Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Черно море
Всички цесекари да стискат палци за Черно море. Първо, защото там има много наши и второ - "моряците" винаги са били приятелски отбор. И съм сигурен, че така ще опердашат Левски във Варна, че свят ще им се завие. Че защо да не ги бият и в София.
Re: Черно море
Пич , ти си лумпен
-
- Контакти:
Ще си говорим, когато Георги Петков извади топката от мрежата си след прецизно изпълнение на Юруков. Вторият център ще бият Левски след удар с глава на Миро Манолов. Пич, може да съм лумпен, но съм ясновидец. Знам как ще свърши и мача ви с БАТЕ, но ще ти доставя "удоволствието" да го научиш сам.
Дано направят нещо т.нар. "МУТРЯЦИ" /ти си знаят защо/, пардон - "моряци"...
Мафиотски отбор - пролетта полегнаха услужливо на "Левски", а после Кривя и копмания щяха да изкривят и потрошат краката на играчите на ЦСКА, "хич ни ми фали!"... После направиха мафиотската комбина с "УЙеWCки" и сега и те незаслужено ще ритат за УЙefa... То поне да ритаха във Варна,
че да видим отбор, а те сигурно ще рипат в Бургъз

Сега "джентълмените" от лефски ще те изядът.Как може някой да заплашва " отборчето на народа" това е недопустимо!
Te Levski sa p1lni sme6nici
dokato 4erno more pi6e istoriq te i Levski pi6at de ama za nai-ebaniq otbor
I kvo ime imat "Levski" samo da sramqt velikiq 4oveek bahti pedalite gadni goveda