е, излагате се като казвате, че съдията подпря Локо, равностоен беше мачът, обаче между 2-рия и третия гол нямахме никакви идея и щеше да е нелогично да нарпавим нещо повече, марак че първото полувреме според мен доста под-обре се справяхме, не знам... ?
и само не ми е ясно как може всички да реват, че нямало дузпа ? или са слепи, или са пълни олигофрени, изрита го с коляно в топките.. е извинявайте..
изобщо съдията си беше ок, мачът си беше ок, паднахме, това е (:
и нито сме лежали, нито нищо, точно това ми направи впечатление, че вече не лежим изобщо по терена, нито като водим, нито като гостуваме, изобщо не го правим (:
шашнахме се като ни поведоха за 2-ри път и като стана 3-1, това ни спря, иначе в началото на второто полувреме, първите 5-10 мин (мисля), имахме 1-2 положения, така че не виждам защо локо толков атрябва да се бият в гърдите, и защо трябва да реват от дузпата, или ние да ревем от съдията, не се влияйте от Кольо и изказванията му след мача - той беше не афектиран от загубата, ами ен знам (:
Съдия избута Локо Сф към Европа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist