ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот Sagittarius » 28 апр 2009 12:23

bsfc_1913 написа:Колио да се замисли малко за Спас Делев от Пирин към които има голям интерес наи вече от цска .Този футболист има същите качества като на Периш.На нас ни трябва точно такъв играч :!: :!: :!:

Абсолютно си прав.Задължително е да опитаме да привлечем това момче тука,ако ще да се наложи да дадем 2-3 пъти повече пари от ЦСКА,което не мисля,че е някакъв проблем.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

bsfc_1913
Контакти:

Мнениеот bsfc_1913 » 28 апр 2009 12:37

Sagittarius ако сиумеем да задържим Периш и ако успеем да пивлечем Делев тогава да му мислят цска и левски

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 апр 2009 13:05

дааа за Делев и аз съм съгласен.Лично за себе си отдавна го следя това момче и мога да кажа че такова крило в БГ няма,много бърз и също с топка в краката е много бърз.Но не е точно като Периш,понеже все пак Периш е бек,а Делев си е крило,че и като нападател може да се ползва.За самия него също ще е по-добре да дойде при нас,отколкото на армията,че там ще бъде забит на пейката и ще му се спре развитието както е ставало вече с много кадърни и талантливи футболисти.Само че ние си го говорим това за Делев,но не знам изобщо доколко ръководството ни и трениорите ни са запознати с него и дали изобщо им влиза в полезрението...
За вас моряци ний живеем...

bsfc_1913
Контакти:

Мнениеот bsfc_1913 » 28 апр 2009 13:16

дано да им е влязло защото този футболист ще ни е от голяма полза .токущо прочетох че привличането му в цска е провокация така че.. :D

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 апр 2009 13:24

aми не знам доколко самия Пенев го иска в цска,но така се прави.Някой червен журналист или медия пуска слух за някого,в случая за Делев,и най-малкото от дадения клуб,в случая цска и да не са му обърнали някакво внимание на този футболист,най-малкото сега ще му обърнат внимание,че кой е този и т.н. и ако нищо не стане,се излиза после с обратното-това е инсинуация,слухове и т.н.само че няма някой наш вестник или медия да пусне един такъв слух че и ние го искаме,че току виж нашите се заинтересували малко от него.А точно от един такъв футболист имаме нужда,да внесе малко скорост в играта ни,понеже имаме добри футболисти,но нека сме чесни,липсва ни скорост и острота
За вас моряци ний живеем...

bsfc_1913
Контакти:

Мнениеот bsfc_1913 » 28 апр 2009 13:27

от голяма полза ще ни е този играч токущо прочетох че привличането му в цска е провокация така че ..... :D

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 28 апр 2009 18:37

ЧЕРНО МОРЕ ОЛЕ,ОЛЕ .......... )))))))) Здравейте моряци. Ееее такава тема нямааааа честно ви казвам. Който е писал е най-добрия във всичко. Отдавна трябваше на ШОПЕТАТА да им натрием ГЪ.......ОВЕТЕ)))) Че се мислят за центъра на света две думи няма ама това в понеделник беше ВЪРХЪТ НА ВИТОША май ?????? Гонзо келемето най-великият футболист в БГ. Е не мога ))))))) И да подскажа на всички моряци тук във ФОРУМА.... Момчете не се нервирайте на ШОПЕТАТА а лятото като дойдат жените им на море да има БОЙ и Е...ан със СРЪБСКА музика за да им дойде акъла в главата. Статистически в София има повече Варненци от Софиянци понеже ви е известно къде си прекарваха и си прекарват отпуската Софианци??? Къде ??? ами при нас на морето в красива Варна. Това е . Затова горе главите и им дайте на шопите да го целуват..))))) Кой да целуват? Ами ВЕЛИКИЯ ГЛАРУС от Варна това е отговора на морето към Шопето )))) Само Черно море

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 28 апр 2009 19:11

Незнам дали Делев ще го привлечем,но упорито се носи слух за Телкийски 8-) Естествено всичко е догадки но до 2-3 месеца ще разберем истината 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 29 апр 2009 01:06

Изглежда съм уцелил доста точно защото веднага всички започнаха да обесняват че съм дървен шоп(въпреки че гледах да не обида никой ) и се започна едно плюене по София и то без да поднесат някъкви особени факти и аргументи.Имам чувството че вие варненците таите една ужасна злоба към тези които сме от София и към самият град.Без да съм искал да ви обидя върху мен се изля зверска помия....то не беше дървен шоп,то не бяха глупости за гларуси и тем подобни.
Колкото и да не ви е приятно София е лицето на България.Казвате че ние сме комплексирани...Аз ли започнах да ви обиждам с нещо кажете ми....тези обиди не показват ли комплекси????????ЦСКА иЛевски имали 5 милиона фенове... ми имат разбира се.Та това са двата най-успешни отбора в България.Сборно сте били повече от нас ....хахахаха..... колкото и да не ви се иска да си го признаете съм сигурен че подкрепяте един от двата отбора или поне имате един който ви е симпатичен....
Явно колкото и да ви хубав града ви не можете да преодолеете селския си манталитет.....
Бъдете живи и здрави и намалете омразата си към нас.....

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 апр 2009 10:24

А не си ли даваш сметка,защо е има тая омраза към София,аз лично не ви мразя,но ме дразнете защото се имате за нещо повече от нас от другите градове на БЪЛГАРИЯ.И това,че имате 5 милиона фенове наистина е смешно то се вижда по празните ви стадиони.ЦСКА и Левски са били най-успешните отбори,защото през комунизма един или друг комунистически лидер ви е помагал,а другите отбори от провинцията кучета ги яли и беше практика най-добрите футболисти от ЧЕРНО МОРЕ,Ботев и Локо(пд) да отиват в комунистическите грандове.И в момента малко поспряха да ви помагат със съдии или по -някакъв друг начин и по скоро вие злобеете от колкото ние.Приемете факта,че вече ще има отбори с финанси и организация дори по-добри от вашите,а не както досега само Левски и ЦСКА.
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”