Славия-Черно Море - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Славия-Черно Море

Мнениеот Veso1913 » 04 май 2011 22:50

cristely написа:
Veso1913 написа:
PFC Litex написа:Черно море - Монтана 2:0, този мач е свършил преди да почне. :)

...Големият проблем е стадиона.Как я мислят не знам,но не ми харесва ситуацията в момента....

Наборе, не разбираш ли, че визата за евротурнирите е най-големия шанс за бърз и качествен ремонт на "Тича"?
И за мнението на Литекс за резултата. Съгласен съм, че ако резултата е 2:0 в средата на 2-рото полувреме най-вероятно отбора ще свали оборотите и пазейки сили ще доиграе мача.

Абе Литекса като прогнозира наш резултат обикновено познава.Ако не друго,поне дали ще падаме или ще бием.А за Тича отново чух лоши новини :( ,така че ни Европа ни Америка ще ни построят стадион.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 04 май 2011 22:53

[offtopic]Какво ще кажеш в неделя преди мача на обичайното място обичайните заподозрение на бира?[/offtopic]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 май 2011 22:58

cristely написа:Наборе, не разбираш ли, че визата за евротурнирите е най-големия шанс за бърз и качествен ремонт на "Тича"?

Това е така, но нека не се заблуждаваме, че може да стане това лято. Ако се класираме за ЛЕ, ще играем от 2-и кръг, което е 2 седмици по-рано от 3 кръг и месец по-рано от плейофите за групите. Не знам кога през юли ще се падне тази година, но не вярвам за толкова кратко време да го ремонтират, инспектират и да получи лиценз.

В дългосрочен план редовното класиране в ЕКТ свръх силите и възможностите ни е единствения начин да видим Тича да се превърне от една клоака в истински стадион. Собствениците на клуба не обичат да наливат пари там, където не тече, и това е напълно обяснимо.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 май 2011 23:12

cristely написа:[offtopic]Какво ще кажеш в неделя преди мача на обичайното място обичайните заподозрение на бира?[/offtopic]

ОК.Обади се и на другите. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 04 май 2011 23:16

Правилно пишат в сайтовете на Славия,че мача е уреден.Аз бях там като Венци каза на Г.Христов в 83мин. да не вкарва да не бие в аут ами да оцели гредата за да е по малко съмнително,даже каза ако излезе още едно положение да оцели дясната странична греда.За да не бие много на учи просто да редуват гредите,защото ако целят само горната ще стане подозрително.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 май 2011 23:20

Горд съм с този отбор!Без звезди,но с отличен треньор и страхотен колектив се борим за Европа!Борим се сами,срещу съдийските мафии,срещу отбори биещи усурнайси дузпи всеки мач излизащи с по 14 човека и пак не можещи да ни дръпнат!!!Какво е това?Ето това е силата на духа,на сърцето!Ако ние вземем 4-тото място това ще е една голяма победа на футбола и феърплея над мафията и пошлостта на съдийските аванти и дузпите.Браво моряци,благодаря на СЪР Стефан Генов за това пролетно чудо и най-вече,че ни накара отново да се чувстваме победители.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 май 2011 00:09

Из форума на Славия, очевидно човек, който е присъствал на мача (подчертаването е мое):
За мача с Черно море, най-хубавото нещо беше не голямата агитка, която пя в подкрепа отбора цял мач, даже 10 минути след като излязоха от терена.
След това изпрати с аплодисменти и футболистите на гостите, които си тръгнаха заслужено с победата.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 05 май 2011 00:49

Ами да човека е мъжкар и приема загубата достойно,а не като някой момиче което току що е загубило детственоста си.По принцип в България,ако са повече мъжкарите положението ще е съвсем друго не само във футбола.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 май 2011 01:44

AndreyBG написа:Е такова нещо няма. Вместо да дават мача по ТВ, трябва да треперим като слушаме коментатора по радиото. Дано накрая си заслужава и Моряците вземат мача. :mrgreen:

Че лошо ли е да слушаш коемнтар по радиото ;) ? Само да вместна, че в скоро време ще може да слушате мой коментар на мачове на Черно Море ;) Много скоро :lol: Повече няма да казвам поради обясними причини ;) Но няма нищо лошо в радио излъчването, напротив! Радиото е дори изпълнено с повече романтика- сам трябва да си представиш по думите на журналиста, за какво иде реч ;) Но и ние бъркаме често, така че да знаете не е лесно :)
Иначе за мача за съжаление нямаше как да го гледам, но се радвам на победата , разбира се! Бием ли Локо София няма кой да ни спре за Европа- не защото ние сме кой знае колко силни, просто останалите са по-зле и от нас... Друг въпрос е какво ще правим в ЕКТ и пак ли ще играем от 2 до 4 мача там...

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 май 2011 02:16

MORSKI написа:
AndreyBG написа:Е такова нещо няма. Вместо да дават мача по ТВ, трябва да треперим като слушаме коментатора по радиото. Дано накрая си заслужава и Моряците вземат мача. :mrgreen:

Че лошо ли е да слушаш коемнтар по радиото ;) ? Само да вместна, че в скоро време ще може да слушате мой коментар на мачове на Черно Море ;) Много скоро :lol: Повече няма да казвам поради обясними причини ;) Но няма нищо лошо в радио излъчването, напротив! Радиото е дори изпълнено с повече романтика- сам трябва да си представиш по думите на журналиста, за какво иде реч ;) Но и ние бъркаме често, така че да знаете не е лесно :)
Иначе за мача за съжаление нямаше как да го гледам, но се радвам на победата , разбира се! Бием ли Локо София няма кой да ни спре за Европа- не защото ние сме кой знае колко силни, просто останалите са по-зле и от нас... Друг въпрос е какво ще правим в ЕКТ и пак ли ще играем от 2 до 4 мача там...

Хаха, не съм казал, че е лошо, просто друго си е да видиш мача, ти сам да прецениш кой играе добре и кой не, аз си предпочитам зрението пред слуха, но радио е по-добре от нищо ;) Айде дано, много ще се радвам да те слушам, пък и си Моряк, ще можеш да популялизираш идеята за Морето, успех ти пожелавам :) А колкото до това какво ще правим в Европа - аз вярвам в Стефан Генов, само ръководството да направи 50 процента от това, което той иска, ще се справим добре. Нима забравяш мачовете с ПСВ и Щутгарт? Ще се борим докрай, пък каквото сабя покаже, и честта майко юнашка... ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Върни се в “Черно море”