Черно море - Видима-Раковски (09.04.11 15:00)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

moreto
Контакти:

Re: Черно море - Видима-Раковски (09.04.11 15:00)

Мнениеот moreto » 10 апр 2011 18:52

Ами да аз лично ще съм недоволен и ако загубим финала,защото убичам да съм шампион.Лошо ли е.От време на време пиша,че ще станем 4-ти и то още от преди 3-кръга, а сега пиша най малка ще е заслугата на Генов.Не че очаквам някой да ми повярва.Както казах някой гледат със зелени очила.Между другото Генов каза,че ВСЕКИ ПРЕДСТОЯЩ МАЧ Е НАЙ ВАЖЕН и нищо повече.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 10 апр 2011 21:03

moreto написа:Ами да аз лично ще съм недоволен и ако загубим финала,защото убичам да съм шампион.Лошо ли е.От време на време пиша,че ще станем 4-ти и то още от преди 3-кръга, а сега пиша най малка ще е заслугата на Генов.Не че очаквам някой да ми повярва.Както казах някой гледат със зелени очила.Между другото Генов каза,че ВСЕКИ ПРЕДСТОЯЩ МАЧ Е НАЙ ВАЖЕН и нищо повече.

Колкото повече чета постовете ти толкова повече пада уважението ми към теб. Мисля си, че и с други колеги тук е така. Спри малко с омразата и песимизма. Имам чувство, че не можеш да се зарадваш на нищо заради максимализма си. Това не е само във футбола, мисля си, че и в живота си такъв и не знам колко хора те харесват изобщо.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 апр 2011 21:11

moreto написа:Ами да аз лично ще съм недоволен и ако загубим финала,защото убичам да съм шампион.

Аз ще бъда само разочарован. Има разлика между "недоволство" и "разочарование". И аз обичам да съм шампион, но има реалност, с която трябва да се съобразяваме. Но най-вече ще бъда горд, че отбора е стигнал до финал. На който и да е турнир.
От време на време пиша,че ще станем 4-ти и то още от преди 3-кръга, а сега пиша най малка ще е заслугата на Генов.Не че очаквам някой да ми повярва.

Да, заслугата ще е изцяло на Велизар, заради важните точки, които спечели есента :-D
Както казах някой гледат със зелени очила.

Според мен ти си един от тях. Поколения моряци чакат отбора да стане шампион. Допреди няколко години се борехме да влезем в А група, после да се утвърдим там. Двете участия в Европа бяха страхотен импулс и за привърженици, и за играчи, и трябва да се бори отбора, за да повтори и подобри този успех. Ние само можем (и трябва) да подкрепяме отбора и да вярваме. Хайде да го даваме по-скромно с претенциите и да се радваме и на малкото.
Между другото Генов каза,че ВСЕКИ ПРЕДСТОЯЩ МАЧ Е НАЙ ВАЖЕН и нищо повече.

Това е супер, ако го е казал. Точно така трябва да се подхожда, а не да се афишират цели, били те реални или не.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 13 апр 2011 18:03

Може и така да е както казваш,иначе как щях да постигнал това което съм постигнал до този момент.Не му мисли колко хора и как ме харесват.Достатъчно са и съм доволен от всички които обичам и уважавам.По скоро помисли за себе си.И сега като казвам,че Генов няма да има заслуга за 4-тото място най малко се сещам,че заслугата ще е на Вилизар той само навреди на отбора макар,че очаквах от него много- като млад и надъхан треньор.За финала естествено,че ще съжелявам за изпуснатото 1-во и ще се радвам за спечеленото второ място,но не и за купата на България то просто се забравя и там печели само един- първия макар че тази година има вероятност да спечели и загубелия финалист за сметка на 4-ия в първенството.Колкото до уважението си е твой личен избор кой от съфорумците ще уважаваш и кой не,но не забравяй,че не познаваш никой и от няколко реда за любимия отбор,поне според мен е трудно да спечелиш уважение и съответно няма как да загубиш нещо което не си спечелил.Аи със здраве и само МОРЕТО.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 апр 2011 21:37

Интересно АКО станем 4-ти и погледнато през призмата на:
1.На кое място пое отбора сър Генов и на колко точки пасив от 4-тия
2.Как му продадаха или махнаха:Домакинов,Маркес,Жардел,Димов,Юруков - 5 играчи,които бяха твърди титуляри есента или поне твърдо играеха редовно
3.От желаните му попълнения зимата ръководството с присъщия си гений провали 2 възлови попълнения-2 възлови поста - плеймейкър и нападател,които Генов бе довел тука,провали и крилото което беше довел също
4.Коренната промяна в играта на Жоро Божилов,Дончо Атанасов,стабилизирането на защитата,възвръщането на формата на Жоро Илиев,привличането на много класния халф Камазола.....отличната зимна подготовка....

Изобщо...всичко това на кой ще се дължи да те питам аз?Питам,любопитен съм да чуя прорицанието,защото нито имаме изпълнителен директор като хората да разбира футбола,нито имаме супер играчи,нито имаме хубав стадион,публиката ни оредя и подкрепата й далеч не е качествена(по-скоро пречи на Генов,Божилов и т.н.),собственика затегна финансите....абе кой вдигна Черно Море на крака тази пролет?Чудя се,мая се,чакам да ми кажеш
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 18 апр 2011 23:28

Локо Пд когато станаха шампион да не би да искаш да ми кажеш,Г.Илиев бог да го прости или Наков разбираха от футбол.

Върни се в “Черно море”