Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Черно Море - ЦСКА,19 март,ст.Тича

Мнениеот gambara » 20 мар 2011 21:40

а бе дали ще се самосезира комисията и дали ще накажат Караджов за удър с глава над Ратников,че нещо много ме изнерви тоя
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 20 мар 2011 21:57

Aз се отказвам да споря с фенове на Цска в техния форум, пиша им, че теренът е еднакъв за всички, а те ...теренът бил виновен :mrgreen: и защо сме били получи по 4 гола в Каварна и Монтана на хубав терен :lol: и едно друго безумно изказване, което прочетох, че дори и на Барса щяло да е и трудно на такъв терен :shock: :mrgreen: намерили са с кой да се сравняват, аз в тая тема написах, че ще спечелим и двата мача с Цска, програмата е на 50% свършена, останаха другите 50% 8-)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 мар 2011 22:05

Честита победа моряци,честита и на онези които меко казано се съмняваха преди мача и отново си хранеха както знаят Генов и останалите след мача с Академик.Наздраве и нека имаме повече такива поводи за радост.
П.П. За онези "хранещите" и вечните песимисти-продължавайте така,за да може Генов и отбора да ви опровергават все така :)
За вас моряци ний живеем...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 мар 2011 22:17

По Канал3 Сашо Диков показа на повторенията безспорната 100%-та дузпа за събаряне на Дани Георгиев в нак.поле на ЦСКА. Второто падане на Дани в нак.поле не бе дадено за съжаление на повторение. Факт е,че дузпа срещу ЦСКА и Левски не се свири при никакви обстоятелства.Това,че Ч.море спечели мача не значи,че съдията И.Стоянов не трябва да бъде наказан.Съдиите,докато не се научат да свирят дузпи срещу ЦСКА и Левски,когато има такива - протести ще има :evil:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 20 мар 2011 22:38

Така е, когато съдията не ни даде 100000% дузпа, съдията е свирил мача добре, когато дадат срещу нас несъществуваща дузпа, съдията пак се се е справил добре с мача, а иначе сега след победата над Цска се акцентира върху терена и почти нито един сайт не отдава заслуженоето на нашия отбор, а се коментира тоя страничен фактор, между другото теренът беше доста по-добър от това, което беше с Локо Пд и дори преди, когато сме играли с Цска е бил и по-зле, но сега нали трябва да се хванат за нещо, а не че са некадърници...

doggy
Контакти:

Мнениеот doggy » 20 мар 2011 23:05

Напред, моряци! Все така с хъс и самочувствие и цска-то ще глътнат солена водица и в София на красив терен! Мачкайте и бъдете смели, днес ги пожалихте, следващия мач ги накажете! :mrgreen:

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 20 мар 2011 23:25

Да си изкажа и аз мнението за мача.
Първо един съвет към червените фенове - момчета, приемете загубата и продължете напред, не правете грешката на сините фенове след мача за купата ;) ! Големите отбори са големи, защото бият дори и само с едно положение, днес имахте две и не успяхте, а ние от две вкарахме едно. Оправданията с лош терен, силен вятър, сляп съдия и арменския поп ги оставете в историята.
Каквото и да кажа за нашите момчета все ще е малко. Генов успя да направи отбор от разпасаната команда която бяхме есента. Този човек не спира да ме изумява как успява да построи отбора в съответствие с противника. Като видях Гравесена титуляр реших, че излизаме със свалени гащи и за максимум Х. Митака обаче ме опроверга, направо ги изяде в центъра, вярно че бъркаше пасовете, но и Камазола показа доста брак днес именно при подаванията. Карето в отбрана работеше перфектно, но над всички беше Танка - не мога да си спомня дори една негова грешка. Илко този път беше без грешка, веднъж му се наложи да спаси и го направи безпогрешно, а излизанията му при статичните положения бяха безгрешни /вярно е и, че преигра в ситуацията с Шеридън, но това е част от играта/. Халфовете обаче бяха най-силното ни звено - пресираха здраво човека с топката, помагаха на защитниците в сюблимните моменти и се включваха в атака когато беше нужно. Двойката дефанзивни халфове, Петков и Камазола, напълно обезличиха Маркиньос, Галчев и Янчев. Тройката ни атакуващи халфове в лицето на Жоро Илиев, Дончо и Дани Георгиев постоянно тормозеха армейската отбрана и успешно се въртяха в ролята на фалшива девятка пред страхотния, за пореден мач, Жоро Божилов. Жоро отново беше №1 в отбора, с прекфалифицирането му от централен нападател, в такъв действащ от втора позиция, Генов определено успя да извади най-доброто от него. Жоро блести във всеки мач и дано не се появи някой като Йовов, който отново да го прати в лазарета за дълъг период. Единствено Дани Георгиев ме разочарова частично, за пореден път. До 30-та минута беше, може би, най-добрия ни играч на терена, но след това тотално се изгуби и се наложи Гравесена, Камазола и Божилов да му покриват зоната.
В заключение искам да отбележа едно, може и да не ми харесва стила "Рехагел", който ми се струва, че играем, но е факт, че ни носи успехи и съм убеден, че ако Генов бъде оставен да работи и налага идеите си, Черно Море отново ще се превърне в страшилището което бяхме при Кольо!!!
Напред моряцииииии!!!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 21 мар 2011 01:29

Доктор Стефан Генов изнесе лекция как не може да се загуби от цска. Това,че не само не загубихме,а спечелихме мача беше бонус от съдбата след феноменално изпълнена атака от Божилов и Дончо.Отборен дух,страхотна емоция и душевен оргазъм с победа над единия от двата най-омразни отбора.Каква ирония: Тези на които 40-50 години подаряваха титли и купи днес протестират.Поне да обявят основната причина за протеста си,а именно: ЗАЩО НЕ СМЕ АБОНИРАНИ ЗА ТИТЛАТА И КУПАТА.Риторичен въпрос:ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЛИ НЯКАКВА КОМИСИЯ ДА НАКАЖЕ КАРАДЖОВ ЗА УДАР БЕЗ ТОПКА,ЗА КОЕТО СТРАХЛИВЕЦА СТОЯНОВ ПОКАЗА САМО ЖЪЛТ КАРТОН?
Защо загуби цска на Тича?
Лош терен и кръжаха чайки (непознати птици за футболистите на цска) над стадиона .Освен това съдията помагаше с измислени обратни фалове,но не можа да измисли дузпа за цска.
Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов (Янчев обеща да ни смачкат след две седмици).Надявам се тренерите на цска да си обяснят загубата единствено заради терена и след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е защото е замърсен въздуха в "столицата".

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 мар 2011 02:32

Стефан Генов: Тези винаги са ми били ясни
!!!! 8-)

Нямаха нито едно чисто положение

Треньорът на Черно море Стефан Генов беше много доволен от играта но своите футболисти и победата с 1:0 над ЦСКА във Варна. Преди дербито той каза, че зелено-белите винаги играят добре срещу армейците, така стана и вчера.
- Доволен съм много от своите момчета за положения труд и победата. Аз и преди срещата казах, че това ще бъде мач на надлъгване, и двата отбора се познаваме добре. Много добре познавах съперника и знаех как ще играе. Смятам, че това, което показахме, бе единственият начин да се противопоставим успешно. Доволен съм, че играчите проявиха тактическа дисциплина, търпеливо изчакахме да нанесем своя удар и успяхме. Имахме още едно положение през първото полувреме, когато не бе отсъдена дузпа за нарушение срещу Даниел Георгиев. После пак той можеше да вкара, но не успя. ЦСКА също имаше своите шансове, но не видях да имат чисти положения – каза Генов.
- Реферът Ивайло Стоянов бе поставен под голямо напрежение през седмицата и сбърка, когато не посочи бялата точка в наша полза. Имаше дузпа за Черно море. Съдията обаче е човек и е нормално да допуска грешки. Аз рядко коментирам съдиите – те трябва да бъдат оставени да ръководят на спокойствие. Като цяло двубоят бе на надлъгване и успяхме да ги излъжем. Мисля, че срещата бе интересна и се е харесала на зрителите – допълни треньорът на Черно море.

http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6048_6.htm

сигурен съм, че Генов ще намери правилната тактика, с която да отстраним Цска в София

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 21 мар 2011 07:55

Честита победа, моряци! :)
Поздравления и за онези, които бяха под козирката и се вдигнаха няколко пъти за "Запей за моряците", в края на мача се получи страшно! :twisted:
Така трябва да е - единна публика, и отбор които се раздава на 110%!
Ф.К.Ч.М.

Върни се в “Черно море”