точно така важно Левски да не е ...
Селското мислене си е чорбарско мислене
както искаш го разбирай
БРАВО МОРЯЦИИИИИ !!!!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: БРАВО МОРЯЦИИИИИ !!!!!!
GreenMile написа:МироСлав Велев написа:Море, нали шампиони щяхте да ставате![]()
![]()
![]()
![]()
Е, вече сте пети, като ви мине и Славия, тъкмо ще си дойдете на мястото![]()
![]()
5-ти,4-ти...все ми е през оназ работа,щом не сме 1-ви.ВАЖНОТО Е ОБАЧЕ,ЧЕ И ГОВЕДАТА НЯМА ДА СА ПЪРВИ.Честита калъфка,ЕВРОИДИОТИ
Ти май не си точно за морето, а? Ако си за тях си поредният "варналия" от Каменар! Винаги съм бил на мнение, че всичко може да направиш в тоя живот само от простият умен не можеш!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Enravota написа:точно така важно Левски да не е ...
както искаш го разбирай
Не,това е задето шибаните говеда се гавреха с ЧЕРНО МОРЕ в София с дузпите и ЧК.Затова ми е кеф,че ФК Говедо 1914 дузпи слиза от върха!НИКОЙ,най-малкото едно мустакато говедо ще ебава с нашия отбор.
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
GreenMile написа:Enravota написа:точно така важно Левски да не е ...
както искаш го разбирай
Не,това е задето шибаните говеда се гавреха с ЧЕРНО МОРЕ в София с дузпите и ЧК.Затова ми е кеф,че ФК Говедо 1914 дузпи слиза от върха!НИКОЙ,най-малкото едно мустакато говедо ще ебава с нашия отбор.
грийни, бас имаш да изпълняваш, не се крий

Ако си позабравил, да ти дам линче?
Каруцата пред коня недей слага,чорбарите няма да имате късмета на говедата.Падате във Варна 

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
GreenMile написа:Каруцата пред коня недей слага,чорбарите няма да имате късмета на говедата.Падате във Варна![]()
Не се прави на ударен, 1 годинка ще пишеш, ще пишеееееееееееш, всеки ден

itsoVIII написа:GreenMile написа:Каруцата пред коня недей слага,чорбарите няма да имате късмета на говедата.Падате във Варна![]()
Не се прави на ударен, 1 годинка ще пишеш, ще пишеееееееееееш, всеки денИли ще се скриеш?
Видя се, че футбол не можете да играете
Ще пиша щом трябва

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

green защо си толкова безобразно тъп и само обиждаш здрав мач взехте точка ,но защо само обиждаш.Кво става с теб осъзнай се малко не е коректно да обиждаш отбора ми щото видиш ли те в софия ни заклаха не сме виновни ние.справка мача ви с ботев как го спечелихте.
LEVSKI_FOREVER
Недей сравнява една спестена дузпа.....с едно безобрано нагло съдийство на баницата.Без тези дузпи и без картона на Дяков щяхме да вземем точки в Подуяне,както взехме от Армяита например(1:1 с чорбата).На вас той ви даде 2 дузпи и изгони наш играч без даже да е извършил фал.Онова беше подигравка с ЧЕРНО МОРЕ организирана от вашия клуб.Затова решителността да ви пратим точно ние на 2-рото място е толкова голяма.Но и за момент,даже за секунда никой не трябва да се съмнява,че цска във Варна 27 кръг я чака истински Ад.....
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО