ЧЕРНО МОРЕ-левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Quentin
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ-левски

Мнениеот Quentin » 01 апр 2009 17:21

имаме 4 контузени защитници, дайте по-спокойно...

не знам как ще се оправим, като единствените ни здрави защитници са двама бекове.. стоянов и лазаров... петков и кулибали централни защитнции ли ще ги прави.. на лято трябва да се купуват яко защитници и нападатели ... с тая резервна скамейка .. не знам.. ние пак можем да играем силно ама като нямаме защита..

vesolevski
Контакти:

Мнениеот vesolevski » 03 апр 2009 13:08

Е как си купуваме мачовете, при положение че вихрин ни биха с 1:0 , в софия едвам едвам 3:2.... срещу черноморец водехме 0;2 и стана 2:2.....какви съдийски аванти...не хора не сте добре, абсолютно чесно ви го заявявам....а тези моряци кво се точат толкоз ? Вие сте толкова умрели... че не е истина :lol:
ПС а за мача 0:2 твърдо ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 03 апр 2009 18:57

Кривия изригна: Ще смачкаме Левски

Лидерът на Черно море Александър Александров-Кривия се закани, че той и неговите сътборници ще смачкат Левски в утрешния двубой между двата отбора, който ще се играе на стадион "Тича" във Варна от 16:30ч. Звездата на моряците даде кратко интервю за агенция БЛИЦ, в което разкрива каква е рецептата за победа срещу сините от София.

"Можем да смачкаме левскарите. Имаме да им връщаме от мача през есента, когато съдията им подари победата на Герена", каза ентусиазирано халфът.

"Това, че съм играл в Левски няма да ми попречи да им вкарам. Напротив, даже ме амбицира още повече. Единствено трябва да си повярваме във възможности, защото имаме достатъчно качества да ги ударим. Също така не трябва да се поддаваме на провокациите им", разкри рецептата за победа бившият национал.

"Само дано Ристкосков да не тръгне да ги подпира и да свири по правилата това, което се случва на терена", завърши Кривия.
------------------------------------------

ВЕЛИК Е АЛЕКС :D .Утре обаче си мисля,че човекът,който ще хвърли турско-синята част от България в ужас е ЖОРО ИЛИЕВ(или МИРО МАНОЛОВ).Нашето момче на Тича играе не с 1,а с 2 сърца,за нас,за клуба,за града!ЕДИН Е ЖОРО ИЛИЕВ И УТРЕ ЩЕ ГО НАХЕНДРИ НА ГОВЕДАТА.
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 03 апр 2009 19:01

2:0
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 03 апр 2009 22:43

Вижте,дайте малко да се поразвеселим преди мача :D .Да поотпуснем напрежението :D .Ето малко цитати от форума на Лефски :lol:

Не очаквайте "кораво" гостуване утре ! Във Варна винаги има около 600-700 човека левскари, но около максимум 60-70 от София ! Това ми е най-омразното гостуване.Нема толкова селяци накуп.Всеки си дава тон, пеят се ебати песните ! Това е за последнит е 4-5 години там На Спартак и Черно Море са най-простите гостувания !!!!!

:lol: :lol: :lol:
Виж сега, селяни има и в София и навсякъде.Под термина "селяни" визирам всекви утрепки дошли да гледат "Левскито".На тия мачове няма такава пародия на фенове !Да кажем, че последните 4-5 години не съм бил на един мач със Спартак и на 1 с Черно Море.Няма толкова ташак.Нито една песен не се знае,нито една песен не се пее правилно.Всеки е тартор.Даже последните няколко мача и сериозните хора от Варна ги нямаше, а последният мач от София .... бяхме точно 14 човека ! 0:0 или 0:1 свърши, ще излъжа.

----------------------------------
БЕ СПОРЕХМЕ ЗА ФЕНОВЕ....КОЛКО УЕФСКАРИ ПАК КАЖЕТЕ ААААААА? :mrgreen:
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

vesolevski
Контакти:

Мнениеот vesolevski » 04 апр 2009 00:24

GreeenMile, жално ми е за теб...ще се пукнеш от злоба някой ден :cry: То бива да си комплексар, ама втори като теб няма.... :(
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!

Върни се в “Черно море”