Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .

Мнениеот зеления » 08 яну 2011 13:27

morqche написа:Надявам се, че всички ще подкрепят този млад отбор, който ще бъде с доста наши момченца!!!
Със пълни чаши и гърла, Адемар е футболист на ЧЕРНО МОРЕ и трябва да бъде покрепян, не хранен все пак както каза колегата, половината ни голове са негови!!! ако ги нямаше и тях можеби щяхме да сме с Академик, Миньор, Видима и Сливен в борбата за оцеляване с 5-10 точки, това показва какво неуважение изпитвате!!! СЪС ВАС СМЕ МОРЯЦИИИИИИ СЪС ЧЕРНО МООРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Браво!!! И...много точно казано.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 08 яну 2011 14:03

Така е, трябва да преглътнем всичко,което се е случило до тук!
ПЪЛНА подкрепа за отбора :!:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 08 яну 2011 14:42

Понеделник - 2 часа - Стадион "Тича!"

Пълна подкрепа за нашите момчета! Хайде Моряци!!!
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 09 яну 2011 01:40

взимайте ракети, бомби останали от 31ви и на "ТИЧА" и да попеем 1-2 часа, все пак доста време не сме го правили :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

MORFEN
Контакти:

Мнениеот MORFEN » 09 яну 2011 18:28

Разбирасе че сме длъжни да подкрепим отбора както смего правели винаги , но нека небързаме с изхвърлянето на чужденците те сами ще си заминат когато младите добият опит . Като знам част от нашите фенове каква нулева толерантност имат към дошлите от други тимове (Миро Манолов и Дани ГЕоргиев бяха усвирквани при най - мака грешка преди 2 3 год ) незнам как ще се наложат .Щом ще налагат млади Морячета нека имаме повече търпение и по-малки очаквания ,а желаниятани и мечтите са друго .Силно се надявам че пролетния полусезон ще е по- добър и няма да берм срам по селските стадиони ,поне традицията е такава . :lol:

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 09 яну 2011 21:07

Не се знай, традициите са за да се нарушават! може пък да почнаем целогодишно да правим добри игри и резултати!!! Все пак имам повече доверие на наши кадри за сърцата игра от колкото на някой наемник!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 09 яну 2011 21:14

Аз също не съм пяла много отдавна, да не казвам от колко, че ме е срам.. Понеделник съм на Тича и ще пея с пълно гърло за единствените, които обичам и си заслужават, независимо колко ме ядосват, винаги ще се връщам на Тича!!! УСПЕХ МОРЯЦИИ!!!!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 яну 2011 23:59

Защо не поглете философски на нещата.Да,срещу Миро и Дани Г беше оказван натиск в началото,но какво стана?Ами Миро се превърна в ЛЮБИМЕЦ на абсолютно всеки фен на Черно Море със своята сърцата игра и гонене на всяка топка.Като се замисли човек на кои скандираме имената - махнете нащите кадри...остават само ветерана Станислав и Миро!Напоследък и Илко Пиргов,но Миро доказа себе си,доказа любовта си към Черно Море и получава и нашата любов!Вие какво искате?Идват някакви чорбари или от Подуене и да им пеем имената ли?Не ги знаем кви са що са и айдееее,ами все пак идват от супер омразни нам отбори,да не кажа дори врагове,как да ги посрещне човек?Как посрещат новобранеца в армията?Ами зле...като се докаже,като послужи-нещата се променят.Живота е джунгла,на нас ни трябват само силни,големци като Миро.Мекушавите - обратно в ЦСКА,да се редят там по опашките за социалнослаби.Аз съм против освиркването разбира се(освен на крайно провинили се личности),но да посрещаме с фанфари всеки "салага"(моряк новобранец)-аааа НЕ.който идва трябва да знае,че е добре дошъл,но и,че го чака дълъг път да спечели сърцата на нашата публика,която минава за крайно шовинистично настроена.Но който иска-може,ей го Миро Манолов,един от най-обичаните играчи,да не кажа,че е и най-обичания след иконата Жоро Илиев.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 яну 2011 03:41

Някакво инфо кой ще е тоя новият нападател дето ще идва на първата тренировка, би трябвало вече да се знае ако е някакво сериозно име :? според слуховете трябва да е Димитър Илиев, но ако беше сигурен отдавна да се е разчуло по медиите
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 10 яну 2011 10:59

как ма е яд че няма да мога да доида :cry: но просто съм много болен .. подкрепете отбора и от мен и дано този сезон е началото на ерата на ЧЕРНО МОРЕ :!:

Върни се в “Черно море”