Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот Mourinio » 23 яну 2011 18:07

След рагрома на Краснодар в контролата писах ,че нищо чудно да ни го върнат и то взе че стана така :lol: , като следих мача в сайта, пишеше че втория гол е грешка на защитник и явно тая грешка я е направил именно Танка :lol: но е добре за нас, тъй като трудно щяхме да намерим стабилен защитник без пари, докато Росен Колев постепенно ще се налага и временно ще е резерва на Танка, така че добре се получи според мен ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 яну 2011 20:56

Да,наистина е добре.Без Дяков имахме точно двама защитници + съмнителния Мишо Лазаров,всичко останало са юноши.Много ми хареса обаче тази новина:
Треньорът на Черно море Стефан Генов обяви, че е приключил първата част от зимната подготовка, на която се наблягаше основно на физическите тренировки.

В последните тренировки той натовари максимално своите подопечни и им направи специални тестове за физическа издръжливост. Хора, присъствали на тестовете, споделиха, че след тях всички „моряци" са били гроги.

Днес Генов даде почивен ден на своите футболисти, а от утре започват основно занимания с топка, пише "Меридиан Мач".

За вторник е предвидена контрола със Светкавица, която ще се проведе в или около Варна, като в понеделник ще стане ясно къде точно.
-------------------------------------------------------
Мисля,че стреляйки в мрака май уцелих 10-ката...имам предвид 1-вата тренировка,когато Генов направо ги прати да бягат и викам тука тоя ги почна още от 1-вия ден.Сега четем,че им късал задниците от физическа подготовка.Има и лагер в Турция,контроли.Смело мога да кажа,че за 2 години те май не са тренирали толкова,колкото досега тази зима.Дано компенсираме липсата на някои футболни умения с физическа и тактическа подготовка,това е възможно и Генов може да се справи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 23 яну 2011 21:07

ShooterMan написа:Да,наистина е добре.Без Дяков имахме точно двама защитници + съмнителния Мишо Лазаров,всичко останало са юноши.Много ми хареса обаче тази новина:
Треньорът на Черно море Стефан Генов обяви, че е приключил първата част от зимната подготовка, на която се наблягаше основно на физическите тренировки.

В последните тренировки той натовари максимално своите подопечни и им направи специални тестове за физическа издръжливост. Хора, присъствали на тестовете, споделиха, че след тях всички „моряци" са били гроги.

Днес Генов даде почивен ден на своите футболисти, а от утре започват основно занимания с топка, пише "Меридиан Мач".

За вторник е предвидена контрола със Светкавица, която ще се проведе в или около Варна, като в понеделник ще стане ясно къде точно.
-------------------------------------------------------
Мисля,че стреляйки в мрака май уцелих 10-ката...имам предвид 1-вата тренировка,когато Генов направо ги прати да бягат и викам тука тоя ги почна още от 1-вия ден.Сега четем,че им късал задниците от физическа подготовка.Има и лагер в Турция,контроли.Смело мога да кажа,че за 2 години те май не са тренирали толкова,колкото досега тази зима.Дано компенсираме липсата на някои футболни умения с физическа и тактическа подготовка,това е възможно и Генов може да се справи.

Човека е врял и кипял в треньорската професия,и няма да се учудя да са добре физически.Все пак старата школа е класика.Едно е сигурно.С тези млади момчета няма да се задъхваме от 60мин.Ако ги научи и да спират и подават бързичко няма как да не се изкачим в класирането.Ще видим.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 яну 2011 21:11

А я си споменте как отишъл в Сирия и за кратко време направи отбора си шампион, въпреки не са го харесвали ръководство и играчи :lol: сигурно и там ги е скъсвал от тренировки, така че нищо чудно това да е било пътят към успеха, докато Велизар използваше всеки ден в Черно море да учи треньорската професия, всичко ново което е начувал е било интернет и от това, което е научил преди това от Илиян и Ясен като техен помощник, а и аз съм тренирал за кратко при него и си спомням, че един от водещите играчи в набор 89 ми е казвал, че абсолютно всичко ново, което прилагал и при юношите го е научил именно от Илиян ;) а той най-добре знаеше, защото често го викаха да тренира и при мъжете тогава...та сега вече имаме треньор, който няма да използва Черно море като училище..

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 23 яну 2011 21:15

ще видим. за мене мерилото е Ратников - ако започне да издържа по цял мач, значи тренера си е свършил работата.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 23 яну 2011 22:10

До колко са "жестоки" натоварванията ние не можем да знаем. Всяка година ги определят като такива, но е факт, че по времето на Спасов отборът играеше доста агресивно и момчетата издържаха цял мач на високо темпо, идващо не от бързи разигравания, а от непрестанна преса и борба за всяка топка. Тая есен обаче играхме не футбол, а народна топка.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 яну 2011 02:06

О,аз съм 100% убеден,че Ратников ще е двигателя на отбора при Генов,но не до 60 минута,а цял мач.Добре подготвен физически+футболните си умения естонеца ще е динамото на Черно Море.Същото важи и за всички останали.То е ясно,че нищо не играехме,но и ясно си личеше,че сме някакви пълни дробове.Агресивността при Кольо подплатена с физическа подготовка беше едно,но без физическа подготовка и преса агресивността се изгражда от безпомощност в груба игра-->нещо което гледахме есента.И ако на малкия по размери терен на Тича нямахме проблем то навън имахме и то големи проблеми.Аз вярвам в едно и то е,че Генов е треньор.Повече треньор от Прическата и повече от Спасов.Доказан с успехи в чужбина.Нека не го харесваме,нека го критикуваме,така ще има мотивация да постигне резултатите и да обори критиците си.Вярно е,че есента той направи 1-2 безумни мача,но не ги броя,защото с отбор без физическа подготовка нормална,разтресен от скандали-и факир да си,дори Жозен Мауриньо или Гуардиола пак ще се омажеш.Просто реших да подчертая какво прави Генов,ами просто МИСЛИ.Техничен футбол,агресивен футбол,преса,бързи разигравания,бавни разигравания...НИЩО не можем да изградим като стил без една подготовка като хората.Здравите тренировки сега,лагерът в Турция,където на добри терени ще играем с класни противници->преспоставки за една истинска подготовка преди сезона,а не досегашните физкултунически тренировчици,подтичване в 2 метровите преспи,ритане в блатата срещу селски отбори и лавина от контузии още след 2-рия кръг....за резултатите не искам да припомням какви бяха,сещате се :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 24 яну 2011 08:12

"Мартин Кушев се разбра със Славия. Той ще подпише договор с белите. Нападателят, който до тази зима бе в руския Амкар, ще започне тренировки след връщането на отбора от Сандански."
Вариантите,които мислехме ние бяха:Д.Илиев,Настрадинходжа,Бибишков,Кушев,Ней.Мисля,че това бяха всички предложения за нападател сред нас.Остана само Ней.Давайте още предложения,че току виж и Ней се разбере с Лудогорец :)

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 24 яну 2011 10:42

НАПАДАТЕЛИ: Миро Манолов,Божилов,Р.Николов,Будинов,Капитанов,Тачев,Марчев

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 яну 2011 19:13

Атомно нападение...и невиждана селекция, мисля че тоя път ръководството надмина всичките ни очаквания :mrgreen:

Върни се в “Черно море”