Черно море Варна 1:0 Доростол Силистра

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: черно море 1:0 доростол силистра

Мнениеот Mourinio » 09 юли 2011 23:52

varnafen написа:Още малко усилия в селекцията трябват - и нападател до Пантерата, и ляв бек, и централен защитник можем да вземем - но най-вече разиграващ халф. Без Жоро няма кой да изнесе топката ... нямам как да играем все на контри.

Всички сме на подобно мнение, но явно селекцията ни е почти приключила, даже очаквам да не се появи и уж последното ново попълнение - дясно крило, все пак може някой Каптиевец да намерим като започне първенството и да попълни бройката, все ще е останал някой и друг играч, който не си е намерил отбор до началото на сезона
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 10 юли 2011 00:08

Нали има "национален" отбор на свободните агенти, дето ходят да играят разни контроли като панаирджийски мечки, та някой да ги вземе. Може нашите да се огледат там...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 юли 2011 00:08

Дясно крило е най-малкия ни проблем,че да вземат точно такъв.Като,че ли проблема е по-голям на другия фланг,където Дончо е много зле,а както видяхме после - и Тошко Колев не се скъса да блести.Митев въпреки коравата левачка е вътрешен халф и има известен дефицит от бързина,а за крилото-много важен компонент.А Ратников?Ратников е най-добрия разиграващ халф.Много време не бях виждал такива гениални пасове като неговите,такива импровизации като онази в молдова,където с един пас,с едно копване остави цялата им защита на "Мат" и да гледат като по*рани....и много се нервя как подтичва яваш яваш,все едно няма желание.Не знам защо и от къде иде това мърдосване в 23 годишен играч.Генов трябва да му нарита задника явно,а старите в отбора да го бутнат с остена :lol: .Но за левия бек-там пак става галимацията.Елементарни неща,тупаща топка да те прескочи няколко пъти,няколко пъти гърдираш и те избутват,губиш единоборство детински...Сашо Алвеша с дебютните си стъпки на Тича-това е Ивелин Янев(макар и на 30 да е)...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 юли 2011 00:40

Съгласен съм, даже две крила ни трябват, но се съобразявам с това, че нямаме никакви пари за селекция и разчитаме на свободни агенти, няма смисъл от играчи на килограм, явно сме взели най-доброто от тоя тип селекция, бих я нарекъл ''анонимна'' :lol: ...ляв бек също ни трябва на всяка цена, много ядове ще берем с паянтовата мечка, за резерва ок, но за титуляр без алтернатива е просто смешно и безумно, чак толкова ли са спряли кранчето тимдажиите :?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 юли 2011 07:15

Mourinio написа:Съгласен съм, даже две крила ни трябват, но се съобразявам с това, че нямаме никакви пари за селекция и разчитаме на свободни агенти, няма смисъл от играчи на килограм, явно сме взели най-доброто от тоя тип селекция, бих я нарекъл ''анонимна'' :lol: ...ляв бек също ни трябва на всяка цена, много ядове ще берем с паянтовата мечка, за резерва ок, но за титуляр без алтернатива е просто смешно и безумно, чак толкова ли са спряли кранчето тимдажиите :?

ТИМ дават по два милиона годишно,за да се изписва името им на новата зала в София.Какво да се прави,нужда от реклама.Явно обаче проблема не е в парите.Така че хайде да сме доволни и на това което имаме.Да се надяваме брака между Герб и Киро да излезе успешен и по тази линия да дойдат парички за стадиона.На друго вече не се надявам.Защото ако и това което дават ТИМ свърши,не ми се мисли какво ще става.Надявам се че няма хора,които да мислят по различно.Защото на днешно време и това което правят е много.
На Лавината искам да се извиня за недотам точните думи които написах.Съжалявам,не знаех.Но и няма как да зная.И не,не съм щастлив от този факт.Ще търся друг начин да те хапя.За този ще помоля да забравиш.Не съм го направил с лоши помисли.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Черно море Варна 1:0 Доростол Силистра

Мнениеот Mourinio » 10 юли 2011 14:34

ogrizko написа:отварям нова тема, защото мачът определено си заслужаваше... който не е отишъл на стадиона само може да съжалява. направо разпиляхме доростол и само късмета ги спаси от поне двуцифрен резултат. само левия ни бек - ивелин янев отправи 4-5 топовни шута отдалеч, които по чудо не продупчиха мрежата и минаваха леко встрани.... 4-5 топовни шута и на димитър попов.... а щом тези играчи отправиха по 4-5 супер опасни изстрела, просто няма да коментирам другите по колко удари имаха и все опасни... топката летеше между гредите, покрай гол-линията се търкаляше, просто не е истина как контролата свърши при резултат само 1:0 .... за МВП предлагам Ивелин Янев - това момче толкова стабилно игра - непробиваем отвсякъде! някой и да мине през него - веднага го тръшва с прийоми от борбата и кеча :twisted:
толкова не съм се вълнувал на мач от години.... :oops:

Пропусна да отбележиш най-интересния момент в мача :mrgreen: , при който дори някои от футболисте се обърнаха да гледат една преминаваща красива девойка 8-) даже получи овации :mrgreen:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 10 юли 2011 14:39

хубаво вкарвате хумор, ама когато и на Монтана (пак) не създадем нито едно голово положение ... и не сте прави за оценките за дефанзивните ни действия - второто полувреме имаше интересни тактически упражнения в прибиране на бековете и крилата в защита - почти с 6-ма в линия отзад играхме :-)
искам да гледам контроли и с по-експериментални схеми - 4-3-3 с един дефанзивен халф (като на Барса) или 4-4-1-1 (при такова насищане с халфове и крила, които всъщност не са крила или не показват, че стават за такива и след привличането на Паломино)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 юли 2011 21:25

Mourinio написа:
ogrizko написа:отварям нова тема, защото мачът определено си заслужаваше... който не е отишъл на стадиона само може да съжалява. направо разпиляхме доростол и само късмета ги спаси от поне двуцифрен резултат. само левия ни бек - ивелин янев отправи 4-5 топовни шута отдалеч, които по чудо не продупчиха мрежата и минаваха леко встрани.... 4-5 топовни шута и на димитър попов.... а щом тези играчи отправиха по 4-5 супер опасни изстрела, просто няма да коментирам другите по колко удари имаха и все опасни... топката летеше между гредите, покрай гол-линията се търкаляше, просто не е истина как контролата свърши при резултат само 1:0 .... за МВП предлагам Ивелин Янев - това момче толкова стабилно игра - непробиваем отвсякъде! някой и да мине през него - веднага го тръшва с прийоми от борбата и кеча :twisted:
толкова не съм се вълнувал на мач от години.... :oops:

Пропусна да отбележиш най-интересния момент в мача :mrgreen: , при който дори някои от футболисте се обърнаха да гледат една преминаваща красива девойка 8-) даже получи овации :mrgreen:

Това беше гаджето на Шмайхела!Наистина ни събра очите.Страхотна девойка!Да е жив и здрав Шмайхела и да си я ползва пълноценно и по предназначение! :mrgreen:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 юли 2011 21:48

Veso1913 написа:Това беше гаджето на Шмайхела!Наистина ни събра очите.Страхотна девойка!Да е жив и здрав Шмайхела и да си я ползва пълноценно и по предназначение! :mrgreen:

Тогава едно голяма браво на Шмайхела :mrgreen: който впрочем много повече прилича на Ван дер Саар, отколкото на Петър Шмайхел :lol:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 юли 2011 07:21

За да не пускам нова тема,нека тук да задам въпроса който ме човърка от няколко дена.Според вас,кои от нашите футболисти имат прилика с някои известни футболни звезди?Ето и моите играчи наподобяващи някого.
1.Димитър Петков-Гравесен
2.Хермес Паломино-Самюел Ето'О
3.Илиян Капитанов/особено в профил/-Пипо Македа
4.Петър Денчев-Шмайхела-той си дойде с прякора.Може и да прилича на Ван дер Саар

Върни се в “Черно море”