Sagittarius написа:Напротив,Удоджи е най-класния играч на ЦСКА и това е прекрасна новина.Изобщо не ме плаши Здравко Лазаров,който е извън всякаква добра форма и след тежка контузия,ама изобщо.Данчо Тъча-е,този пък куция кой може да уплаши?Тонев?Хахахахаха,може би затова Фейенорд искат Удоджи,а не великия Тонев а?Ех,прекрасно е,че черния няма да игра,чудесно е.Сега остава да обезвредим Маркиньос,но тази работа е вършите вие добре,като го засипвате с критики,ругатни и обвинения.Без много много шум ви удряме 2:0 и обратно всеки от където е,всеки по пътя си.Иначе си прав за Славия и Пирин,могат да бият Левски,но с Пирин отдавна нещата са ясни,а да разчиташ Славия да ги спъне мисля,че е все едно да очакваш политиците да спрат да лъжат.Както казах обаче,какво става над нас не ме вълнува,да ляга който иска на когото иска,ние излзиаме и ви бием,ставате 2-ри.От там насетне се оправяйте както знаете,стимулирайте,уреждайте,не знам,но ние вземаме 3 точки 100%
ПС:Чу ли сте грешно!Повтарям,потретрвам...КРИВИЯ ЩЕ ИГРАЕ С ЦСКА,имаше 6 ЖК,вече са 7!Кривия бе наказан още есента за 5 картона,а за следващо наказание е нужен 9-ти такъв.Кривия излиза на 16-ти и повежда моряците към бронза
Гледай сега приятел, Удоджи найстина е класен играч никъде нетвърдя обратното, Лазаров и Алекс са най класните българи в първенството,след като имате играч който може да реши всеки мач с един изблик и на нас ни трябва такъв а именно Лазаров, докато за Тодоров, това момче когато трябва да се играе със Сърце то той го прави все едно има два бели дроба, Тонев е един от най малдите таланти и е много добър на скорост, докато Мигел е ***** която неможе да уцели топката ако ще да е на гол линията въпреки че това е запазен патент на Гърбушкото, доколкото до мача 0:2 измъчено.