Черно море - Берое - 1:0

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Re: Черно море - Берое (28 май, Събота, 18ч.)

Мнениеот LPFC_36 » 22 май 2011 09:31

Вашият шанс да се класирате в Европа беше още един гол срещу Миньор, но го пропуснахте както и ние няколко пъти в последните мачове, така че няма от какво да се оплакваме, никой не ни е виновен. Друг е въпроса, че с тези състави само се заблуждаваме, че нещо може да направим навън. По-добре да гледаме излагациите на великите евробойци...
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

mesten123
Контакти:

Мнениеот mesten123 » 22 май 2011 17:05

какво тото може да стене в този последен кръг :

Черно море - Берое Х
Черноморец -Локо Пд 1
Славия - Локо Сф 1

три отбора с равни точки класиране между тях Локо Сф печели с по добри показатели . А???? като на кино :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 22 май 2011 18:56

Победа за Черно Море + издънки на 2те Локота и моряците в ЛЕ.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 22 май 2011 19:21

mesten123 написа:какво тото може да стене в този последен кръг :

Черно море - Берое Х
Черноморец -Локо Пд 1
Славия - Локо Сф 1

три отбора с равни точки класиране между тях Локо Сф печели с по добри показатели . А???? като на кино :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

С по добри показатели е 1.Локо пд срещу Черно море 2.Черно море с по добри показатели срещу Локо сф.Не знам как са данните между двата локомотива само.Наистина ще е интересно.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 май 2011 19:39

Локо Сф е най-добре ако и трите са равни-имат равен на Лаута и особено важен разгром над Локо Пд с 3:0 от есента-хем предимство в пректие двубои-хем голова разлика иначе ако сме равни
1.Локо Сф - 5 точки и Г.Р. 4:2
2.Локо Пд - 5 точки и Г.Р. 3:4
3.Черно Море - 5 точки и Г.Р. 3:4
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 22 май 2011 21:11

ShooterMan написа:Локо Сф е най-добре ако и трите са равни-имат равен на Лаута и особено важен разгром над Локо Пд с 3:0 от есента-хем предимство в пректие двубои-хем голова разлика иначе ако сме равни
1.Локо Сф - 5 точки и Г.Р. 4:2
2.Локо Пд - 5 точки и Г.Р. 3:4
3.Черно Море - 5 точки и Г.Р. 3:4

Ако са равни,ти как би ги класирал?Аз си мисля че ще има жребий,защото иначе е въртележка.Всеки е по добър срещу един и по зле отт другия.Локо сф срещу нас е -1 гол,не си забравило,нали?И общо имат спечелена 1т.Исках да кажа че Генов има една точка.Локо пд са по добре срещу нас,а Локо сф са по добре от пловдивчани.Ужас ще е за БФС ако трябва да решава този казус,не мислиш ли?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 май 2011 21:15

Ако има повече от 2 отбора с равни точки се прави мини класиране между тях.Ако точките са равни се гледа головата разлика,също както и при обикновено класиране.Локо Сф има голямо предимство благодарение на тежкото 3:0 от есента.Няма никакви жребии,головата им разлика е по-добра
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 22 май 2011 21:22

http://bg.wikipedia.org/wiki/Световно_първенство_по_футбол_1994
Голяма въртележка беше!Не се наложи жребий!
ShooterMan e прав!Има какво да се гледа и нямаме предимство!
Обаче има още един кръг! :twisted:
Помните ли как се класирахме първия сезон с Кольо?Фотофиниш! :mrgreen:

ned
Контакти:

Мнениеот ned » 22 май 2011 22:47

Черно море - Берое в събота ще стане здрав мач, защото и двата отбора са мъжки момчета. Генов обаче е прав, че нещата за четвъртото място се решиха още на мача с Локо Сф - там не ни порязаха, а направо ни осакатиха.
Да отидем на стадиона и да благодарим на момчетата и на треньора за силния сезон, пък каквито и да ги "редят" другите отбори. Да се разделим с Танка, който ще играе (ако му заздравее крака, че са го раздрали яко на мача с Миньор) последен мач с фланелката на нашия отбор и да му пожелаем КЪСМЕТ!
ОБИЧАМЕ ТЕ, ТАНКО! ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ!!!!!!!!!!!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 май 2011 23:04

Така е,не ни оставиха да завършим пролетната си приказка с хепиенд.Поне обаче цяла България видя как и по какъв начин Черно Море беше отстранен от заслуженото 4-то място,което щеше да му приляга 100%.А Танка?Сигурни ли сте,че няма шанс да остане и другото-къде ще ходи?Дано да е чужбина-първо го заслужава и второ-никак не ми се иска да се изправя срещу Черно Море :lol: .Успех му желая където и да отиде,но...нека не се опозорява като Шабленското келеме,ние сме Черно Море,имаме някаква психология,да ходи където иска,само не и в адски противните ни КРЪВНИ врагове Левски и ЦСКА.

Върни се в “Черно море”