Възможно ли е привличането на Спас Делев с кво ще е полезен

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

bsfc_1913
Контакти:

Възможно ли е привличането на Спас Делев с кво ще е полезен

Мнениеот bsfc_1913 » 30 апр 2009 23:18

Към всички фенове на Черно Море . С какво може да помогне Спас Делев при евентуален негов трансфер.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Възможно ли е привличането на Спас Делев с кво ще е полезен

Мнениеот more » 30 апр 2009 23:29

Наистина доста добър и бърз играч,но не знам доколко е влязал в полезрението на треньорското ръководство според мен ще ние полезен.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 апр 2009 23:33

естествено че ще ни е от полза,но не го ли коментирахме вече в друга тема,а и ние да си го говорим...дано поне на някой от трен.ръководство да му е направил впечатление,а и за самия играч ще е по-добре да дойде тук,отколкото в ЦСКА,още повече и ако успеем да се класираме за УЕФА
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 апр 2009 23:46

Вадим 4 пъти повече пари от ЦСКА или Левски и готово.Не е проблем за нас,не сме го поискали-не сме го взели.Обаче,защо само Спас Делев ви е направил впечатление?За мене най-добрия играч на Пирин е Борис Галчев,сина на президента им.Това момче им върти цялата игра,видяхте какви невероятни извеждащи пасове прави,каква техника има,какъв поглед над играта.В Галчев виждам аз един бъдещ Алекс,даже бих казал-Галчев първи да е в нашия списък за трансфери.В никакъв случай не бива да правим глупостта при положение,че сме с повече финансов ресурс да не влезем в битка за тези играчи.Конкретно Делев - полезен?Сетете си как играе Морето?Извеждащи пасове към бързи и моще Миро Манолов.Делев е по бърз от Миро,а представете си ги и двамата да изскачат....направо всяка защита би капитулирала :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 01 май 2009 00:03

pirinkata написа:A be kakuv spas delev i kakuv sin na presidenta vi goni be prosti glarusi. Purvo se informiraite dobre i togava pi6ete sekakvi gluposti, purvo Galchev ne e nikakuv sin na presidenta a prosto familiite im suvpadat i vtoro moje samo da si me4taete za takiva futbolisti kato teh, A kato gledam kak se napuvate taq godina i s kupuvane na si4ki ma4ove pak nema da igraete v Evropa chak mi e jal sa otbor4eto vi. SAMO PIRIN. PIRIN e golema planina koqto vie nikoga nqma da izka4ite :lol:

eх отбора ви е симпатичен,ама такива като тебе...пич не се излагай ;)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 01 май 2009 00:12

е така повече ми харесваш,а не със заядливото ти предно мнение.Само остана да пишеш на кирилица ;) иначе,ако не си разбрал ние играем чесно,затова и все още сме в играта понеже имаме добър отбор и няма да купим мач,в това бъди сигурен.Може би затова и може да изтървем европа тая година,понеже на локото и литекс им видяхме комбинациите през годините.А ако искахме да уреждаме мачове нали се сещаш че с ресурсите на ТИМ можеше даже и шампиони да сме още тая година,но не това е целта ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 май 2009 00:18

С ресурсите на ТИМ??? Нали се сещаш,че каквото каже Чорни,това ще стане с ТИМ ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
toni_montana
Контакти:

Мнениеот toni_montana » 01 май 2009 00:23

mursusaid написа:е така повече ми харесваш,а не със заядливото ти предно мнение.Само остана да пишеш на кирилица ;) иначе,ако не си разбрал ние играем чесно,затова и все още сме в играта понеже имаме добър отбор и няма да купим мач,в това бъди сигурен.Може би затова и може да изтървем европа тая година,понеже на локото и литекс им видяхме комбинациите през годините.А ако искахме да уреждаме мачове нали се сещаш че с ресурсите на ТИМ можеше даже и шампиони да сме още тая година,но не това е целта ;)

Стига с тва "с наще ресурси,с наще ресурси" разбрахме ,че имате пари.. :roll:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 01 май 2009 00:24

w84me,виждам че си добре запознат ;)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 май 2009 01:24

Това че вадите футболисти е добре, но при първите им добри изяви те биват обирани от грандовете. И какво излиза? Произвеждате футболисти за по-големите отбори. Аз не бих се гордял много с това нещо. Дори днес слушах Спас Делев да казва че му е все едно дали ще играе в Левски или ЦСКА.

Върни се в “Черно море”