28.01 ЧЕРНО МОРЕ - Несебър, контрола
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 28.01 ЧЕРНО МОРЕ - Несебър, контрола
не че нещо.... нооооо Наско Зехиров вкарва два гола на Миньоро днес....
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
GrEeN-FaN написа:Clarion написа:да бе, какво сте скочили на Генов, че експериментирал? да не би да искате да експериментира като Велизар в официални мачовеако иска да слага Будинов на вратата, а беройския - таран, само да почнем да играем нещо, различно от ганкиното, и да бием с разлика!
Нещо май не ме разбрахте! Аз не съм против експериментите, а за това тея експерименти да са реални, ползотворни, да имат смисъл. Да изпробваш нещо, което ти е идея, което ще ти свърши работа евентуално в официалните мачове и сте прави, че точно в такива контроли му е мястото. Но няма време, идва първенството, а ние се занимаваме със странни схеми и изпълнителите им от рода на... "айде да поиграят всички". Аз не съм против експерименти, напротив. Но да излезеш с трима централни нападатели и три крила едновременно... е, не мисля, че това е реално и нормално. Само ще ви върна към мача с Калиакра, а вие се сетете сами. Там пък излязохме без нито един нападател, а афиширахме, че отиваме само за победа!? Дано сега поне ме разберете. Понякога Бай ви Стефчо прави наистина странни неща. И още нещо. Аз на никого не скачам. Просто изказвам мнение, споделям и нито съм язвителен, нито краен, нито злобен, нито както някои тук само плюят и хулят безпричинно. Ако понякога съм критичен, то това е градивна критика, прекарана през призмата на моите разбирания за футбол. А и ако някой е забелязал, завърших с думичката "незнам...". Просто изказах съмненията си, а вие ме награбихте.. хех

"+1 много точно казано никой нищо не е видял а се нахвърля кат чакал на мърш"
GrEeN-FaN, МЕРИ СИ ПРИКАЗКИТЕ!!!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Излезли сме били с три крила и трима централни нападателя.И кой ти каза че всичките са играли като крила и нападатели?Не забравяйте че във футбола най интересно се получава,тогава когато на някой титуляр му сменят мястото и се окаже че е роден за тази позиция.А Чечо трябва да търси места на няколко играчи с неизяснен статут,като например Тошко Колев.Ляв халф,ляво крило,дясно крило,централен нападател,ляв бек.Според вас на каква позиция е най ефективен?И то на позиция на която би играл редовно?
Сега ще направя един опит да го сложа в компанията на играчи подвизаващи се на изброените от мен позиции.
1.Ляво крило-Дончо Атанасов,Адемар сега и Веско Марчев.
2.Централен нападател-Румен Николов,Миро Манолов,Божилов,Капитанов,Чурулинов
3.Дясно крило-Янчо,Дани Г,Румен-тук мисля че изпускам някой
4.Ляв халф-Адемар и Марчев+Дани Г
5.Ляв бек-Тиаго,Исмет
Така поглеждайки на нещата,с най големи шансове за игра има като ляв бек.Иначе шансовете му са повече от илюзорни.И понеже Чечо разбра че феновете сме малко шовинисти,реши да търси място на Тошко.И дали е прав ще разберем в края на сезона.За пример ще дам че едни от най добрите защитници са бивши халфове.Достатъчно е да спомена Лотар Матеус.Товяа са хора научени да боравят с топката по друг начин,с мисъл за градивно,за атака.Остава да ги научат на защитни действия и всичко е ОК.Е,не от всяко дърво става свирка,но нищо не пречи на треньора да опита,нали?
Сега ще направя един опит да го сложа в компанията на играчи подвизаващи се на изброените от мен позиции.
1.Ляво крило-Дончо Атанасов,Адемар сега и Веско Марчев.
2.Централен нападател-Румен Николов,Миро Манолов,Божилов,Капитанов,Чурулинов
3.Дясно крило-Янчо,Дани Г,Румен-тук мисля че изпускам някой
4.Ляв халф-Адемар и Марчев+Дани Г
5.Ляв бек-Тиаго,Исмет
Така поглеждайки на нещата,с най големи шансове за игра има като ляв бек.Иначе шансовете му са повече от илюзорни.И понеже Чечо разбра че феновете сме малко шовинисти,реши да търси място на Тошко.И дали е прав ще разберем в края на сезона.За пример ще дам че едни от най добрите защитници са бивши халфове.Достатъчно е да спомена Лотар Матеус.Товяа са хора научени да боравят с топката по друг начин,с мисъл за градивно,за атака.Остава да ги научат на защитни действия и всичко е ОК.Е,не от всяко дърво става свирка,но нищо не пречи на треньора да опита,нали?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Абсолютно! Вески си има разбирания за футбола (дори и Велизар ...) и заради това сме тук 
А на стадиона сме за да подкрепяме разбиранията на Генов, поне до изчерпването на "кредита на доверие".
Моето разбиране включва подбрани моменти от последните изказвания на Айсберг и Весо - слагането на "етикети" - този е крило, ляво, което оперира от 53-я до 67-я метър, центрира с ляв крак, три стъпки североизточно от точката на дузпата, на 1.95 от земята, със скорост на топката 16 м/с спрямо земята, ... в съвременния футбол са безсмислени. От друга страна съм съгласен с "правилните хора, на правителните места, с правилните задачи", но имено това обуславя контроли с по шест "крила". Кодово име на тактиката - "Водно конче"
(само да няма 8 крила, че тогава ...)
Съобразяване с противника - само по изключение, нашата цел е другите да се съобразяват с нашата игра

А на стадиона сме за да подкрепяме разбиранията на Генов, поне до изчерпването на "кредита на доверие".
Моето разбиране включва подбрани моменти от последните изказвания на Айсберг и Весо - слагането на "етикети" - този е крило, ляво, което оперира от 53-я до 67-я метър, центрира с ляв крак, три стъпки североизточно от точката на дузпата, на 1.95 от земята, със скорост на топката 16 м/с спрямо земята, ... в съвременния футбол са безсмислени. От друга страна съм съгласен с "правилните хора, на правителните места, с правилните задачи", но имено това обуславя контроли с по шест "крила". Кодово име на тактиката - "Водно конче"

Съобразяване с противника - само по изключение, нашата цел е другите да се съобразяват с нашата игра

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Aми дано, в такъв случей в средата на терена Камазола и Борносузов, малко по-напред Жоро Илиев като плеймейкър и Чурлинов таран 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Във варна-спорт някой написал, че видял Наката и жена му да носят багаж и оттам информацията, че отново подписва с нас явно

ogrizko написа:Във варна-спорт някой написал, че видял Наката и жена му да носят багаж и оттам информацията, че отново подписва с нас явно![]()
![]()
![]()
aахахах значи след малко да очакваме и разкритието на варна-спорт за Борносузов

---------------------------------------
Ето я и новината: http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... &NewsCat=1
Бат ви Вальо отново избухва със заглавие
Бат ви Вальо отново избухва със заглавие

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Израелският първодивизионен Бней Сахнин привлича бившия български младежки национал Атанас Борносузов, пишат местните медии.
31-годишният полузащитник се очаква да се присъедини към клуба в началото на следващата седмица, за да премине медицински изследвания и да подпише личния си договор. За последно през есента Борносузов игра в румънския Астра (Плоещ).
Друг българин Костадин Хазуров парафира с Бней Сахнин по-рано през месеца и вече отбеляза два гола в първите си три мача за тима, а бившият нападател на Локомотив (София) Даниел Митев пък в момента е на проби в състава.
Бней Сахнин се бори за оцеляване в израелския елит. Отборът е на 14-о място с 15 точки след 20-ия кръг на шампионата.
31-годишният полузащитник се очаква да се присъедини към клуба в началото на следващата седмица, за да премине медицински изследвания и да подпише личния си договор. За последно през есента Борносузов игра в румънския Астра (Плоещ).
Друг българин Костадин Хазуров парафира с Бней Сахнин по-рано през месеца и вече отбеляза два гола в първите си три мача за тима, а бившият нападател на Локомотив (София) Даниел Митев пък в момента е на проби в състава.
Бней Сахнин се бори за оцеляване в израелския елит. Отборът е на 14-о място с 15 точки след 20-ия кръг на шампионата.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ