eighteen написа:Почвам да си мисля че е от климата

Нещо доста нередовни ми се струват някои постове, Опитвам да видя с какво точно ви провокира Лагуната. Ми не виждам.

Значи е друго.Нещо му завиждате. Ами той въобще не ви се връзва,а вие си се палите ли палите.

Слагайте оръжието и се предавайте излагате се

Може пък защото е от Левски или от София.Ако вие обаче,морски,весо сте лицето и младежта на Варна жалко.

ЕМи как ще ги четеш като му ги изтрих

Той нямаше нито един пост,който да не е закана или обида спрямо Варна феновете на Черно Море и мен..
Иначе вие тук го обърнахте на Левкси и СОфия срещу Варна и Черно Море.......
Никой не ви говори за Левски и това,че сме мразили Левски затова видите ли сме мразили и лагуната-а пробелма е в това,че той ни в клин ни в ръкав оня ден влезе във форума
и почна да нарежда мен,другите потребители и като цяло Варна....данеби аз или някой друг фен на Тича да влзиаме във вашия форум и да ви нареждаме??Нещо май не съм разбрал парвилно и
eighteen,ако хора като синята лагуна са предтавителна извадка за София и феновете на Левски-то много лошо говори за вас......Не знам защо го защитаваш,но не ти парви чест!!!
Сега ме е яд,че му изтрих някои от цветущите изрази на лагуната да ти го покажа,но да се правите на нравствени поучители при все,че той почна да нарежда във форума без причина......
Между другото референдума далеч не е провал и половината дето пишете тук далеч не сте зазонати със ситуацията-аз утре ще вляза примерно във форумите на Левлкси и Цска и ще почна наред да нареждам отборите ви и града ви...Съответно ще се появят 2,3 фена на Тича които да ме защитят без изобщо да знаят за какво иде реч-въпреки,че няма да съм бил прав.......
Давам ти пример eighteen понеже питаше с какво провокирал:Това беше по мой адрес
"Ей Хюмне скапано,Гагаузин долен,измети се бе отрепко! "
Ти това как го възприемаш-ни в клин ни в ръкав влзиа и обижда при все,че досега сме обсъждали една тема и никой нищо не му е казвал и не го е провокирал от нашите фенове..Отатм нататък му триех псотовете,ама то не бяха закани не беше чудо....Колко комплекси изби не е истина......Баннах го отй пак се появи......И с нови сили почна!!!!
Ето ти още:
"Още един мякащ гагаузин,още едно скапано хюмне! Отдавна съм казал.че във Варна само мадамите стават! Затова и ни налитат на нас Софиянци! Живей си от юни до август и си мисли,че това е живота! Няма спасение за мокрите гагаузи! Както са казали хората: S.O.S. / селяните си остават селяни/ ! А ако си любопитна,заповядай и ти! Дотук си! Не заслужаваш и мастилото даже! И да не забравя: Абе вие Варна за град ли го броите? Дето центъра му започва от Катедралата и с два три завоя след 100 метра свършва до Одесос! Браво бе цаци"
Ти това за нормално ли го имаш???Защото ,ако е така да влзяза и аз да пиша така във форум Левски!!!!