Четох до към 6-та страница,в началото ми беше забавно, ама по едно време взех да се дразня

Съотношението било 20 ли 50 ли към 1,днешната младеж се раждали византийци.....

Аве Коле,брат,ясно е че си болен плебей,и си живееш в някакъв твой свят,в който твоя отбор е по-големия,и с повече привърженици,ама я вземи поразпитай по-подробно твоя приятел Живко Господинов,ама го накарай да си сложи ръка на сърцето,когато дербито се е играло на Гагарин,как са се чувствали твойте хора.Или пък попитай по-дъртите от тебе в агитката ви,как идваха на нашите гостувания,и как се мазнеха-това са случки отпреди 20-25 години,имена няма да ти казвам,че са известни,и са идоли на синята агитка,няма да ги излагам.
Говориш ми тука за история,но явно за теб историята започва 90-та година някъде,началото на нашия ,така да се каже срив,и началото на вашия,също така да се каже възход.Коле,а от 1913-а,до 1990-а какво е било ве мой???Дупка ли???
То по твоята логика, на Тича публиката трябва да е съставена от момченца под 10 години,дето са се родили византийци,хе

Знам че няма,и че ти е гадно,но трябва да приемеш че Черно Море,винаги е бил с повече привърженици от Спартак,дори и в славно-курвенски период,за който толкова се пляскате по гърдите.Помисли малко,вие бяхте добре,когато нас ни нямаше,не е случайно