ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Започнаха трансферите в Черно море

Мнениеот wolf » 31 май 2011 14:10

Veso1913 написа:
varnafen написа:Не виждам логика да освободят Дяков. Най-малкото щяха да му предложат договор и после да го продадат....той е от малкото ни конвертируеми футболисти. Единствената причина за тази развръзка може да е ... Каварна?

Ако 6 души си тръгнат и със сегашната къса скамейка, едва ли само 4 ще са новите. По-скоро 4 ще купим, и още толкова свободни агенти ще привлечем. Да не забравяме, че имаме юноши, които се обиграват по други отбори. Може и тях да тестват. Пък и някой студент в Германия може пак да се появи :)

Купим!!!!!!!!?????????????Тези нашите 5000/пет хиляди шибани лева/не дадоха за Марчев,който определено е добър играч за тези пари,ние ще купуваме.Да,ама не!Четох интервюто на Генов,в което каза че и четиримята които ще вземем СА СВОБОДНИ АГЕНТИ!!!В смисъл-,,пари нема-действайте!"Единствено си прав за обиграващите се в други отбори.Имаме едно момче което със сигурност се връща.

Дай да не се лъжем, 95% от клубовете в България са на тая схема - "пари нема-действайте".И Камазола беше свободен агент а виж какъв играч е.

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 31 май 2011 14:12

Veso1913 написа:Имаме едно момче което със сигурност се връща.

Предполагам, че говориш за Даниел Граматиков, който през последната година игра в Лудогорец. Според мен задължително трябва да го пробваме, бе твърд титуляр и след голямата селекция в Разград. Едно време го водиха за не по-малък талант от наборите му Даниел Димов и Тошко Колев. Беше и юношески национал.

А иначе със сигурност мога да кажа, че информациите, че Дяков е искал много пари не отговарят на истината. Просто досега никой не бе разговарял с него за подновяване на договора. Не знам обаче каква е причината за това.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 май 2011 14:13

Марчев не е ли свободен агент вече?Ако е така, сигурно ще е едно от новите попълнения.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 31 май 2011 14:17

Mourinio написа:Марчев не е ли свободен агент вече?Ако е така, сигурно ще е едно от новите попълнения.

Марчев бе свободен агент и през зимата, но Локомотив имаха правото да поискат компенсация като първи негов клуб (размерът й е различен, в зависимост от това на колко години е, има ли мачове за националните гарнитури и т.н.). Те поискаха минимума от 10 000 лева (по думите на Атанас Узунов), които нашите не се съгласиха да платят. После отиде в Сливен, но предполагам е подписал по-дългосрочен договор.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

bluelife
Контакти:

Мнениеот bluelife » 31 май 2011 14:44

Къде отива Танко Дяков?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 май 2011 15:14

bluelife написа:Къде отива Танко Дяков?

Според това, което се пише по сайтовете - цска
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2011 16:22

Прочетох това което пише за Рангел Абушев от фенове на Локо и Ботев.Според тях голям талант.Локо фенс ги е яд че го изпускат.Няма фен да е казал лоша дума за него.Интересното е ,че няколко фена му пожелават успехи в Черно море.Дали знаят нещо,което ние не знаем?Генов също каза че е водил много разговори с момчето.Дано дойде при нас.Явно не е конфликтен човек.Публиката го харесва.Какво повече да искаш от един играч на 22?Хубавото в Морето е,че тук отхвърлени таланти успяват да покажат максимума си.А други такива,които са обявени за звезди не успяват да се наложат.Много интересен факт.Този Ибрахима Бангура може и да върши работа.При всяко положение ще е по полезен от ДаниГ.Малко дребен ми се вижда,но в замяна на това доста набит и як.Ако аз съм бек ще го пазя много лесно :mrgreen: .Има само един финт.Но все пак в БГ няма добри леви защитници,така че докато се ориентират и сезона свършил.Аз си мисля че ако има кой да центрира добре и Божилов ще върши работа като централен нападател.При положение че успяват да му сложат десетина пъти топката на главата,дали няма да започне да вкарва по 1-2 гола на мач?За плеймейкър бих заложил на кривчо от изброените играчи.Бащюрк,Де ла Пеня и другите нямат необходимата ,,класа" за БГ.Аз не мисля че ТИМ биха се простили с около 240-360 000 евро за заплата на един такъв играч.А освен заплатата ще трябва да има солидни количество екстри.Колко според вас е била заплатата на тези двамата респективно в ЮК и Испания?Турчина гаранция е вземал не по малко от 30000паунда +бонуси.Испанеца и той не се е разписвал за по малко.Ами къщи,коли,курви,самолетни билети и всякакви други знайни и незнайни екстри?И всичко това на едни отказани 5000лева за Марчев как ви се струват?Мдаааа,кривчо да се връща и това е.И покрай него онова младото плеймейкърче, все му забравям името, може да се понаучи на футболни мурафети от чичо си Алекс.О споменатите си мисля че и с Диего
може да случим,но едва ли ще е за без пари.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2011 16:39

http://www.***.eu/interview1526.htmlОбърнете внимание на въпроса на журналиста.Би ли се върнал в Чрно море?Кратко и ясно-НЕ!Така че край на спекулациите за Кривчо.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2011 16:45

Понякога си мисля,че трябва да предложа услугите си за селекционер на клуба 8-) .Сериозно ви казвам,днес смятах да пусна тука предложение относно Рангел Абушев :lol: .Явно имам набито око :lol: .Сериозно сега-наблюдавах го в мача на Локо Пд с Пирин къде смени последните 15 минути куция кон Данчо дъ Тъч-направо ги развинти по крилото отдясно,доста е бърз и центрира добре,а ми се струва и поливалентен атакуващ халф,демек и в средата би оперирал чудесно.Точно от типа на напускащия Даниел Г.Чудя се с какъв акъл в Локо Пд налагаха печки и пенсионери за сметка на Абушев,но техен си проблем,аз нямам нищо против да дойде при нас.Друг който смятам,че ще ни свърши много работа е халфа на Берое Стефан Велев.Трябват ни опции там,ето,вижте какво става първия кръг когато Жоро Илиев е наказан.Увисваме.Ратников е играч за позициите на Жоровците,но освен него на пейката нямаме класен халф,Станислав е пенсионер вече,а Гравесена макар и да израстна си е ренденце нямащо много общо с изключително високата класа и ниво на Камазола и Жоро Илиев.Гравесена е безценен като персонален пазач или да го кажа така-камикадзе,да го пуснем да нарита здраво противниковия плеймейкър,но ако няма класен такъв отсреща-просто е ненужен на терена,докато Стефан Велев е доста по-поливалентен и градивен играч.Другото което ми е интересно е,че ЦСКА и Левски не са в битка за подписа на Антон Карачанаков,само Славия го иска.Ами какво чакаме се чудя?Лионел Меси ли да се появи,че да го офертираме?Карачанаков ще ни свърши много работа по крилото вляво където Марадончо е колеблив,а Тошко Колев пролетта никакъв го нямаше къде поради травми къде заради други работи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 май 2011 16:47

Ти сериозно ли вярваш на това "нещо" донгалфон?

Върни се в “Черно море”