ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Vladislav » 21 юли 2011 14:30

Те най- много един да изиграят... да го видят че не става и това ще е.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 21 юли 2011 14:53

Да ходят на коритото с Лудогорец. Тъкмо ще имаме 2 гостувания там. :mrgreen:

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 21 юли 2011 18:37

Ниастина готини схеми за игра сте измислили но М.Манолов не го слагайте титуляр още първите кръгове дано момчето е всичко наред със него и си връща формата лека по лека на всички ни са иска да играе вече редовно и да дупчки мрежите но нека му даде малко време и отново да пеем МИРОО МАНОЛООВ! Айде Моряци не остана до началото на първенството! :evil:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 21 юли 2011 19:10

според мене Паломито предпочита да играе по-вляво или поне с Доростол игра там. май същото може да се каже и за Божилов ... не знам какви схеми с крила обсъждаме, след като нямаме такива (аз и не знам какво точно всеки разбира под крило, нещо като Гарет Бейл (ама той си е външен халф) или Робен ли? КРоналдо какъв го играе най-често в Реал според общоприетите схващания?) ... то не е лесно, но пак ще кажа, че ми се иска една контрола в 4-4-2 с Паломито и Божилов отпред, само дето не сещам за дисциплинирани външни халфове (засилвайте се да ми се наскачате, ама според мене ДаниГ беше най-добрия такъв, който сме имали напоследък :-) ) Капитанов и Марчев може да се научат, вляво обаче ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

dell
Контакти:

Мнениеот dell » 22 юли 2011 11:09

Има ли някой инфо за контролата в Събота ? Час ?

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 22 юли 2011 14:31

DanielGeorgiev написа:18:00 - ст.Тича ! Всички там ;)

Там сме! ЗАААПЕЙ!?

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 22 юли 2011 17:01

Наставникът на Черно море Стефан Генов изрази увереност в интервю за Дарик, че през новия сезон отборът ще играе по-красив футбол. Той определи свършената работа на лагера в Банско като доста полезна.

„Идеята беше да играем с по-класни отбори. Целта ни беше да се обиграваме. Има още какво да се желае. До старта на първенството ще доизгладим нещата. Целта и амбициите ни са да сме по-постоянни и по-комбинативни. Искам всички да работят и играят в синхрон”, каза Генов.

„Много се радвам , че Миро Манолов започна да възвръща формата си. Той ще бъде по-силен при второто си завръщане. Доволен съм от Марчев, Капитанов и Румен Николов, които са опции за десния фланг. Всичко зависи от тях. Ако дойде някакъв добър, класен нападател, ръководството е готово да го привлече.”

„Стилът на игра ще се запази, но искам да играем по-красив футбол, за да привлечем още повече привърженици на наша страна”, заяви за Дарик Стефан Генов.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 юли 2011 18:21

май това ще бъде селекцийката ни, аз поне други играчи не очаквам.... надявам се да е достатъчно добра в крайна сметка :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 22 юли 2011 19:26

"Ако дойде някакъв добър, класен нападател, ръководството е готово да го привлече.” - ще мине покрай стадиона случайно и ще реши да порита малко :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”