Черно море - Левски - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: Черно море - Левски (13.08.11 18.00 Събота)

Мнениеот Vladislav » 09 авг 2011 09:50

Ако Жорката и Самуел надиграят Гаджев и Камилата ще се получи. Това че Калво е наказан е добре за нас. Янев трудно щеше да справи с него. Сашко от другата страна ми се вижда по- надежден срещу крилото им. Не знам откъде го взеха това момче, но си е попадение както и да го гледаш. Напред разполагаме с повече варианти отпреди година. Остава нещата да се получат на терена и най- вече Чечо да не допусне да се пренавият. Левски трябва да бъде натискан. Защитата им е колеблива, вратаря колкото и да го хвалят не е особено стабилен. И голямо внимание в защита- имат бързи футболисти, а холандеца има много добро пласиране и наистина добра игра с глава. От видяното срещу Търнава се видя, че когато са натиснати се огъват. Вчера седяха по- добре, но се умориха и късмета и неумението на Славия ги спаси накрая. Мисля си че нашия треньор разбира играта повече от инженера. Снощи Гонзо не сбърка като ги хвърли в атака още отначалото. Трябваше да вкарат още един гол първото полувреме и мача свършваше. После логично каталясаха. Иначе като класа на единци сякаш са по- напред. Домакинството е голям плюс за нас и всички знаят че на Тича се играе трудно. Иска ми се 2:1, но сякаш по- вероятен е Х.

nikola spasov
Контакти:

Мнениеот nikola spasov » 09 авг 2011 10:16

аз мисля че ако черно море пресира левски още от средата на терена и тръгнат да атукуват може да се поздравят със успех може би нещо като 2-1.но ако тръгнат да се затварят,няма да спечелят нищо.ще бъде грозен мач.картони и дежурната дзпа за левски.като цяло черно море е по стойностния отбор може би класа над левски.жалко че ги отрязаха за лига европа.щяха да стигнат далеч

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 09 авг 2011 10:38

Този мач ще бъде зрелище. Дано само да няма съдийски простотии че още от първия кръг се нагледахме на такива.

blue avalanche написа:
varnafen написа:От Светослав Табаков:
Ако можеше в България и съдиите да не свирят традиционно в полза на фаворитите или в полза на домакините, със сигурност щяхме да бъдем свидетели и на немалко изненади. Но и така дори съотношението на силите не изглежда чак толкова поляризирано, че да се пледира непрекъснато в полза на свиването на бройката на отборите.
Дори той признава, че се помага на грандовете, само левскарите спорят :)

"Дори той признава, че се помага на грандовете, само левскарите спорят "
А Светослав Табаков е...кой?

Светослав Табаков е добър журналист и е от Левски. А blue avalanche е...... КОЙ????

deladog

"ЧЕРНО МОРЕ" - "Левски" софия

Мнениеот deladog » 09 авг 2011 13:29

Дали най-сетне да изхвърлят Гонзо след очакваната загуба във Варна или за пореден път ще мине метър?

ShooterMan
Контакти:

Re: "ЧЕРНО МОРЕ" - "Левски" софия

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2011 14:08

deladog написа:Дали най-сетне да изхвърлят Гонзо след очакваната загуба във Варна или за пореден път ще мине метър?

Едно е важното-деструктивната му противна роля разединяваща колектива да е налице до събота.Да дойдат ядосани,нервни,слабо физически подготвени и още по-зле тактически.Плюс за нас е и наказанието на Калво,опасявах се от класата на испанеца да не надделее твърде много над Ив.Янев и да се стигне до погроми в тази зона.Е,Калво ни улесни.Ако и контузията на Арш дай Боже е по-тежичка-медец,в защита са си много зле и без това.Важното е,че са кълбо от нерви.Мисля,че трябва да ги подложим на натиск,не само игрови,но и психически.По подобие на Калво и други ще се изпуснат нервите.Помните Гаджев как изритваше топки в трибуните,нали?Той не умее да се контролира,до него задължително някой провокатор,може би дори Гравесена трябва да започне мача,не е лоша идея да му тегли 2-3 балтии,онзи да го удари и да го изгонят :P
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2011 14:39

Ще има допинг контрол 8-) .Чудесна новина.Видяхме как Гонзовците едва-едва ходеха вчера срещу Славия воторто полувреме.Имаме 2 дни повече за възстановяване,а и те играха 120 минутен мач.Като няма зоб ще бъдат същите парцали и на Тича,но с разликата,че Славия услужливо им полегна,а ние-няма да го строим.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 авг 2011 14:43

Код: Избери всички

Пиргов
С.Александров -- Ал.Александров -- Р.Колев -- Янев
                          Илиев     --     Камазола
     Капитанов     --     Божилов     --     Атанасов
                                  Паломино

Това ще е състава според мен. Място за Гравесена не виждам; Жоро Илиев трябва да играе, както Камазола и Божилов. Вместо Капитанов Генов може да пусне Николов (заради по-големия му опит), но не вярвам. Ратника не е за такива битки, Симеонов е дебютант и поради този факт е необоснован риск. Отляво Тошко Колев е контузен, така че Дончо ще трябва да надбягва Башлиев. Капитанов ще развинти Видович или Старокин, който и от двамата да избере акад. Г.Иванов.

На Левски най-класния им играч е Цветков, може би ще го пазим персонално.

Надявам се на победа, с какъвто и да е резултат. Нещо като 3-0 (Божилов, Илиев, Манолов) ще ми допадне изключително много :-D

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 авг 2011 15:01

Или може би Румен на мястото на Паломино... ей така за повече острота. Второто полувреме може да се включи и Миро. Персоналното пазене за мен е глупост. Цветков е бавничък, но техничен футболист и персоналната му опека би довела единствено до картони. Нека нашите да си уплътняват добре зоните. Левски е опасен по крилата. Бързи и футболисти с техника на скорост. До тях не трябва да достигат топки. Арс не е много повратлив, но отлично си намира място в наказателното поле. Играта му с глава е отлична, а нашата защита далеч не е от най- ориентираните (видя се и срещу селския Монтана). Тяхната защита и вратар не изглеждат също стабилно и би било логично да ги натискаме. Дали ще се случи и дали ще издържим физически ще се види в събота. Когато Левски не е пресиран и оставен да играе е опасен- само късмета спаси Славия от повече голове първото полувреме снощи.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 авг 2011 15:01

3-0 за Черно море :D :D :D :D Ще ме уморите. Ако ви напълним кошницата, ще признаете ли превъзходството ни ?
Само Левски!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2011 15:13

Най-необоснован риск е пускането на Николов за сметка на Капитанов.Мисля,че на Румен качествата са почти изцяло за нападател,а като фланговак Илиян показа чудесни умения и голямо израстване.Дума да не става да се бара тази отлично работеща засега зона - Сашо Малкия-Илиян,в дефанзивен план също Илиян е много по-ефективен от Румбата.Последния го виждам като смяна на Божилката към края,когато Левски съвсем са каталясали и със скоростта си да ги държи далече от нашето поле.За мене е важно едно:Да не допуснем ИДИОТСКАТА грешка на Прическата от миналия сезон,когато излязахме с безумна дефанзивна схема с 2 дефанзивни халфа-пълни разбивачи,1 полунападател и 2 полу крила.В резултат на неминуеми грешки се стигна до 0:2,което много трудно можеше да бъде върнато след почивката!В никакъв случай дефанзивна схема срещу един дезорганизиран в защита отбор,този отбор трябва да бъде НАПАДАН и в никакъв случай-подценяван особено като стойнос в нападение.Арш е много опасен,видяхме,че от 2,5 положения вкарва 2 гола,по-лошо дори,с глава играе отлично,т.е. ако има много центрирания(плюс дежурните 2-3 версии на Илко) - гола в нашата врата е 100% сигурен,защо Иван Цветков винаги може да хвърли някой супер-пас,а Гаджев да гръмне пак 30 метрова бомба с която ни отне победата през 2010...точно защото много се върнахме назад...Не казвам да се юрнем напред,но един Камазола е достатъчен като дефанзивна фигура,който е и достатъчно градивен и нужен за дълги пасове към крилата.Мисля си,че Паломино ще направи хубав мач,а Божилов?Той си знае добре задачите срещу този съперник :mrgreen:

Върни се в “Черно море”