ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Те най- много един да изиграят... да го видят че не става и това ще е.
Да ходят на коритото с Лудогорец. Тъкмо ще имаме 2 гостувания там. 

Ниастина готини схеми за игра сте измислили но М.Манолов не го слагайте титуляр още първите кръгове дано момчето е всичко наред със него и си връща формата лека по лека на всички ни са иска да играе вече редовно и да дупчки мрежите но нека му даде малко време и отново да пеем МИРОО МАНОЛООВ! Айде Моряци не остана до началото на първенството! 

според мене Паломито предпочита да играе по-вляво или поне с Доростол игра там. май същото може да се каже и за Божилов ... не знам какви схеми с крила обсъждаме, след като нямаме такива (аз и не знам какво точно всеки разбира под крило, нещо като Гарет Бейл (ама той си е външен халф) или Робен ли? КРоналдо какъв го играе най-често в Реал според общоприетите схващания?) ... то не е лесно, но пак ще кажа, че ми се иска една контрола в 4-4-2 с Паломито и Божилов отпред, само дето не сещам за дисциплинирани външни халфове (засилвайте се да ми се наскачате, ама според мене ДаниГ беше най-добрия такъв, който сме имали напоследък
) Капитанов и Марчев може да се научат, вляво обаче ...

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Има ли някой инфо за контролата в Събота ? Час ?
-
- Контакти:
18:00 - ст.Тича ! Всички там 

DanielGeorgiev написа:18:00 - ст.Тича ! Всички там
Там сме! ЗАААПЕЙ!?
Наставникът на Черно море Стефан Генов изрази увереност в интервю за Дарик, че през новия сезон отборът ще играе по-красив футбол. Той определи свършената работа на лагера в Банско като доста полезна.
„Идеята беше да играем с по-класни отбори. Целта ни беше да се обиграваме. Има още какво да се желае. До старта на първенството ще доизгладим нещата. Целта и амбициите ни са да сме по-постоянни и по-комбинативни. Искам всички да работят и играят в синхрон”, каза Генов.
„Много се радвам , че Миро Манолов започна да възвръща формата си. Той ще бъде по-силен при второто си завръщане. Доволен съм от Марчев, Капитанов и Румен Николов, които са опции за десния фланг. Всичко зависи от тях. Ако дойде някакъв добър, класен нападател, ръководството е готово да го привлече.”
„Стилът на игра ще се запази, но искам да играем по-красив футбол, за да привлечем още повече привърженици на наша страна”, заяви за Дарик Стефан Генов.
„Идеята беше да играем с по-класни отбори. Целта ни беше да се обиграваме. Има още какво да се желае. До старта на първенството ще доизгладим нещата. Целта и амбициите ни са да сме по-постоянни и по-комбинативни. Искам всички да работят и играят в синхрон”, каза Генов.
„Много се радвам , че Миро Манолов започна да възвръща формата си. Той ще бъде по-силен при второто си завръщане. Доволен съм от Марчев, Капитанов и Румен Николов, които са опции за десния фланг. Всичко зависи от тях. Ако дойде някакъв добър, класен нападател, ръководството е готово да го привлече.”
„Стилът на игра ще се запази, но искам да играем по-красив футбол, за да привлечем още повече привърженици на наша страна”, заяви за Дарик Стефан Генов.
май това ще бъде селекцийката ни, аз поне други играчи не очаквам.... надявам се да е достатъчно добра в крайна сметка 

"Ако дойде някакъв добър, класен нападател, ръководството е готово да го привлече.” - ще мине покрай стадиона случайно и ще реши да порита малко 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"