно вашият възлюбен :mrgreen: .
Бъдете така добра.

Като има такава, първо с теб ще го обсъдя, приятелю! ;)
Сега виждам, че си ме споменавал и в друга форумна тема, не можеш да изкараш мен и Даниел от главата си, а ? ;) Ела ни на гости, ще сбъднем сънищата ти ;)

Потребителски аватар
Silvena Dimova
Контакти:

Мнениеот Silvena Dimova » 11 авг 2011 18:29

ogrizko написа:мисля си, че и Силвена трябва да почне да посещава психоложката :roll:

:mrgreen: така е... който дърпа лъва за опашката :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 авг 2011 18:33

ogrizko написа:мисля си, че и Силвена трябва да почне да посещава психоложката :roll:

Ами то д-р Янчева няма свободни часове за месец напред.
Всичко е заето от футболистите на Левски :mrgreen: .
Какво ще правим сега с Димова???

Silvena Dimova написа:Като има такава, първо с теб ще го обсъдя, приятелю! ;)
Сега виждам, че си ме споменавал и в друга форумна тема, не можеш да изкараш мен и Даниел от главата си, а ? ;) Ела ни на гости, ще сбъднем сънищата ти ;)

Ама в София ли???
Боже Димова ти си ангел, ама Димов да е с риза-от oнези специалните "usmiritel" :mrgreen: . Ти може и без...нали :mrgreen: ?
Последна промяна от greenpeak на 11 авг 2011 19:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 11 авг 2011 18:33

Silvena Dimova написа:Хахахах нищо, кво - един долу, остават още 500 ;) Баща ми спря заради тях да ходи по мачове и не само той, де. Има един дъртак, искам да го засиля в оградата и да му блъскам главата до тотална деформация.

;))))))))

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 авг 2011 18:48

Silvena Dimova написа:

:mrgreen: така е... който дърпа лъва за опашката :mrgreen:

да бе.... не се оправдавай с това, че си лъв ти... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 авг 2011 20:39

blue avalanche написа:Щото от този струи невероятна интелигентност!

Лавино, разбирам добре, че си от другия лагер и е напълно естествено да спорим за играчи, тактики и въобще всичко около мача. Но спорът кой от двамата треньори е по-прост не е само излишен, а направо смехотворен. Хайде да не го провеждаме ей така, заради самия спор. Ще ти се смеят дори и левскарите.

Иначе си прав за вашия номер 7 (Стрелецът е в грешка) -- Грийн се върна назад да замести Милиев, а Даниел си играеше на неговия пост. Но въпросът, който повдига Стрелеца, пак е актуален -- кой отбор с големи претенции и участващ в 3 турнира може да си позволи да няма централен защитник на резервната скамейка? Контузиите на Станчев и Иванов никой не може да ги предвиди, но не са от вчера, а трансферния прозорец все още е отворен. Така бяхте и миналия сезон, Грийн неведнъж играеше като централен защитник, даже и като бек.

BTW, от синия щаб наистина трябва да се опитат да рехабилитират Димов -- той единствен от целия им отбор умее да играе на тресавище, каквото се очертава да бъде Тича. Не си правя майтап; този мач може да бъде стоп-старт за кариерата му в Левски.
Той и възпитания човек с лепенката на носа като опорни, госпожица Тасевска като атакуваща полузащитничка. Срещу Камазола-Илиев-Божилов. Отляво кюстендилското острие, отдясно фамозния кандидат-кмет, и спи града.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 авг 2011 20:48

.....Delete...................

Ето списъка с имената на играчите :
Пламен Илиев, Божидар Митрев, Марко Видович, Ларс Фредрик Рисп, Иво Иванов, Александър Башлиев, Орлин Старокин, Даниел Димов, Сержиньо Грийн, Дарко Тасевски, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Мариян Огнянов, Христо Йовов, Симеон Райков, Иван Цветков, Даниел Младенов, Тодор Христов и Сьорд Арс.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 авг 2011 21:02

Ако зависи от мен следващите два дни ще поливам Тича.
Тези не ги виждам в калта с изключение на депресираното момче от Шабла.

ПС. Ларс Фредрик Рисп е изключение. Шведа е доста здрав.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 авг 2011 23:26

Ако пушката свали 20-30 калпака в събота ще съм супер щастлив и аз,и всички обичащи Черно Море хора :lol: .Отдавна тука спорим за начина да възпрем тези 20-тина приятеля там около Сър Генов,които имат 3 изпълнения - ЮЮЮЮЮЮЮУУУУУУУ,ББУУУУУУУ,ЕЕЕЕЕЕЕ и съпътстващото го избълване на семки и шюшлупки във вид на мъгла.И впрочем - тука сте ми изтрили мнението на Инженера,но знайте,че Лавината ми ги цитира след 5 до 10 секунди и няма смисъл просто :lol: .Терена и сега е медеееец,гьол 1 метър дълбок,утре събирам доброволците....в 2 редици ви искам,строени до залата в работно облекло!Разпределяме се на 2 смени,на по 4 часа дежурства да поддържаме нивото на водата ако дъжда спре...До събота ги искам като стъпят до кълките в кал да са :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”