Александър Александров е футболист №1 на Варна за 2010 г.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Александър Александров е футболист №1 на Варна за 2010 г.

Мнениеот ogrizko » 17 яну 2011 23:26

Победителят в анкетата Футболист №1 на Варна за 2010 г. Александър Александров посвети наградата на своите съотборници от "Черно море“. "Това признание значи много за мен. Приемам наградата с много топли чувства. Много се радвам, че станах първи. Тази награда е на целия отбор, защото без моите колеги, нямаше да я постигна. Благодарение на тях я спечелих – футболът е колективен спорт. Засега съм футболист на "Черно море“, тренирам с отбор и щом съм във Варна, значи няма вероятност засега да сменям отбора“, заяви централният защитник на "моряците“. Той си пожела по-силна пролет за отбора. "Очаквам да играем по-качествено от миналата година и да направим всичко възможно да се класираме в Лига Европа. Трябва във всеки мач да радваме нашите фенове“, завърши 24-годишният футболист.

И той показа, че е много голям :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 18 яну 2011 00:10

Sole написа:Футболист на Варна 2010
Класирането:
1. Александър Александров (Черно море) 52 т
2. Даниел Димов (вече Левски) 49 т
3. Георги Илиев (Черно море) 38 т
4. Илко Пиргов (Черно море) 10 т
5. Даниел Георгиев (Черно море) 7 т
6. Адемар Жуниор (Черно море) 4 т
7. Данаил Ратников (Черно море) 3 т
8. 9. Сашо Александров, Марио Жардел по 1 т

Най-добър юноша: Илиян Капитанов (Черно море)

Гласували: 27 спортни журналисти.

и моето от преди месец и половина по темата за най-добър футболист ... близо съм :-)

"1. Сашко - нямаме по-постоянен и дисциплиниран играч от него, може да е пример за подражание (във всичко свързано с футбола) на всички в отбора въпреки младостта си
2. Димов - очертаващ се лидер в отбора (просто ролята му на терена е по-предразполагаща за това в сравнение със Сашко), има какво да подобри следващата година в изнасянето на топката и пасовете на къси разстояния
3. Борносузов - просто стабилен, ако беше играл цяла година - щеше да е преди Димов
4. Юруков - въпреки напускането и слабата форма напоследък - все пак гласуваме за Най-добър футболист ... а той е един от най-добрите футболисти играли на Тича напоследък
5. Адемар - когато е на правилното място в схемата ..."

Само Сашко!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 яну 2011 10:15

Честитя му от сърце и му пожелавам да се превърне във втори Тошко Марев.Върви по същият път.Дано стигне до края.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 18 яну 2011 14:45

Браво на Сашко,най-сериозния ни и стабилен играч и най-добрия защитник в бг.

Върни се в “Черно море”