j0rka7aa написа:Ох тежко ти е на теб.. Не забравяй, че в София я няма картофената нива...
2:0 без много проблеми..
1. Този полусезон никой няма да бие Черно море безпроблемно, дори СЪС съдията

2. Мнение по повод уговоране на мачове на моряците: Черно море от години не се е договаряло за мач, нито за заменки "ти - на мен, аз - на теб". Спрете,особено сини и червени привърженици, да обвинявате нас. Това, че вие правите такива договорки и го приемате за нормално, не значи, че трябва да вкарвате нас в такива схеми. Черно море не се продава и не се договаря. От както ТИМ пое отбора, мога да се закълна в това!
3. Отговор по повод подмятането за съдията на мача Черно море - Левски: Съдията може да прави умишлени или неумишлени грешки. Когато направи грешки в мач между два "провинциални" отбора са плод на случайност. Когато са в полза на Левски или ЦСКА срещу друг отбор "се е справил добре", когато са срещу картонените грандове "е ограбил безпардонно и нагло труда на отбора". И добре, че това се е случвало 1-2 пъти, иначе не ми се мисли какво щеше да стане в българския футбол. Ще си свалите ли най-сетне розовите очила?! Никой няма полза от тях!. И точно за този мач не съм сигурен дали имаше повече неточни отсъждания в едната или другата посока. Сините ореваха защото съдията направи първата грешка в полза на морето. Ако не беше така и те нямаше да имат оправдание да кажат думичка. Така както Радуканов и Костадинов не казаха нищо по повод съдията и нашия отбор. Но левскарите не можаха да преглътнат загубата въпреки слабата си игра. Както казах, никой няма полза от такова поведение!