moreto написа:Не съм видял гола срещу Славия
http://vbox7.com/play:554fcaf0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
yavorescu написа:Мачове по радиото си е супер, като доброто старо време. Развива въображението. Иначе морския ако иска да бъде сериозен журналист, не трябва да популяризира нашата идея. Аман от такива журналисти, просто трябва да се научи да се контролира и да бъде безпристрастен. Успех.
Veso1913 написа:MORSKI написа:AndreyBG написа:Е такова нещо няма. Вместо да дават мача по ТВ, трябва да треперим като слушаме коментатора по радиото. Дано накрая си заслужава и Моряците вземат мача.
Че лошо ли е да слушаш коемнтар по радиото? Само да вместна, че в скоро време ще може да слушате мой коментар на мачове на Черно Море
Много скоро
Повече няма да казвам поради обясними причини
Но няма нищо лошо в радио излъчването, напротив! Радиото е дори изпълнено с повече романтика- сам трябва да си представиш по думите на журналиста, за какво иде реч
Но и ние бъркаме често, така че да знаете не е лесно
Иначе за мача за съжаление нямаше как да го гледам, но се радвам на победата , разбира се! Бием ли Локо София няма кой да ни спре за Европа- не защото ние сме кой знае колко силни, просто останалите са по-зле и от нас... Друг въпрос е какво ще правим в ЕКТ и пак ли ще играем от 2 до 4 мача там...
Доколкото знам учиш журналистика.Ако е така,ти ще бъдеш първият моряк журналист когото съм чувал и чел откакто гледам футбол.И недей да бъдеш безпристрастен,защото отново ще бъдеш единственият по рода си в БГ.Всеки си държи на неговият отбор.Бъди и ти такъв!Не ставай сив!Писна ми да слушам журналистически пристрастия в синьо и червено.Нека малко позеленее ефира!
MORSKI написа:yavorescu написа:Мачове по радиото си е супер, като доброто старо време. Развива въображението. Иначе морския ако иска да бъде сериозен журналист, не трябва да популяризира нашата идея. Аман от такива журналисти, просто трябва да се научи да се контролира и да бъде безпристрастен. Успех.
Това е абсолютно задължителнио за един журналоист, уви много е трудно и у нас почти няма такива...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта