Черно море се отказа от Адриано заради възрастта

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 юни 2011 15:11

Изображение

Бразилският нападател Адриано можеше да играе на „Тича”, но се оказа, че до трансфер няма да се стигне.

Става въпрос не за звездата Адриано Лейте Рибейро, който игра в тимовете на Интер, Фиорентина и Рома, а за нападател със същото име, който последните 10-11 години се е подвизавал в тимове от Скандинавия. Таранът е много мощен и със солиден стаж. Това, което е отказало Черно море да го привлече в редиците си е възрастта му - той е на 33 години.

На „Тича” са се ориентирали към привличането на млади и перспективни футболисти, на които да се разчита в по-дълъг период от време.

Припомняме, че в Черно море търсят двама нападатели (единият ще е чужденец), дясно крило (чужденец), ляв бек и централен защитник.

http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=207315

:mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Re: Черно море се отказа от Адриано заради възрастта

Мнениеот Black&White1926 » 13 юни 2011 15:27

Хванах се !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 юни 2011 16:03

Мен пък много ме кефи една БГ реклама, която върви ( за бира мисля, че беше ). Та в тази реклама на фланелката си един мършав уличен футбалер беше извезал на гърба си името Радостиньо( сигурно Радостин се назовава челЯка) най-вероятно в синхрон с увлеченията ни по бразилските имена. Дори оня ден се шегувах, че достатъчно основание на всеки бразилец да заиграе в родния ни шампионат е, ако притежава звучно и интересно име. Та и с този Адриано...Жалко, че изтървате такова име...Като Алекс например - друго и различно звучи от Александров, нЪл :lol:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 13 юни 2011 17:41

Ние си го тачехме като Кривия, не знам дали някой закачи изобщо това Алекс :lol:
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 юни 2011 13:44

motion_man написа:Ние си го тачехме като Кривия, не знам дали някой закачи изобщо това Алекс :lol:

А-аааа, коментаторите по Про и Ринг тогава си го наричаха Алекс :) . Най-вече Шабански. Чак ми ставаше смешно, как се вживяваше коментатора.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черно море”