СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот more » 11 авг 2011 17:51

Гонзо в изблик на интелигетност! :mrgreen:
Изображение
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 11 авг 2011 17:51

Според мен има средно образование, за разлика от някои осмокласници... :roll:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 авг 2011 17:57

boys85 написа:Според мен има средно образование, за разлика от някои осмокласници... :roll:

В „Столипиново" основно училище има ли???

Потребителски аватар
Silvena Dimova
Контакти:

Мнениеот Silvena Dimova » 11 авг 2011 18:02

greenpeak написа:Гонзо праща Димов на психолог

Мениджърът на Левски вдига халфа с помощта на професор Татяна Янчева

Мениджърът на Левски Георги Иванов ще разчита на психолог в следващите дни, за да вдигне изпадналия в дупка халф Даниел Димов. Професор Татяна Янчева, който помага на сините още от времето на Наско Сираков и Мъри Стоилов, ще се опита върне увереността на младия футболист, именно по заръка на Гонзо.

Иванов бил бесен на Димов след отпадането от Търнава и му прочел здраво конско. След това обаче Гонзо размислил и смекчил тона, като препоръчал на халфа да поговори с д-р Янчева. Възможно е поради тази причина Димов дори да отпадне за гостуването на Левски на бившия му тим - Черно Море.

don***.eu

Гонзо вдига отбора с посещение на психолог

"...Най-притеснен напоследък е халфът Даниел Димов, заради когото на практика се стигна до загубата от словаците, тъй като той първо не се включи добре в игра и бе неориентиран при първия гол, а след това извърши и нарушението за дузпата за второто попадение на съперника. Футболистът е бил стресиран допълнително и от наставника Георги Иванов, който го е направил за две стотинки след прибирането на тима в София. Едва по-късно Гонзо е привикал играча на разговор, като е опитал да го успокои и му е казал да гледа напред.
По-късно е дошла и идеята на намесата на психолога Татяна Янчева, която е имала сеанс с играча, след който е препоръчала на ръководството да даде почивка на Димов."

http://football.sportal.bg/news.php?news=319928

Виждате ли до къде докара момчето, GONZO????
И жена му не му помага, по цял ден е във форума ни :mrgreen: ?!?!
Ще го объркат това момче, а то от дете е от Левски.

Хахахах тъкмо на тези статии се забавлявах този следобед! Не ви убегнало, както очкавах - моите поздравления.. Ето затова трябва да вляза в спорта по един или друг начин - ще му направя такава кампания, че само него ще сънувате ;))

Подготвяте ли се вече за събота? Кеф голям, а ? ;) четох, че 2000 сини фена.. охааа ;) хахах... дано да стане хубав мач ;)

Потребителски аватар
Silvena Dimova
Контакти:

Мнениеот Silvena Dimova » 11 авг 2011 18:03

А по повод психолозите под козирката - надявам се да ме пуснат с пушка на стадиона.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 авг 2011 18:05

Silvena Dimova написа:А по повод психолозите под козирката - надявам се да ме пуснат с пушка на стадиона.

кога стана такава злобарка бе... беше добро момиче :cry: :cry: и като ме гръмнеш к'во ??? :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Silvena Dimova
Контакти:

Мнениеот Silvena Dimova » 11 авг 2011 18:08

Хахахах нищо, кво - един долу, остават още 500 ;) Баща ми спря заради тях да ходи по мачове и не само той, де. Има един дъртак, искам да го засиля в оградата и да му блъскам главата до тотална деформация.

;))))))))

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 авг 2011 18:21

Silvena Dimova написа:Хахахах нищо, кво - един долу, остават още 500 ;) Баща ми спря заради тях да ходи по мачове и не само той, де. Има един дъртак, искам да го засиля в оградата и да му блъскам главата до тотална деформация.

;))))))))

ти си откачила :shock: :shock: :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 авг 2011 18:24

Всъщност аз съм дъртака-простака.
Ще ходя на мач с каска от днес :mrgreen: .
Та по темата мадам Димова, ще споделите ли с нас констатациите на д-р Янчева, отностно вашият възлюбен :mrgreen: .
Бъдете така добра.

Потребителски аватар
Silvena Dimova
Контакти:

Мнениеот Silvena Dimova » 11 авг 2011 18:25

Хахахах казвам ти - в събота ще ударя 5 редбула и идвам, няма кво да стане :mrgreen:

Върни се в “Черно море”