Черно море 6:0 Беласица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море 6:0 Беласица

Мнениеот Sagittarius » 03 май 2009 11:53

spartak_varna-lazio написа:
Sagittarius написа:Ами ще коментирам бе...
1.Софрониев,номер 8 - контузи Атанас Борносузов със селска балтия.
2.Пътников беше пъ тоя дето строши краката на Йордан Юруков.
Те бяха дошли да контузват нашите играчи и мисията псотавена от Надежда се изпълни - двама контузени,Ради Бачев с разбита глава.
Впрочем,как игра отбора на Славия срещу вашата жалка синя помия?Как игра Сливен срещу вас?Смешнициииии,пак ви чака товарния влак да мине отгоре ви :D

Аз с болни мозъци няма да споря!Явно ти си човека дето спря Транссибирският експрес с глава и му изяде кюмюра! :mrgreen:

Болни мозъци сте вие кюмюри,дето купувате мачове и си мислите,че жалкото ви отборче играе футбол.Мизерници,цяла България иска да види корумпираното ви продажно отборче в Б група,че да се отърве първенството от жалки циркаджии като вас,като Сливен,като Вихрен,Беласица,Локо Мз.Айде сега,вадете парите за Ботев утре и една "сензационна победа" 1:2 за каквото се подочува във Варна...пфууу жалки сте,жалки,плюя на вас,вие сте срам за Варна,че и за 300-те си фена-пенсионера
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 03 май 2009 16:52

Sagittarius написа:
spartak_varna-lazio написа:
Sagittarius написа:Ами ще коментирам бе...
1.Софрониев,номер 8 - контузи Атанас Борносузов със селска балтия.
2.Пътников беше пъ тоя дето строши краката на Йордан Юруков.
Те бяха дошли да контузват нашите играчи и мисията псотавена от Надежда се изпълни - двама контузени,Ради Бачев с разбита глава.
Впрочем,как игра отбора на Славия срещу вашата жалка синя помия?Как игра Сливен срещу вас?Смешнициииии,пак ви чака товарния влак да мине отгоре ви :D

Аз с болни мозъци няма да споря!Явно ти си човека дето спря Транссибирският експрес с глава и му изяде кюмюра! :mrgreen:

Болни мозъци сте вие кюмюри,дето купувате мачове и си мислите,че жалкото ви отборче играе футбол.Мизерници,цяла България иска да види корумпираното ви продажно отборче в Б група,че да се отърве първенството от жалки циркаджии като вас,като Сливен,като Вихрен,Беласица,Локо Мз.Айде сега,вадете парите за Ботев утре и една "сензационна победа" 1:2 за каквото се подочува във Варна...пфууу жалки сте,жалки,плюя на вас,вие сте срам за Варна,че и за 300-те си фена-пенсионера

Алооо ,стрелеца като си стрелец бий си една злобарка и си лягай,че като те гледам на майка си зърното не можеш да уцелиш.Злобар умрел!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 03 май 2009 22:50

Гълтай,гълтаааааай....1...2....3....4.....5....??? :D
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 май 2009 19:41

Жалко само че отървахме да счупим рекорда си за най-голяма победа от 8:0 срещу ''Марица''Пд и ''Червено знаме''Павликени.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”