Славия-Черно Море - 0:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Славия-Черно Море
ГООЛ ЗА МОРЕТО 

Гоооооооооооооооооооооооооооооооооол
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
същия, късо изпълнение на ъглов удар, центриране на Петков и Колев с глава ... ако може да се вярва на новспорт 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
-
- Контакти:
Перфектен завършек на полувремето! 

Вие съмнявате ли се, че Черно море няма да победи тази жалка Славия? 
Още преди мача Черно море - Литекс ви споделих, че моряците дори да загубят, то след 30-тият кръг ще бъдат на 4-то място.

Още преди мача Черно море - Литекс ви споделих, че моряците дори да загубят, то след 30-тият кръг ще бъдат на 4-то място.

В края на полувремето, супер. Нека Кокльо да им побае сега.
Добре ще е да вкараме поне още един. А ако Гравесена се хвърля на кръв, Генов да го смени по някое време със Стънката, да не вземем да останем с 10 човека.
Добре ще е да вкараме поне още един. А ако Гравесена се хвърля на кръв, Генов да го смени по някое време със Стънката, да не вземем да останем с 10 човека.
На Ралица и се приака 0-1 за Морето.Така ми звучеше сякаш баща и е собственик на Славия.То бива аматьорщина,ама чак толкова не бива.
moreto написа:На Ралица и се приака 0-1 за Морето.Така ми звучеше сякаш баща и е собственик на Славия.То бива аматьорщина,ама чак толкова не бива.
Това жени да коментират футбол,все едно мъже да коментират художествена гимнастика

Белите се юрват с 4-4-2. Точният момент да ги разпердушиним.
Е такова нещо няма. Вместо да дават мача по ТВ, трябва да треперим като слушаме коментатора по радиото. Дано накрая си заслужава и Моряците вземат мача. 

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()