СК потвърди, че Антон Генов умишлено ''поряза'' Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СК потвърди, че Антон Генов умишлено ''поряза'' Черно море
А първите 14 кръга?А Дембеле колко гола има от дузпи?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
blue avalanche написа:зелено-бяло написа:Ако ревеш цял сезон СРЕЩУ съдиите,при условие че през мач биеш дузпа е едно!
Ако изревеш от съдия за конкретен мач и обясниш ЗАЩО,......това е друго!
Последните 16 кръга-2 дузпи за Левски.Не плямпай глупости.
Tи май се почувства лично засегнат!

blue avalanche написа:зелено-бяло написа:Ако ревеш цял сезон СРЕЩУ съдиите,при условие че през мач биеш дузпа е едно!
Ако изревеш от съдия за конкретен мач и обясниш ЗАЩО,......това е друго!
Последните 16 кръга-2 дузпи за Левски.Не плямпай глупости.
Колко станаха тоя сезон, май ги закръглихте на 10 дузпи...а в евротурнирите къде са ?

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- blue avalanche
- Контакти:
Veso1913 написа:А първите 14 кръга?А Дембеле колко гола има от дузпи?
Първите 14 не мога да ти кажа,по простата причина,че са играни само 29 кръга(14+16=30).Освен,ако искаш да включим 30-я кръг от миналия сезон.Научи се да броиш,преди да зачаткаш по клавишчетата.
Иначе:29 кръга-8 дузпи за Левски(броим и страшно "решителната дузпа при 3-0 с/у Миньор).Страшно много дузпи за Левски.Въх,въх...
Дембеле има 4 гола от дузпи!
Още тъпи въпроси?
blue avalanche написа:Veso1913 написа:А първите 14 кръга?А Дембеле колко гола има от дузпи?
Първите 14 не мога да ти кажа,по простата причина,че са играни само 29 кръга(14+16=30).Освен,ако искаш да включим 30-я кръг от миналия сезон.Научи се да броиш,преди да зачаткаш по клавишчетата.
Иначе:29 кръга-8 дузпи за Левски(броим и страшно "решителната дузпа при 3-0 с/у Миньор).Страшно много дузпи за Левски.Въх,въх...
Дембеле има 4 гола от дузпи!
Черно море за 8 години няма толкова дузпи колкото вие за 1 сезон

- blue avalanche
- Контакти:
Mourinio написа:blue avalanche написа:Veso1913 написа:А първите 14 кръга?А Дембеле колко гола има от дузпи?
Иначе:29 кръга-8 дузпи за Левски(броим и страшно "решителната дузпа при 3-0 с/у Миньор).Страшно много дузпи за Левски.Въх,въх...Дембеле има 4 гола от дузпи!
Черно море за 8 години няма толкова дузпи колкото вие за 1 сезонинтересно ми е къде ви отиват дузпите, когато играете в ЕКТ
"Черно море за 8 години няма толкова дузпи колкото вие за 1 сезон"
Ами,за да получиш дузпа,общо-взето,трябва да нападаш,бих казал.А отбор,който на изхода на Варна "забърква бетона",как да получи дузпа?За 29 мача имате 35 гола-смешно!За сравнение Левски-64 гола.На кое отгоре се "равнявате" по нас?На нападателната си игра,може би...
blue avalanche написа:"Черно море за 8 години няма толкова дузпи колкото вие за 1 сезон"
Ами,за да получиш дузпа,общо-взето,трябва да нападаш,бих казал.А отбор,който на изхода на Варна "забърква бетона",как да получи дузпа?За 29 мача имате 35 гола-смешно!За сравнение Левски-64 гола.На кое отгоре се "равнявате" по нас?На нападателната си игра,може би...
И какви дузпи трябва ни дават, като вашите ли?Вие не получавате дузпи, защото нападате, а защото стигате до наказателното, за да паднете за дузпа, тъй като сте свикнали от вечни времена винаги да има кой да ви даде поне от няколко опита, но така ще е докато съдиите ви слугуват и толерират, не искат да останат без работа, както и СК да бъде сменена заради примерно един отменен случаен автогол
По-добре да го бяха наказали ,като го пратят да свири в последния кръг във Варна Ч.море-Берое 

Катознам какви дузпи свирят за вас и какви НЕ свирят срещу вас ми е ясно от много време кой е толерираният отбор.Казваш забъркваме бетона.Ами логично е когато играеш 11-14 в най добрият случай да постъпваш по този начин.А има много често случаи когато се налага да играем и с по малко от 11 такива.И как да нападаме тогава,когато обикновено единият от съдиите играе постоянно в засада и вижда АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАРУШЕНИЯ ЗА ДУЗПА В ПОЛЗА НА...Ами пак на Левски.Я кажи сега,като сте толкова силно нападащ отбор,колко дузпи ви свириха в Европа?Сега да ти кажа,че всичките ти доводи са ала-бала.Цяла България го знае и ви се смее,но вие си знаете вашето.И за да не съм голословен,ще ти цитирам по памет какво каза един съдия за неотсъдена дузпа на Герена,която беше от тези толкова чисти дузпи,заради които могат да се сменят съдийски шефове.,,Ами видях я,ама защо не я свирих,не знам".Край на цитата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!