17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: 17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - 1:0

Мнениеот yavorescu » 18 апр 2011 17:18

blue avalanche написа:Чета "голямото надъхване" преди мача: [...]

Аз не си спомням някой от нас да се е изхвърлял преди мача. Двама или трима вече ви честитихме победата. За съдията казах, че предварително не е хубаво да говорим. Някои моряци бяха притеснени, напълно нормално е с оглед жителството му.

А ако те кефи да гледаш грандиозната синя лавина как брани крехката си преднина насред претъпкания храм Герена и бави времето, добре -- ставаме двама :-), но единият от нас е мазохист. Всеки си прави изводите.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 18 апр 2011 18:30

Абсолютно равностоен мач, жалко че загубихме. Бях се отчаял доста след мача за купата срещу ЦСКА, но след видяното вчера вече не знам какво да мисля. Явно отборът има потенциал и при добра мотивация и нагласа можем спокойно да се класираме за евротурнирите. Мисля че Денчев ако изиграе няколко мача като титуляр ще придобие нужното спокойствие и сигурност, и би могъл да и измести Пиргов от титулярното място.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 18 апр 2011 23:18

Загубихме,но бяхме равностойни.Този мач едни бяха слаби на другия мач ще са други,важното е като цяло да стоим добре.Много рядко се получава всички да са на 6.Ако бяхме били щяхме да кажем всичко е 6 и нямаше да търсим кой бил слаб,а щяхме да кажем браво на всички.Важното е да се играе за победа то е ясно,че всеки път няма да се получава.Аз лично съм доволен от всички този мач,да имаше грешки,но всичките се раздаваха и заслужаваха поне х.Пропусната възможност,но трябва да продължаваме в същия дух.Само от едно се претеснявам,че на Пиргов са му вкарали 3-4 гола такива,неразбирателство със защитата, същото се получи и с Денчев значи си имаме проблем и трябва да се работи за изчистването.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 апр 2011 15:15

Чак "равностойни" е доста пресилено. Левски имаха териториален превес и натискаха през повечето време, особено второто 15-20 минути преди гола. Ние имахме много добри контраатаки, което не се случва често. Определно най-добрия ни мач на Герена от доста години насам. Но има какво да се желае. Не бива да допускаме да ни натикват в нашето поле, защото напрежението расте и неминуемо се стига до грешка и оттам гол. Или пък дузпа дават, било заслужена или не.

Надявам се, че чрез този мач треньора и играчите ще почувстват, че в България няма футболни страшилища, и по този начин да бъдем по-агресивни при гостуванията.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 апр 2011 20:22

С наличните играчи срещу класни разиграващи халфове като тези в Левски-Тасевски,Кривия и Йовов ние освен да търпим жесток териториален натиск нищо друго не можем да направим.При нас няма връткач,няма едно плеймейкърче да позадържи топката и да успокои мача,а за беда точно там го нямаше и Божилов,който е изключителен в това амлоа-да задържа и разиграва но в предни позиции!Да я поеме,да се помота малко там,да го съборят,докато стане - ей ти я 1 минута,вместо това опред Ратников 1,70 тапишон дето не взе и 1 топка дори.За мене заради това паднахме,разбира се и заради непростимите пропуски.Важното е,че напипахме една отлична игра като гост!!!Това ни е играта навън за Славия и Локо Сф!!!Те нямат халфовете на Левски,защитите им са много по-слаби,както и вратарите,там ще играе и Божилов!!!С такава игра ние там просто няма как да паднем,да не казвам,че дори няма как да не бием :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 апр 2011 19:47

Аsmallmouse написа:Mного ми харесва работата на Стефан Генов,не смятам че носи отговорност за загубата.Петър Денчев не ми харесва на вратата,да бяхме задържали Карамфил щеше да е по-добре.Каптиев няма място на терена.Румен Николов не става.Относно Ратников ви предупредих, да не възлагате надежди, никога не се знае в каква форма е и какво е пил предната вечер,така че Генов е прав да не му гласува доверие.Добър мач на Гравесена.Относно Тиаго и малкия Сашо подкрепям Стрелеца.
Вече липсата на изявен голмайстор е фрапантна,незнам колко чисти положения трябва да изпуснем за да ни купят нападател.Надявам се че нещата ще се подобрят с вращането на Божилов.

А да пуснем Краси Колев да пази не искаш ли, м?! Що за глупости си изрекъл, smallmouse?!?! Какво не ти харесва на Денчев?! Не пази лошо момчето, напротив. Верно, не можа да избие добре при гола, но се случва. Късметлийски топката попадна точно на краката на Иво, а и той я уцели май като в сънищата си. А и не мислиш ли, че година на пейката без игрова практика убива?! Нормално е да допусне подобна грешка, при положание, че не играе въобще. Един мач само в Каварна и.. това беше. Много бързо го отписа?!?! Че и Румен! И как реши, че не става, много ми е интересно. Когато влизаше редовно в игра дори и по 10-20 мин, правеше фурор. Обърна няколко мача у дома и съживяваше атаката всеки път, когато се появеше. До последния мач беше голмайстор в контролите през подготовката.... В последно време почти не му се дава поле на изява дори в края на мача, което е голяма грешка мисля, особенно при неубедителните игри на Дани! Това само би му свалило формата и самочувствието, както и при Денчев. Мисля, че ако влиза поне по едно полувреме, би бил много полезен за отбора, като имаме в предвид голмайсторския му усет, бързината и агресивността в пробивите, както по крилата, така и през центъра. Егати как се изцепи, че и двамата не ставали :)))))))) Хората ги смятат за бъдещето на клуба, ти... ги оака набързо :))))) Ще приема, че или си се изказал къркан, или си далеч от истината, или имаш нещо лично спрямо тях. Искренно се надявам, мнението на останалите трезвомислещи фенове да е различно от твоето. И все пак приемам мнението ти, дори и с усмивка. Нали този форум е точно за това..... Нямаше ме доста време и.. чета сега тука доста небивалици, както и стойностни мнения де. Те това е то, форума... :)))))))))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 29 апр 2011 21:41

Айсберг, я ни кажи нещо от кухнята и за Каптиев, че той зае твърдо първото място в личната ми класация за ... :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 май 2011 18:16

Clarion написа:Айсберг, я ни кажи нещо от кухнята и за Каптиев, че той зае твърдо първото място в личната ми класация за ... :-)

Аз за Каптиев мнението си го казах още когато беше на проби. После след "страхотния трансферен ход" по привличането му също казах какво мисля. После почна едно тикане, едно ръгане в състава, насила го налагаха да заиграе за сметка на нашите момчета. А то момчето пеперудка по-голяма и от Дани. Припка с високо вдигнати коленца, подскача, тотално неориентиран, страхлив, никакъв го няма горкия. Тогава също си казах мнението. Който чете редовно тука си спомня сигурно. Някои побързаха да го величаят и да го въздигат като "голмайстора който търсим" :mrgreen: :))))))) Не искам да се правя на голям специалист, но това, което говорех се видя само след месец престой и зорлем налагане в състава. Разкриха го всички вече. Е, сега не помирисва и групата за мача даже, ама успя да изяде на нашите момчета 5-6 мача място в състава и може би да попречи за взимането на някоя и друга точка навън. Пускаха го в игра за сметка на Румбата и Тошко, а той не знае къде се намира... Абе... А сега пък Стрелеца ревнал за други подобни знайни и незнайни"супер играчи" от къде ли не. И то все от опашкарите Монтана, Академик, Пирин... Или ще вземаме доказани голмайстори и въобще играчи или ще налагаме нашите момчета. Така разсъждавам аз. А ти Clarion не ме подбъзиквай да кажа нещо повече от кухнята за К, въпреки, че знам доста. Не е редно да го правя още повече и тук. Обади ми се лично и.. може пък и да поговорим :))))))))))))) да обменим инфо!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”