УЕФА продължава да разследва Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: УЕФА продължава да разследва Черно море

Мнениеот Veso1913 » 28 мар 2009 20:55

blue lagoon-Един мръсник на средна възраст.Защо се ебаваш със жената бе говедо?Много си отворен,нещо.Ако съм на морския,ще те банна по ай-пи.Да ти гледам сеира,как ще пишеш с тиренца,точки и разни други приумици на болния ти мозък.Ама левскар,какво да го правиш.Генетично увреден индивид.Или както казваше един селянин на пазара-То животното не е виновно,не го бийте!За всичко е виновна зобта! :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 29 мар 2009 11:26

Весо-песо! Каквото и да кажеш за него е малко! За това нищо! Простотията се лекува най-лесно с безразличие! Какво друго заслужава елемент от Менделеевата таблица броящ се за човек! Ама имайки предвид отсъствието на какъвто и да било мисловен процес,поради липса на елементарен интелектуален потенциал е обяснимо! Типичен представител на средно-стаистическия български Тъпанар,който чул-недочул си вре гагата,къде ли не! Абе мекотело,защо не си направи труда да разбереш поне от морския за какво става въпрос бе? Ама как да си направиш труда като не знаеш значението на думата труд! С мнозина съм имал закачки по форума,ама с теб как да се закача като няма нищо издадено по теб да се закачи човек! Точно като Амеба! Ама както и да е , давай го като подобие на мъж,не че ти отива ама мобе и да се харесаш на някоя! Примерно от Враца! Ще си отивате! По айпи през Рутъра? Ебах ти тъпанара! Както и да е! Мижитуркай си! Аз съм в друг форум! Много поздрави,от и за Жозефинчето!!! :arrow: :o

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 29 мар 2009 11:41

И нещо за морския: Каквито и да са били споровете между нас,искам да знаеш.че се оказа мъжкар! Уважавам това! Искам да ти се извиня ако съм те засегнал с нещо! В знак на признание към положението което заемаш ти обещавам,че напускам форума на Тича и Гонг! А за Жозефина,не ти трябва да знаеш истината,това е в сферата на медицината! Оставам с най-добри чувства към екипа! :lol:

alfonso

Мнениеот alfonso » 30 мар 2009 07:48

:lol: мале Весенце тоя как те е наредил.бах ти и смеха не бех се смял скоро тъй. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 мар 2009 09:42

Явно синята лагуна като е писал отговорчето си е гледал в огледалото за да изглежда по-убедителен.Желая ти всичко най-добро извън форума на Тича!Чао на човека с медицински проблеми от психо характер.Отиди на преглед,имаш нужда от сериозно лечение.Раздвоението на личността е сериозно заболяване и се лекува изключително трудно.Вземай мерки отсега,макар да мисля че си сериозно закъснял!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 31 мар 2009 20:59

Не че обикновен малоумник може да ме накара да се впрегна,ама все пак става дума за обикновена гагаузка клюкарка! Пожелавам ти да си толкова зле колкото изкарваш мен! :lol: Пожелавам ти да постигнеш това което аз съм постигнал,сам! Естествено това няма как да се случи! За това трябва нещо повече от това да имаш гладък като билярдна топка мозък,за това трябва да носиш интелект, /знаеш ли какво е това/ за това трябва да имаш собствено мнение и идентичност,трябва да познаваш нещо или някой за да го коментитраш,а не да ти подсказва някой си нещо! За това трябва да имаш прилично възпитание и добро образование,за това трябва и карма! Ти нямаш нищо! Такива като теб носят кофите по обектите ми! Такива като теб прекарват живота си в оплакване на съдбата си! Прочетох всичките ти мнения! И заключението е : Обикновен тъпанар,от тези които цяло лято и есен подсмърчат покрай мен по Кабакум,по Бризовете и Слънчев ден с надупени задници молейки за бачкане! И естествено получават шут по същите! И не защото са селяни,защото селянин е манталитет ,а не произход, а защото просто не стават! Защото ако ставаха нямаше прекрасен град като Варна да се държи от софиянци а варненци да карат таксита , защото нямаше готините варненки да тичат след софиянци и да бягат в София,защото комплексите са до гроб! Това е то! Ако имаш грам мозък ,ще пропълзиш в мидената си черупка и ще забравиш за мен!!! И най-вече защото и цацата е риба,ама колкото и да се напъва си е....ЦАЦА!!! Та и ти!!! Хайде че стана за смях и на кокошките в Княжево!!! :lol: :arrow:

alfonso

Мнениеот alfonso » 31 мар 2009 21:20

много сте сладки и веско и лагуната ;) резултата обаче е къмто 16на 0 за лагунчо :lol: весенце познаваме се лично само дето аз съм СОКОЛ и Левскар а ти цаца :roll: остави го тоа насра те от всекъде. не си му от класата :evil: :evil: както и цаците от класата на Левски!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 31 мар 2009 22:02

alfonso написа:много сте сладки и веско и лагуната ;) резултата обаче е къмто 16на 0 за лагунчо :lol: весенце познаваме се лично само дето аз съм СОКОЛ и Левскар а ти цаца :roll: остави го тоа насра те от всекъде. не си му от класата :evil: :evil: както и цаците от класата на Левски!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Не си само ти,всички спартаклии са като теб. ;)

alfonso

Мнениеот alfonso » 31 мар 2009 22:25

Само Соколите!!! и Левски!!! На цаците =====!!! :mrgreen:

eighteen

Мнениеот eighteen » 02 апр 2009 11:37

не се карайте weso i lagunata.нема смисъл братлета. 8-) иначе е интересно да четеш на лагунчо писането личи че е печен ама къв е смисъла да пишете във спортен форъм такива заяждания. :lol: пиши за футбол лагунчо ще е интересно :lol: мани го веско :ugeek:

Върни се в “Черно море”