MORSKI написа:AndreyBG написа:Е такова нещо няма. Вместо да дават мача по ТВ, трябва да треперим като слушаме коментатора по радиото. Дано накрая си заслужава и Моряците вземат мача.

Че лошо ли е да слушаш коемнтар по радиото

? Само да вместна, че в скоро време ще може да слушате мой коментар на мачове на Черно Море

Много скоро

Повече няма да казвам поради обясними причини

Но няма нищо лошо в радио излъчването, напротив! Радиото е дори изпълнено с повече романтика- сам трябва да си представиш по думите на журналиста, за какво иде реч

Но и ние бъркаме често, така че да знаете не е лесно

Иначе за мача за съжаление нямаше как да го гледам, но се радвам на победата , разбира се! Бием ли Локо София няма кой да ни спре за Европа- не защото ние сме кой знае колко силни, просто останалите са по-зле и от нас... Друг въпрос е какво ще правим в ЕКТ и пак ли ще играем от 2 до 4 мача там...
Хаха, не съм казал, че е лошо, просто друго си е да видиш мача, ти сам да прецениш кой играе добре и кой не, аз си предпочитам зрението пред слуха, но радио е по-добре от нищо

Айде дано, много ще се радвам да те слушам, пък и си Моряк, ще можеш да популялизираш идеята за Морето, успех ти пожелавам

А колкото до това какво ще правим в Европа - аз вярвам в Стефан Генов, само ръководството да направи 50 процента от това, което той иска, ще се справим добре. Нима забравяш мачовете с ПСВ и Щутгарт? Ще се борим докрай, пък каквото сабя покаже, и честта майко юнашка...