Представяне на младежките формации на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ludaka66
Контакти:

Re: Защо е този регрес при юношите ни?

Мнениеот ludaka66 » 11 май 2011 20:34

varnafen написа:ludak, съгласен съм с това което казваш - само не мога да разбера защо е това "ви" в обръщението ти...?
Незнам и аз извинявам се все пак съм част от този отбор :) Просто ви се чудя .. защото незнаете истината в смешните сайтове се пишат всякакви глупости на , който да вярвате аа истината е друга ! Знам това много добре защото съм от отбора до 19 години ии следя форумите и т.н като гледам какво се пише ме заболява глава .

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 11 май 2011 20:40

Ако разбирам правилно делението е НИЕ футболистите и ВИЕ феновете? Ако е така, лошо.

Аз пуснах тази тема, за да се включат хора, които са в час - като теб, а не разните празнодумци, които виждат света в бяло или черно само.

ludaka66
Контакти:

Мнениеот ludaka66 » 12 май 2011 05:28

Аз съм футболист от старшата до 19 години и чета всякакви глупости, който нямат нищо общо с истината ! затова реших за 1ви път да разясня някой неща , който незнаете .. а това е в какви ужасни условия тренираме как зимна подготовка тренирахме на плажа как стадионите не се поливат с оправданието ,че нямало пари и т.н . както искате така ме разбираите :)

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 12 май 2011 09:30

Това искам да ти кажа, че ние феновете и вие играчите (малки, големи, юноши, ветерани) сме от една и съща страна на барикадата. Всички искаме най-доброто за Черно море. Това, че някой пише неверни неща е основно поради факта, че няма достатъчно информация по доста от въпросите. Това не бива да ни разделя, а да ни обединява.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Благодарим ви, малки и големи Моряци (футболисти) !!!!!

Мнениеот ogrizko » 21 май 2011 20:10

Направихте ни горди от показаното този сезон! Специално искам да изкажа благодарността си към тренера - Стефан Генов. Този човек просто за мен е гениален - направи от нищо нещо с отбора. Искам да благодаря и на всички футболисти, които до последно се бориха за четвъртото място и евротурнирите! Дори само с 16 играчи, половината от които юноши и дебютанти, пак показахме желание и хъс за победа и замалко да успеем да бием в Перник! Изключително съм щастлив, че играхме целия сезон феърплей, без да влизаме в уговорки, покупко-продажби, тото-щуротии, дузпаджийски и не знам какви още аванти..... честно казано дори и шестото място ме прави щастлив, защото е извоювано с истинска игра! Нека някое от Локотата се кефи, че ще играе в Европа.... но и ние има за какво да се радваме - отборът ни израства и съм убеден, че другия сезон ще сме още по-силни и ЛЕ ще е най-малкото :idea: :idea: :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Re: Благодарим ви, малки и големи Моряци (футболисти) !!!!!

Мнениеот bufera80 » 21 май 2011 20:20

Много ми е интересно защо сега не ревете от съдията а?Не 1 а 2 засади при гола.Нещо да допълните Моря4ета :shock: :shock: :shock: :shock:
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 21 май 2011 20:23

bufera80 написа:Много ми е интересно защо сега не ревете от съдията а?Не 1 а 2 засади при гола.Нещо да допълните Моря4ета :shock: :shock: :shock: :shock:

От Перник ли се връщаш ??

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 21 май 2011 20:24

bufera80 написа:Много ми е интересно защо сега не ревете от съдията а?Не 1 а 2 засади при гола.Нещо да допълните Моря4ета :shock: :shock: :shock: :shock:

Ти си ходил на мача в Перник ли ???
Интересно ми е къде си ги видял ?
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 май 2011 20:25

Благодаря ти за коментара. Като видя головете в мача, тогава може и аз да коментирам. Дай ми линк, ако обичаш ...интересно ми е къде си ги видял :oops:

п.п. Идеята на темата е друга :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 май 2011 20:35

Гаврата на МИШОЦИ и анти-феърплей личности като Коко Динята и Гигов и техните отбори само ще закали това супер-талантливо поколение моряци.6-7 юноши са готови титуляри в първия отбор,на ниво А група....Днес се роди новия Черно Море,вдъхновен от Сър Стефан Генов.Този отбор е шампион 2013 за юбилея,трябват му само 1-2 класни играчи-голаджия и плеймейкър-това е+оставане на зщаитниците,Илко,кептъна и Камазола.Благодаря и аз за невероятните битки които водеха цяла пролет срещу всичко и всички,срещу съдии,непрестанни дузпи срещу нас(понякога по 2 на мач)...всичко това ги направи мъже днес,а утре?Утре света е наш :!: .Нека някой мишок поциври в Европа благодарение на 3-4 купени мача и 3-4 съдийски победи,нека,като стане за резил още повече вода влиза в нашата мелница.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”