Референдум(отнася се главно за фенове на Черно Море)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Референдум(отнася се главно за фенове на Черно Море)

Мнениеот mursusaid » 04 юни 2009 09:48

alfonso написа:Абе мизерници,що не вземете да му вземете верно компа на лагуната? :mrgreen: Кво ви пречи,не скивате ли че ви е наврял в кучи гъз.Аааа Левскар е. Ми що не вземете да ходите с много тъмни очила та не виждате синьото небе? 8-) Що не вземете да се топнете в синьото море и сигурен съм след това вече хич няма да е синьо :mrgreen: Егати палячовците.САМО ЛЕВСКИИИИИИИ!

ти май не вдяваш а ;) не става въпрос чии фен е този blue нещо си..имам много приятели и познати,а и има много свестни хора левскари,ама тоя не влиза в тях.Не става въпрос към коя клубна принадлежност е ,а за това че това е човек влизащ само да се заяжда и по дрругите форуми,а не си гледа и коментира отбора,който както твърди обича.Не уважавал отбора на Черно море,бе твоя работа си е.Ама да ти кажа Черно море не от 2 години струва,а от вече близо 100 години.Въпреки не многото си успехи,тук е люлката на футбола и тук се е зародил футбола в БГ,колкото и да им е неприятно на някои(това е друга тема) и за тези 100 години клубът не е спрял да съществува и в трудни и хуубави дни това е отбора на един от най-големите градове в България и поради ред причини през времето не му се е позволявало да има успехи,като титли и т.н.,но за тези 100 години клубът винаги е бил един от стабилните отбори в БГ и не е спирал да съществува,което нали се сещаш ако Левски не беше от столицата и ако ги нямаше успехите,дали днес щеше да го има или щеше да бъде като ред други футболни центрове в България които мизерстват или вече са изчезнали,няма да ги изреждам,всеки ги знае.Но ако ти не можеш да уважаваш това което по-горе ти изредих,то тогава ти си едно жалко същество,което не вижда по-далеч от носа си,и тук спирам да се занимавам с теб.
За вас моряци ний живеем...

alfonso

Мнениеот alfonso » 04 юни 2009 10:01

Много си вдявам даже.Левски си е Левски.Ами от София ще е откъде да е :?: Нещо с вдевачката ти не си наред.Виж ква тема си пуснал и как всички те ебават. :mrgreen: Ми ти сам си пишеш и сам се дърляш. :idea: Абе верно ли си модератор :?: :idea: Ама как да е. Истината е САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН! ТОЧКА!!! :lol: А "референдума е провал! :mrgreen: :!:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 04 юни 2009 10:10

alfonso написа:Много си вдявам даже.Левски си е Левски.Ами от София ще е откъде да е :?: Нещо с вдевачката ти не си наред.Виж ква тема си пуснал и как всички те ебават. :mrgreen: Ми ти сам си пишеш и сам се дърляш. :idea: Абе верно ли си модератор :?: :idea: Ама как да е. Истината е САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН! ТОЧКА!!! :lol: А "референдума е провал! :mrgreen: :!:

ти пиян ли си бе. Изобщо като пишеш гледаш ли към кого се обръщаш и на кого говориш..;) и после вдявал..личи си
За вас моряци ний живеем...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2009 10:45

eighteen написа:Почвам да си мисля че е от климата :lol: Нещо доста нередовни ми се струват някои постове, Опитвам да видя с какво точно ви провокира Лагуната. Ми не виждам. :!: Значи е друго.Нещо му завиждате. Ами той въобще не ви се връзва,а вие си се палите ли палите. :oops: Слагайте оръжието и се предавайте излагате се :oops: Може пък защото е от Левски или от София.Ако вие обаче,морски,весо сте лицето и младежта на Варна жалко. :idea:

ЕМи как ще ги четеш като му ги изтрих :lol: Той нямаше нито един пост,който да не е закана или обида спрямо Варна феновете на Черно Море и мен..
Иначе вие тук го обърнахте на Левкси и СОфия срещу Варна и Черно Море.......
Никой не ви говори за Левски и това,че сме мразили Левски затова видите ли сме мразили и лагуната-а пробелма е в това,че той ни в клин ни в ръкав оня ден влезе във форума
и почна да нарежда мен,другите потребители и като цяло Варна....данеби аз или някой друг фен на Тича да влзиаме във вашия форум и да ви нареждаме??Нещо май не съм разбрал парвилно и
eighteen,ако хора като синята лагуна са предтавителна извадка за София и феновете на Левски-то много лошо говори за вас......Не знам защо го защитаваш,но не ти парви чест!!!
Сега ме е яд,че му изтрих някои от цветущите изрази на лагуната да ти го покажа,но да се правите на нравствени поучители при все,че той почна да нарежда във форума без причина......
Между другото референдума далеч не е провал и половината дето пишете тук далеч не сте зазонати със ситуацията-аз утре ще вляза примерно във форумите на Левлкси и Цска и ще почна наред да нареждам отборите ви и града ви...Съответно ще се появят 2,3 фена на Тича които да ме защитят без изобщо да знаят за какво иде реч-въпреки,че няма да съм бил прав.......

Давам ти пример eighteen понеже питаше с какво провокирал:Това беше по мой адрес
"Ей Хюмне скапано,Гагаузин долен,измети се бе отрепко! "

Ти това как го възприемаш-ни в клин ни в ръкав влзиа и обижда при все,че досега сме обсъждали една тема и никой нищо не му е казвал и не го е провокирал от нашите фенове..Отатм нататък му триех псотовете,ама то не бяха закани не беше чудо....Колко комплекси изби не е истина......Баннах го отй пак се появи......И с нови сили почна!!!!
Ето ти още:
"Още един мякащ гагаузин,още едно скапано хюмне! Отдавна съм казал.че във Варна само мадамите стават! Затова и ни налитат на нас Софиянци! Живей си от юни до август и си мисли,че това е живота! Няма спасение за мокрите гагаузи! Както са казали хората: S.O.S. / селяните си остават селяни/ ! А ако си любопитна,заповядай и ти! Дотук си! Не заслужаваш и мастилото даже! И да не забравя: Абе вие Варна за град ли го броите? Дето центъра му започва от Катедралата и с два три завоя след 100 метра свършва до Одесос! Браво бе цаци"

Ти това за нормално ли го имаш???Защото ,ако е така да влзяза и аз да пиша така във форум Левски!!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2009 11:03

alfonso написа:Много си вдявам даже.Левски си е Левски.Ами от София ще е откъде да е :?: Нещо с вдевачката ти не си наред.Виж ква тема си пуснал и как всички те ебават. :mrgreen: Ми ти сам си пишеш и сам се дърляш. :idea: Абе верно ли си модератор :?: :idea: Ама как да е. Истината е САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН! ТОЧКА!!! :lol: А "референдума е провал! :mrgreen: :!:

хахаха пича не е модератор,а модератора съм аз и май не нас ,а вас ви е хванало слънцето....Да вземем и ние феновете на Черно море да почнем да псуваме другите отбори в техните форуми и да се защитаваме един друг :lol: Направо нямам думи :idea:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 юни 2009 11:19

Не.Остави го да пише поради 2 причини:
1.Да видят всички колко му е акъла и какъв е смешник
2.Да му обръща поне някой внимание на този боклукчия и просяк от Бриз-2.Нека да се чувства велик тука,защото навън е презряна плюнка,същински сопол.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2009 11:56

Е недей в негов встил няма нужда от обиди,че ще му паднем на нивото ;) Но ти благодаря за мнението.Феновете на Левски още смятат сигурно ,че няма смисъл от референдума и,че провокации към нас феновете на Черно Море не е имало :lol:

petolu4ko
Контакти:

Мнениеот petolu4ko » 04 юни 2009 13:05

Брово на Блу Лагуун, без заяждане няма кеф дет са казва - No pussy, no fan :mrgreen: :mrgreen:

hallford
Контакти:

Мнениеот hallford » 04 юни 2009 14:12

От дълго време следя форума и сега и аз си позволявам да напиша коментар. Фен съм на Черно море и поздравявам всички моряци с представянето на отбора ни тази година.
Относно темата мисля,че не е редно да бъде отстранен въпросният потребител. Форума като такъв е място където всеки си изказва мнението по някаква тема. За по старите варненци - тотото до Мусала. Не съм чувал там да е бил гонен някой. А що се отнася до езика на господина - модератора си има своите инструменти да противодейства на това. Предложението на някои от колегите - да не му се обръща внимание на обидите - също е добро според мен.
И разбира се: САМО ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 04 юни 2009 15:41

Морски, не му трий съобщенията. нека си злобее. Просто да призовем нашите моряци да не му се връзват, защото така си прави още повече сеир... нали затова ги пише такива. Просто ако всеки му прави игнор... той сам ще си престане. Какво и да е.. ВСИЧКО, КОЕТО Е ДАЛЕЧЕ ОТ МОРЕТО Е ПРОВИНЦИЯ. Нека всеки сам си реши дали ще коментира мнения на въпросния форумец или не. Аз лично няма да го правя.
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Върни се в “Черно море”