ЧЕСТИТ БРОНЗОВ МЕДАЛ МОРЯЦИИИИИИИИ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

ЧЕСТИТ БРОНЗОВ МЕДАЛ МОРЯЦИИИИИИИИ

Мнениеот gambara » 31 май 2009 18:22

АИДЕ МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЧЕСТИТ БРОНЗОВ МЕДАЛ МОРЯЦИИИИИИИИ

Мнениеот slavia_forever » 31 май 2009 18:23

Честито и от мен!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 31 май 2009 18:23

Честито на Черно море.Фен съм на Литекс,но смятам,че моряците заслужават медалите повече :ugeek:

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 31 май 2009 18:30

НИЕ СМЕ МЕДАЛИСТИ ! АЙДЕ ВАРНА НАЗДРАВЕ ! НИЕ СМЕ ЧЕРНО МОРЕ НИЕ СМЕ ФАКТОР ! Цял сезон страхотна игра , имаше и спадове , но виждате какво се случва и с 2та водача в класирането ! ЧЕСТИТО НА ЦЯЛА ВАРНА , ЗЕЛЕН ЕКСТАЗ ! :) :) :) :) :) :)
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 31 май 2009 19:16

както някои викаха на стадиона : Дайте ни Рома 8-) .
ГИГОВ ***** ДОЛНА

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 май 2009 19:35

Честито пичове 8-) .Днес бяхме страхотни,както и през целия сезон.Мамуто газеше като валяк :lol: .Не мога обаче да не отбележа дебело играта на Кривия!Беше нещо феноменално днес,беше повече и от феноменално,невроятен мач на Кривия,развинтваше по 4-5 човека сам!!!Страхотен Алекс,страхотни моряци,страхотен Кольо Спасов!Медалите са напълно заслужени.Но...за Бога,не продавайте Алекс!!!Даже за 10 млн.,мислех си,че размяна Алекс за 3-ма е сделка,но това което правеше Кривия днес показа и на най-слепите - това е най-големия,най-добрия играч в България,истински феномен,цяло второ полувреме непрестанно му се пееше името :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 май 2009 21:05

Masaba написа:Честито на Черно море.Фен съм на Литекс,но смятам,че моряците заслужават медалите повече :ugeek:

Честито и на вас,купа и победа над ЦСКА.Късмет и на вас в ЛЕ.Честито и на всички със зелено-бели сърца.Мачкай,Тича,Мачкай.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 юни 2009 08:25

Алекс посвети 3-тото място на феновете

Полузащитникът на Черно море Александър Александров-Алекс остана изключително доволен от победата на неговия тим с 2:0 над Славия.
"Изключително съм доволен от тази победа. Мачът бе тежък, въпреки че тотално надиграхме Славия. Постигнахме много голям успех със спечелването на бронзовите медали. Радвам се за отбора на Черно море, благодаря на публиката и искам да посветя третото място именно на невероятните ни фенове. Горд съм, че съм част от този тим и се надявам през следващата година да се представим достойно в европейските клубни турнири”, каза капитанът на "зелено-белите" след мача.

---------------------------------------
И ние се гордеем с футболистите,които бранят честта на клуба.Горди сме,че имаме велик играч като Сашо Александров-Кривия,горди сме,че имаме такъв истински капитан
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 01 юни 2009 09:58

Честито моряци!!!Накрая беше истинско удоволствие да ги гледаш как да не отидеш да ги прегърнеш!Най-много се изкефих когато Алекс с Кулибалито пред играч на Славия си играеха на главички направиха истинско шоу за публиката!ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕЕЕ! :)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”