12 000 очакват утре на ''Тича'' бронзовите медали

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: 12 000 очакват утре на ''Тича'' бронзовите медали

Мнениеот Veso1913 » 30 май 2009 17:05

Колкото и да сме утре на Тича,все ще сме привърженици на Черно море!Ама семкаджии били,пенсионери били,ученички били...бля,бля,бля.Каквито и да са,щом са на Тича,значи обичат Черно море!А най-ме радват плебеите които идват на Тича с болка в сърцето- болка от погрешно направения избор на отбор,но с оправданието-,,Ходих да видя морето как ще паднат".А те все не падат.Морето де.За съжаление на плебеите.Какво да се прави?Съдба.В края на краищата,като искат да гледат отбор как пада,моля!На коритото постоянно им се случва.Гледайте!А ако искате да гледате футбол,на Тича все ще се намери място за ,,верните"
150 плебея.И даже никой няма да им се сърди,че са дошли на мач.Даже ще ги потупаме съжалително по раменете,както Кольо потупа Орела на пресконференцията след победата ни на коритото.Никой не ви мрази,плебеи.Никой,освен вие самите себе си!Но тая омраза така ви е пропила,че в душите ви няма място за нищо друго!Останете си със здраве в Б група,преболедувайте я тази пуста омраза и като се върнете/дай-боже още догодина/да гледаме дербита където се играе футбол,а не онова нещо,което ни предлагате от доста време насам.Успех на моряците в неделя и достойно представяне на Спартак срещу Локо!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 30 май 2009 18:24

И аз уважавам Берое, но навсякъде си има и черни овци, които петнят стадото. :mrgreen:

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 30 май 2009 20:07

Истината боли, нали :?: Колко силни периода има Морето :?: 60 години чакат да повторят бронза, а тръгнали да говорят :)
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 30 май 2009 21:22

Брато,глупавите ти нападки си ги обяснявам по два начина!
1.Куцат ти настройките
2.Преди няколко години си ходил в Несебър на мач Черно Море-Берое :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 май 2009 21:23

Истината е,че ти си един смешник.Къде си тръгнал да сравянваш Берое с Черно Море бе гащнико?Разликата е от земята до небето,по-точно разликста се видя,когато при един наш гастрол ви разнасяхме като вятър лайнян вестник с 0:4 насред Стара Загора.За Олимпик-Галата да говоря ли?За измислената титла и резила с 8:1 от Тракия?Толкова си смешен,че ако те подхвана ще те навра в кучи г*з.Тръгнал да сравнява Берое от селските групи с Черно Море?!?!Пхахахахаха,добре,че ви дадахме петоразрядните си играчи като Слави Жеков,Диян Генчев,Петър Костадинов,Марко Илич и тренора Илиян Илиев,че да видиш и ти малко приличен футбол.Истината боли,нали?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Мнениеот WALENTINAAA » 30 май 2009 23:31

Утре се очаква доста стадиони да са пълни , като почнем от Тича , Герена , Христо Ботев , стадионът в Ловеч , ето така трябва да е винаги !
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 май 2009 00:04

WALENTINAAA написа:Утре се очаква доста стадиони да са пълни , като почнем от Тича , Герена , Христо Ботев , стадионът в Ловеч , ето така трябва да е винаги !

Мъдри думи ;) :!:
Ей Мирославе за 60 години Черно море е имал поне няколко силни периода.Първо ние имаме 4 тилти- вие една..
Второ,ако не си зпаознат 80-те години Черно Море е мачакл наред Левкси и Цска бил е Аякс,Нотингам и Вердер.....
Дал е на България доста таланти..
Изобщо къде ми сравняваш Берое с Черно Море-при все,че това в моемнта е ОЛимпик Галата!!!!!
Ти си срам за феновете на Берое бе мойто момче :!:

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 31 май 2009 21:32

пък то какво, на стадиона имаше 3000 души... това беше голямата издънка днес, жалко!

момчетата заслужаваха пълен стадион на последния мач

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 май 2009 21:50

Quentin написа:пък то какво, на стадиона имаше 3000 души... това беше голямата издънка днес, жалко!

момчетата заслужаваха пълен стадион на последния мач

Е,сега не може всичко да е идеално.Взехме ли медали,взехме,другите да се счупят от мъка и яд.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”