Аsmallmouse написа:Mного ми харесва работата на Стефан Генов,не смятам че носи отговорност за загубата.Петър Денчев не ми харесва на вратата,да бяхме задържали Карамфил щеше да е по-добре.Каптиев няма място на терена.Румен Николов не става.Относно Ратников ви предупредих, да не възлагате надежди, никога не се знае в каква форма е и какво е пил предната вечер,така че Генов е прав да не му гласува доверие.Добър мач на Гравесена.Относно Тиаго и малкия Сашо подкрепям Стрелеца.
Вече липсата на изявен голмайстор е фрапантна,незнам колко чисти положения трябва да изпуснем за да ни купят нападател.Надявам се че нещата ще се подобрят с вращането на Божилов.
А да пуснем Краси Колев да пази не искаш ли, м?! Що за глупости си изрекъл, smallmouse?!?! Какво не ти харесва на Денчев?! Не пази лошо момчето, напротив. Верно, не можа да избие добре при гола, но се случва. Късметлийски топката попадна точно на краката на Иво, а и той я уцели май като в сънищата си. А и не мислиш ли, че година на пейката без игрова практика убива?! Нормално е да допусне подобна грешка, при положание, че не играе въобще. Един мач само в Каварна и.. това беше. Много бързо го отписа?!?! Че и Румен! И как реши, че не става, много ми е интересно. Когато влизаше редовно в игра дори и по 10-20 мин, правеше фурор. Обърна няколко мача у дома и съживяваше атаката всеки път, когато се появеше. До последния мач беше голмайстор в контролите през подготовката.... В последно време почти не му се дава поле на изява дори в края на мача, което е голяма грешка мисля, особенно при неубедителните игри на Дани! Това само би му свалило формата и самочувствието, както и при Денчев. Мисля, че ако влиза поне по едно полувреме, би бил много полезен за отбора, като имаме в предвид голмайсторския му усет, бързината и агресивността в пробивите, както по крилата, така и през центъра. Егати как се изцепи, че и двамата не ставали

))))))) Хората ги смятат за бъдещето на клуба, ти... ги оака набързо

)))) Ще приема, че или си се изказал къркан, или си далеч от истината, или имаш нещо лично спрямо тях. Искренно се надявам, мнението на останалите трезвомислещи фенове да е различно от твоето. И все пак приемам мнението ти, дори и с усмивка. Нали този форум е точно за това..... Нямаше ме доста време и.. чета сега тука доста небивалици, както и стойностни мнения де. Те това е то, форума...

))))))))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------