Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

motion_man
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)

Мнениеот motion_man » 13 май 2011 22:52

Mourinio написа:но не може да отречем прогреса на отбора от тази пролет начело със Стефан Генов

Всеки изпипан, посещаващ козирката, храчещ мало и голямо "моряк", може да отрече и съществуването на Луната, ако е в подходящо настроение, за това не се притеснявай ;)

Mourinio написа:П.С. утре от Варна тръгват поне 120 човека 8-) отдавна не е имало такъв интерес за мач в шопско ;) информацията е на човек, който редовно ходи във фен клуба...

Нещо развален телефон май, а? Не вярвай на всичко, което четеш по форуми. И вместо да се радвате, че други ще ходят, вдигнете се вие ;) току-виж се напълнил един автобус.
Поне 120 каза :lol:
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 май 2011 22:54

Мен ме притеснява това, че Даниел Георгиев и Адемар отпаднаха за мача, това са двама играчи по-малко, които винаги могат да измислят нещо нестандартно на терена, на дясното крило просто нямаме човек, освен ако Генов не рискува с Капитанов или Румен Николов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 май 2011 22:59

Не ми харесва формата на Румен Николов,а разните варианти примерно Тошко Колев да излезе отдясно е глупаво.Не е място за преквалификации и за глупости.В тази зона при пенсионера Добрев,който на всичкото отгоре винаги си оголва зоната - задължително ни трябва дясно крило,бързо и нахъсано дясно крило - Николов или Капитанов.Предвид показаното от Румен досега аз съм за пускането на Илиян.Ратников там би било много тъп ход,видяхме срещу Монтана,че не сработи,но най-вероятно естонеца пак ще го мъчат в тази зона,така си мисля аз
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 май 2011 23:00

motion_man написа:
Mourinio написа:но не може да отречем прогреса на отбора от тази пролет начело със Стефан Генов

Всеки изпипан, посещаващ козирката, храчещ мало и голямо "моряк", може да отрече и съществуването на Луната, ако е в подходящо настроение, за това не се притеснявай ;)

Mourinio написа:П.С. утре от Варна тръгват поне 120 човека 8-) отдавна не е имало такъв интерес за мач в шопско ;) информацията е на човек, който редовно ходи във фен клуба...

Нещо развален телефон май, а? Не вярвай на всичко, което четеш по форуми. И вместо да се радвате, че други ще ходят, вдигнете се вие ;) току-виж се напълнил един автобус.
Поне 120 каза :lol:

Не е от форума, а от скайп, но дали се е базикал е друг въпрос :mrgreen: утре ще се разбере, все пак и аз не вярвам да сме чак толкова

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 май 2011 23:26

Жоро Илиев би могъл да играе отдясно, даже някои биха казали, че това е точно неговия пост.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 май 2011 23:32

yavorescu написа:Жоро Илиев би могъл да играе отдясно, даже някои биха казали, че това е точно неговия пост.

и ще останем без никаква класа пред халфовете, по-полезен е с Божилов напред, отдясно ще си загуби ефикасността, Генов няма да пусне Капитанов, той срещу Видима при 3:0 не го пуска, а какво остава в тоя мач, според мен пак ще заложи на Ратников

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 май 2011 00:36

Жоро Илиев играеше десен халф когато беше на 20 години защото вътрешни бяха Слави Жеков-Косьо Мирчев и Володя Герасимов....и междудругото като изключим онзи гол на Армията за 1:2 никога не му е спорял този пост особено много.Жоро е офанзивен халф и да се лишим от него в центъра на терена-НЕМИСЛИМА жертва.Срещу Видима на линия бяха Дани Г,Адемар,днес не са.За мене Ратников вдясно или в атака е пълен провал,а утре мача е много важен.Мисля,че Генов може и да изненада всички с Капитанов,нямам друго обяснение иначе защо го е взел.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

mishki
Контакти:

Мнениеот mishki » 14 май 2011 00:51

Трий го, че да не ни се смеят после :lol:

Утре взимаме равен и после 3 победи до края и сме на 4-то място :!:

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 14 май 2011 02:07

Няма какво да се смеят щото е вярно, иначе Капитанов не е крило за който не го е гледал.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 май 2011 10:14

Mourinio написа:
yavorescu написа:Жоро Илиев би могъл да играе отдясно, даже някои биха казали, че това е точно неговия пост.

и ще останем без никаква класа пред халфовете, по-полезен е с Божилов напред, отдясно ще си загуби ефикасността, Генов няма да пусне Капитанов, той срещу Видима при 3:0 не го пуска, а какво остава в тоя мач, според мен пак ще заложи на Ратников

Капитанов ти би ли го пуснал титуляр в такъв мач, и то на непривичен за него пост? Единственият приемлив риск би бил Румбата като дясно крило. Въпреки лошата форма, все пак е по-добре от Ратников. Другият вариант, който не ми изглежда лош, е Мишо Лазаров като десен бек и Сашко напред.

Върни се в “Черно море”