Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .
Нека духа на Варна ,им даде самочувствие и сили ,всички да бъдем едно цяло .Аз лично вярвам в това .На всички ни писна от приселници ,които не играят за отбора ,а за пари..Нужно е да имаш сърце и да милееш за отбора .УСПЕХ.
Идвам на 100% ,ама от 15:00 съм на работа и ще казвам на колегата май че ще трябва да почака поне 1 час докато отида!
П.С. КОйто може да си носи самоделни или несамоделни пиротехнически средства,купона да е пълен!

П.С. КОйто може да си носи самоделни или несамоделни пиротехнически средства,купона да е пълен!

О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
- th3_gr3en_rapper
Позволени ли са пиратки
? Само на тренировката или по-принцип на мачовете?
EDIT --> В тази новина пише,че събирането е в 1 часа? http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=178599 Последно ?

EDIT --> В тази новина пише,че събирането е в 1 часа? http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=178599 Последно ?
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

-
- Контакти:
В 13:00 ще се съберат в съблекалнята най-вероятно.
Както си прочел в новината, пише че от 14:00 е предвидена тренировката
Както си прочел в новината, пише че от 14:00 е предвидена тренировката

Ф.К.Ч.М.
ТАМ СМЕ ЩЕ НОСЯ ВУВУЗЕЛАТА!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Само не мога да разбера,какъв ви е проблема с Адемар при положение,че е вкарал половината важни голове за Черно Море в последната година.Относно селекцията засега нищо не мога да кажа,но ми се струва,че с тези футболисти официално ще се заковем на 10 място.Надявам се всичко да се нареди и още тази година да играем както преди,но едва ли е възможно след 1годишнато убийствено ръководство на Велизар.
Аз лично нямам проблем с Адемар и е един от тия дето ме кефи по принцип... проблема за мен е да не пускат Адемар да играе като бек, защото силата му е напред... както и това да не се спира развитието на някои наши млади играчи заради Адемар. Т.е. да се пускат и младите, а не само Адемар... 

-
- Контакти:
Не разваляйте темата с глупави спорове за Адемар, Мадемар, брат му или който ще друг
Темата е за първата тренировка и за това, че трябва да подкрепим отбора от сега!
Направете всичко възможно да присъствате!

Темата е за първата тренировка и за това, че трябва да подкрепим отбора от сега!
Направете всичко възможно да присъствате!
Ф.К.Ч.М.
Адемар има една единствена позиция - ляв външен халф. На този пост е достатъчно добър да играе в нашето първенство.Велизар искаше всички да са универсални играчи.Понеже повечето ни играчи не само че не са универсални,а са тактически неграмотни настъпваше "организиран хаос" с бързо изритване топката в предни позиции и там каквото стане.Имаше и отделни епизодични проблясъци в някои мачове в които имаше мисъл в играта,но бяха малко.Да видим какво ще ни приготви за пролетта Чечо.В Каварна ни разгромиха заради неговия експеримент със състава.Започна с Адемар вътрешен халф, без нито един нападател,а по средата на второто полувреме заиграхме с 4 нападатели.Беше по-лошо от "организиран хаос".Дано Каварна е случайна грешка и да успее да ни измъкне от посредствения футбол.На тренировката ще съм.
Надявам се, че всички ще подкрепят този млад отбор, който ще бъде с доста наши момченца!!!
Със пълни чаши и гърла, Адемар е футболист на ЧЕРНО МОРЕ и трябва да бъде покрепян, не хранен все пак както каза колегата, половината ни голове са негови!!! ако ги нямаше и тях можеби щяхме да сме с Академик, Миньор, Видима и Сливен в борбата за оцеляване с 5-10 точки, това показва какво неуважение изпитвате!!! СЪС ВАС СМЕ МОРЯЦИИИИИИ СЪС ЧЕРНО МООРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Със пълни чаши и гърла, Адемар е футболист на ЧЕРНО МОРЕ и трябва да бъде покрепян, не хранен все пак както каза колегата, половината ни голове са негови!!! ако ги нямаше и тях можеби щяхме да сме с Академик, Миньор, Видима и Сливен в борбата за оцеляване с 5-10 точки, това показва какво неуважение изпитвате!!! СЪС ВАС СМЕ МОРЯЦИИИИИИ СЪС ЧЕРНО МООРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]