Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни трансфери на Тича
Така или иначе до 31-ви ще стане ясно кои ще бъдат новите попълнения. Само не ми ясно, Б1 и Б2 /Божилов&Будинов/ за какво ги държат още.
-
- Контакти:
С ней ви юркам, а за да се убедиш, че съм запознат, ще ти кажа , че нападателят, който чакаме е 188 см, 88 набор.[/quote]
И аз много добре знам кой ще е чаканият нападател,но няма да ви кажа името му.И за да не мислите,че ви юркам ще ви кажа,че играча който чакаме е с 2 очи,2 уши,май имаше и два крака,хммммм........дали беше така:-)
И аз много добре знам кой ще е чаканият нападател,но няма да ви кажа името му.И за да не мислите,че ви юркам ще ви кажа,че играча който чакаме е с 2 очи,2 уши,май имаше и два крака,хммммм........дали беше така:-)
Някакъв Бразилец и Сърбин ги гласят за сигурни!Информацията е от Гонг!
ВИДЕО: Бразилецът Камазола пристигна в Черно море, чакат сръбски нападател
Полузащитник от Бразилия пристигна на „Тича”. Неговото име е Самуел Камазола. Роден е на 30 август 1982 година. Висок е 182 см. Тимовете, в които се е подвизавал досега са Еспорте Жувентуд, Хартс, Шатору, норвежкия Сандефьорд. Тимът, от който идва е бразилският Еспортиво.
Бразилецът не е свободен агент и за него ще се плаща трансферна сума. В следващите дни той трябва да убеди Стефан Генов, че има качества да играе в Черно море.
В най-скоро време се очаква и нападател. Той е сърбин.
Със сигурност и двамата ще играят в контролата в петък срещу Несебър.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q6CJq5C78zM&feature=player_embedded[/youtube]
Oт видеото се вижда, че освен да отнема топката, умее да подава добре и има поглед върху играта, дефанзивен халф тип Шаби Алонсо
Полузащитник от Бразилия пристигна на „Тича”. Неговото име е Самуел Камазола. Роден е на 30 август 1982 година. Висок е 182 см. Тимовете, в които се е подвизавал досега са Еспорте Жувентуд, Хартс, Шатору, норвежкия Сандефьорд. Тимът, от който идва е бразилският Еспортиво.
Бразилецът не е свободен агент и за него ще се плаща трансферна сума. В следващите дни той трябва да убеди Стефан Генов, че има качества да играе в Черно море.
В най-скоро време се очаква и нападател. Той е сърбин.
Със сигурност и двамата ще играят в контролата в петък срещу Несебър.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q6CJq5C78zM&feature=player_embedded[/youtube]
Oт видеото се вижда, че освен да отнема топката, умее да подава добре и има поглед върху играта, дефанзивен халф тип Шаби Алонсо

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
tessco написа:ей шматки ако знайте още, ще ви докарам и фабиньо
С колко ника си в тоя форум

Бразилският халф Самуел Алмейда Камазола пристигна в Черно море . Той е на 28 г , висок 183 см и тежи 73 кг. Играл е за бразилските Жувентуд и Еспортиво, шотландския Хартс , френския Шатору и норвежкия Сандефьорд. Камазола не е свободен агент и за да подпише договор ще трябва да впечатли наставникът Стефан Генов. Днес бразилецът вече направи 1-ата си тренировка на “Тича”, като показа добра комуникативност . Утре той ще премине през задължителните медицински тестове и едва след като се аклиматизира тогава ще стане ясно дали ще вземе участие в някоя от следващите контроли на отбора. Към лагера на тима ще се присъедини и чуждестранен нападател , с което селекцията на моряците е на път да приключи.
Това е съобщението на официалния сайт на ПФК Черно море....
Това е съобщението на официалния сайт на ПФК Черно море....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
От този играч за мене лъха на класа.Правя уговорката,че едно видео в Ютуб не може да е показател,но няколко неща се набиват на око веднага:
1.ВИзитката-тя е добра.Жувентуде е от добрите бразилски отбори,класен отбор.Хартс и Шатору са поне познати имена.Хартс е трета флейта в Шотландия,а Шатору е асансьорен отбор между Лига 1 и Лига 2....но сетете се,че примерно Христо Янев и Бадема,Бардон,такива играчи са били в такова положение
2.Кадрите...мене ме впачатлиха следните фрагменти:
-този играч е много подвижен дефанзивен халф,отнема и напредва добре,печели терен,не е просто статист в огранизацията на играта.
-отлично се позиционира,90% от отнетите му топки бяха с по-добро заставане,много голям плюс е това
-има чудесен дълъг пас,даде 2-3 паса и по цялата ширина на терена,някои на външен фалц.Това съм го виждал само от Рикардо
-има здрав далечен удар и вкарва голове
Мисля,че е класа над Гравесена,няма какво да се лъжем.На мене ми напомня на Рикардо Андре,а сещате се колко добър беше Рикардо
1.ВИзитката-тя е добра.Жувентуде е от добрите бразилски отбори,класен отбор.Хартс и Шатору са поне познати имена.Хартс е трета флейта в Шотландия,а Шатору е асансьорен отбор между Лига 1 и Лига 2....но сетете се,че примерно Христо Янев и Бадема,Бардон,такива играчи са били в такова положение
2.Кадрите...мене ме впачатлиха следните фрагменти:
-този играч е много подвижен дефанзивен халф,отнема и напредва добре,печели терен,не е просто статист в огранизацията на играта.
-отлично се позиционира,90% от отнетите му топки бяха с по-добро заставане,много голям плюс е това
-има чудесен дълъг пас,даде 2-3 паса и по цялата ширина на терена,някои на външен фалц.Това съм го виждал само от Рикардо
-има здрав далечен удар и вкарва голове
Мисля,че е класа над Гравесена,няма какво да се лъжем.На мене ми напомня на Рикардо Андре,а сещате се колко добър беше Рикардо

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Да видим първо дали ще го одобри Генов
иначе за дефанивен халф поне от тоя клип е класа и над Рикардо и Димов, да не говорим за Петков, но пък обикновено в такива клипове се подбира най-доброто, така че да не прибързваме, не е подписал, напрактика е на проби, дано със сръбският нападател ни изненадат и да е наистина класа 

-
- Контакти:
Mourinio написа:Да видим първо дали ще го одобри Геновиначе за дефанивен халф поне от тоя клип е класа и над Рикардо и Димов, да не говорим за Петков, но пък обикновено в такива клипове се подбира най-доброто, така че да не прибързваме, не е подписал, напрактика е на проби, дано със сръбският нападател ни изненадат и да е наистина класа
Саво Милошевич имаше един преди ;d
DanielGeorgiev написа:Mourinio написа:Да видим първо дали ще го одобри Геновиначе за дефанивен халф поне от тоя клип е класа и над Рикардо и Димов, да не говорим за Петков, но пък обикновено в такива клипове се подбира най-доброто, така че да не прибързваме, не е подписал, напрактика е на проби, дано със сръбският нападател ни изненадат и да е наистина класа
Саво Милошевич имаше един преди ;d
Ти чуваш ли се какво говориш? Саво Милошевич е роден на 2 септември 1973 г. Преустанови футболната си кариера през 2008.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!